מפגש מעריצים 2007 - פרטים אחרונים

../images/Emo135.gifמה זה לא יכווולה ?!

אז איפה יעשו ?! בבית שלה ת'מפגש אולי? מי שלא טוב לה בכל צפון / דרום / מרכז יש לה בעיה ענקית

../images/Emo41.gif דילב את ממש לא צודקת

את אומרת את זה כי את גרה בקריות וחיפה זה קרוב לקריות אני ומיכל מדברות על ילדות שגרות ממש רחוק כמוני מי מת שאני יסע שעה וחצי [בערך] נסיעה כדי לבוא לאיזה מפגש ? ..? כדי שנוכל להירשם שם למפגש מעריצים !! וגם ראיתי ברשמי איזה ילדה אחת גרה באילת זה נראה לך הגיוני באמת שהיא תיסע עד ב"ש למפגש פורום ????? ומיכל אני דיברתי עם אנה והיא אמרה שזה קשור לאיזה הפקה לא הבנתי כ"כ אבל יהיה טוב :|

../images/Emo176.gifבדיוק !

מה הם רוצים שנשקיע ונלך גם למפגש שבכלל לא רואים את הבנים וגם למפגש שבקושי רואים אותם ? . \: ואני לא מדברת עליי , אני מדברת בכללי .

../images/Emo135.gifאויש מה הקשר אילת עכשיו ?!

רת גרה באילת ?!לא. תאמיני לי שהילדה מאילת תבו עם אישור של המנהלים ואם אני הייתי קרה בטבריה או איפה שהוא בצפון הייתי באה כמה פפעמים שצריך ולממי אכפת כמה זמן הנסיעה? שלא תגידי זה יקר כי זה לא שירלי ! זה הכל עיניין של רצון אם תרצו ואם לא זה נכון.

אני צריכה עזרה- כנסו

היום המפגש בבאר שבע בקניון הנגב איפה בדיוק ליד איזה מקום קומה משהו? מה הטלפון של מישהי אחראית?

../images/Emo41.gif תקשיבי אני שאלתי את אחת המנהלות ברשמי

וזה מה שהיא אמרה " היום זה המפגש בעזריאלי,מחר המפגש בבאר שבע. כדי לקבל פרטים מדוייקים תשלחי לתמי הודעה פרטית והיא תביא לך את הפרטים. " אז אני ישלח עוד מעט הודעה לתמי ויביא לך

טוב כנסי

איך אפשר ליצור עם תמי קשר? ומה האיי סיש לך שאני יוכל לדבר איתך? ובבקשה אני רוצה קישור לרישמי!

../images/Emo41.gif אתם יודעים מה מעצבן ?!?

שאיציק בא שם הודעה [כל הכבוד לו על זה] והוא לא נכנס כל יום כדי לבדוק אם יש שאלות !! זה מעצבן יש דברים שלא יודעים גם אחרי שאמרתי לו הוא לא נכנס עדן סורי אבל אני לא יודעת על זה כלום זה מה שהם רשמו

lililulu

New member
כי הוא לא מנהל פה, הוא לא אחראי על הפורום הזה

רוצה שהוא יענה לך? כנסי לרשמי.

../images/Emo41.gif הבעיה שהוא אף פעם לא עונה

ואם כבר אתה מפרסם אז תכנס לבדוק אם יש שאלות ואני אמרתי לו שיש והוא לא נכנס

אמרו לי להיכנס אז נכנסתי וראיתי את הכל

תראו אני לא מנהל את הפורום הזה מי שמנהל את הפורום הזה אמור לתת לכם את כל התשובות ואם הם לא יודעים הם יודעים את הנייד שלי והם יכולים להתקשר לשאול הפורום הזה כבר לא רשמי ולכן אנחנו לא רושמים פה הודעות רשמיות אלא מעבירים אותם אחרי שהם מתפרסמות אני חושב שמצאתי לנכון לפרסם גם אצלכם את המפגש מעריצים כי גם אתם מעריצים וגם אתם משקיעים ומגיע לכם להגיע כמו כל מעריצה אחרת. ולכן מכיוון שאין אני אחראי על פורום זה אלא רק מעדכן מדיי פעם בדברים = אני אעביר את הפניה שלכם למנהלות שייכנסו יותר. תודה

../images/Emo176.gifהפורום הזה כבר לא רישמי ? . ../images/Emo12.gif

מתי הוא שוב יהיה רישמי ? .
חח זה מצחיק כזה , פעם כן - פעם לא . ותודה גם לך .

../images/Emo20.gifאז זאת הבעיה איציק

שאין פה כימעט מנהלות . ובטח ובטח לא לענות על שאלות של בנות . צרייך מנהלת דחוף !!!

למעלה