מפגש מספר חדרים

ננ27

New member
מפגש מספר חדרים

שלום, ברצוני להתייעץ לגבי מפגש משולש של חדרים חדר האמבט, ומשני צידיו שני חדרים אחד מול השנייה(חדר משרדי וחדר שינה) אני יודעת שהמפגש הזה קצת בעייתי ולכן תליתי מובייל קריסטל במרכז מלמעלה, הבעיה שהוא מפריע כשהוא נמוך מידי והבנתי שגם אסור ללכת מתחתיו אם הוא יהיה גבוה מידי... אולי יש לכם עיצות נוספות או הכוונה ברורה. עוד שאלה אחת השירותים שלי בכיוון מרכז מזרח הבית, ובנויים בצורה קצת מתסכלת (האסלה ממול הדלת בצורה אנכית מקבילה וצמודה יתר על המידה לאמבט) אילו עיצות יש לכם לנתב את האנרגיה שם בצורה יותר חיובית (חוץ משיפוץ....
האם יש לשים על פנים דלת חדר הרחצה מראה קטנה? האם יש צורך בעציצים? מה אפשר לעשות כדי לשפר שם את האנרגיה תתודה

דנה A

New member
../images/Emo13.gif

הי ננ27 הייתי רוצה לשאול מהיכן שאבת את הידע שעליו את מפרשת את מבנה ביתך באופן זה..? אני שואלת כי אני מבינה שאת בוחנת את ביתך ואף מודאגת ממנו, כשעל פניו לא נראה לי שישנה איזשהי סיבה לדאגה. מדוע המפגש של החדרים בעייתי? מדוע תלית מובייל במרכז? מה אמור לעשות המובייל שם? מדוע אסור ללכת מתחת למובייל?? מדוע לנתב אנרגיה בשירותים?? מדוע צריך לשפר את האנרגיה בשירותיים? ממה שאת כותבת - אין לך סיבה להיות מודאגת. אני אשמח לקרוא את תשובתייך שבוע נפלא דנה

ננ27

New member
מהיכן הידע

מספרים...קראתי מספר רב של ספרים וגם מאמרים בנט, 1. מפגש של מספר חדרים ובייחוד שזו דלת מול דלת,אינו בריא, המובייל אמור לשחרר את האנרגיה התקועה באיזור השירותים זה אחד החדרים ובשירותים האנרגיה מתנקזת וכל השפע יורד עם המים במרחאות, ולכן יש צורך לסגור למשל את מכסה האסלה וכו... אני רוצה לשפר את המצב הכלכלי שיל ולעבור ממחסור לשפע,

דנה A

New member
בדיקת הבית

נושא הספרים והמאמרים עלה כאן לא מעט, בספרים וגם בנט המידע והידע מאוד מוגבל, הנושאים המדוברים הנם מאוד בסיסיים, ראשונים ואינם מספיקים על מנת לאבחן בית, עד כמה שרוצים. נושא של המפגש של מספר חדרים - אולי תעלי סקיצה על מנת שאוכל לראות מדוע את ככ' מודאגת, מתיאורך נראית דאגה, אך לא ניתן להעביר תיאור מדויק של סקיצת בית/חדר באופן זה. כפי שכתבת על השירותים "וכל השפע יורד עם המים במרחאות" אכן רק במרכאות השפע יורד אלא אם מתקיים מצב שבו כוכב השפע, דהיינו כוכב המים 8, ממוקם בחדר האמבטיה שלך, לא ניתן לומר זאת. זא' שהשפע לא יורד במים. ממש לא. האם את מתגוררת זמן רב בבית זה? האם המצב הכלכלי הורע מאז המעבר לבית זה? דנה

ננ27

New member
בדיקת בית

עברתי לשם עכשיו וכן יש את ההוצאות הראשונות הכבדות מאוד ואיני יודעת מתי זה יגמר, באופן כללי כן אני סובלת זמן מה ממחסור, זה מספר חודשים. נכון שיש פה אחריות גדולה, אבל שוב...בשביל מה יש פנג שואי?? אין לי כרגע סקיצה, אין לי גם סורק....כרגע, אבל בהמשך אשמח לשלוח אני כן מתוסכלת מהבחינת הקריירה והכסף, וחשבתי שתרופה טובה תהיה הפנג שואי עדיין חושבת כך...את לא<?

דנה A

New member
פנג קסם..?

כמו שהגדרת את האחריות, האחריות האישית, בקוסמולוגיה הסינית מוגדרת כ"מזל האדם" - הבחירות, המודעות, העבודה העצמית שלנו. הפנג שואי למעשה "מזל האדמה" ההשפעה של ביתנו על חיינו, אך החיים מושפעים משלושת המזלות, לא רק מהבית שלנו, או מהקרמה שלנו. כאשר אנחנו לוקחים אחריות ובודקים את התנהלותנו בכנות, את זרימת החיים שלנו, את הבית שלנו - אנחנו יכולים לאחד את הכוחות ולהשתמש בפוטנציאל האישי ושל ביתנו על מנת לקדם את בחירותנו בחיים. יעוץ מקצועי בודק ומאבחן פרמטרים שונים ורבים בבית, בסביבתו, ובמפה האנרגטית של המבנה. תיסכול מבחינת הקריירה - צריך לבדוק את מפת הבית כדי להחליט האם הבית בעל פוטנציאל חיובי מבחינה כלכלית, שפע, קריירה, או שמא לא. מעבר לכך - לא לשכוח את מזל האדם, לבדוק את ההחלטות, הבחירות, מערכת האמונות הפנימית-אישית, האחריות האישית. דנה

ננ27

New member
ממש לא מתחמקת מאחריות אישית

אני עובדת על עצמי יפה מאוד, אני בתחילת דרכי בחיים מבחינתי, הבית הזה הוא ברכה ואני אוהבת מאוד את הבית הזה אני חושבת שההגדרה "בעייתי" באה ממך יותר מאשר ממני, מה זה בכלל בעייתי? בעייתי זה משהו שנתון לתיקון....וזה גם לא משהו היסטרי או נוראי כל דבר קטן יכול להשפיע. אני כן נוטלת את האחריות, ברור לי כמו השמש שזורחת (מחר
שהאחריות בראש ובראשונה היא עליי ואיך שאני יוצרת את המציאות שלי, אבל הכל זה מעורב יחדיו, ואם אני יכולה להשפיע גם על המצב בבית מה טוב, זה כן משפיע ואני עורכת מחקר אישי ע ואני רואה היטב שזה משפיע... לדוגמא: קראתי שחורים בקירות מסמלים סוג של אין גבולות ואכן כך הרגשתי, ברגע שכיסיתי אותם רווח לי מאוד ברור שזה לא הגדיר את הגבולות שלי לחלוטין, אבל כן השפיע עליי לטובה וכן זה דוחף אותך לשנות גישה ולו מעט לכן יש לפנג שואי השפעה ברור שהרוב מהאינטואיציה בשילוב עם ההגיון הכל הכל הכל ברור אין צורך להבהיר זאת שוב ושוב גם קראתי את ההקדמה אני לא יודעת מדוע אבל יש בהרבה פורומים רוחניים נטייה כזו להתפלסף יתר על המידה במקום לגשת ישר ולעיניין אנשים לא טיפשים את יודעת....הם מבינים טוב מאוד שהשינוי של מיקום הספה לא ישנה להם את החיים אבל כן זה ישפיע לחיוב כי הכל משפיע כך החוץ כך הפנים כל הפנים כך החוץ אז???? מה בסה"כ ביקשתי...עיצה פשוטה ונחמדה ובמקום זה קיבלתי בזבוז מוחלט של זמן

yoavfs

New member
../images/Emo79.gifאמרו לנו שיש פנג-שואי אחר../images/Emo79.gif

קבלת את העצה שביקשת, רק שהיא אינה עולה בקנה אחד עם מה שציפית לשמוע. אין בעיה בהכרח במפגש שאותו תיארת, כי חדר אחד הוא משרד, וחדר אחר הוא לשינה, ובשניהם את זו שמשתמשת. השימוש במובייל מקריסטל נעשה כדי להניע צ'י אל מקומות ופינות בעלי אופי ייני, ואין ה'איסור' ללכת מתחתיו חמור מהאיסור שאין לעבור תחת סולם. בוודאי תופתעי לשמוע כי הפנג-שואי הוא מדע מדוייק, ונחשב למקצוע אקדמאי שמתבטא באמנות. (אם לא הופתעת, אני מופתע). אמרת כי את עורכת מחקר אישי בתחום הפנג-שואי , וזה מאוד מעניין. האם יש לך 'קבוצת ביקורת' במחקר? שתפי וספרי, זה מעניין. חג-שמח וכסף... כסף חד-משמעית, אינו בורח דרך אסלות. (אלא אם כן זורקים שם שטרות ומורידים את המים)

Gorgic

New member
אני יכולה לעזור לך עם השרותים.

שמי על גבי השירותים (איפו שיורדים המים וזה) או ממש ממש קרוב קערת אבנים..מכל סוג וכל צורה אבל העיקר שלא יהיו מזויפותושלא יהיו קטנטנות יש להניח 3 או 9...זה אם הכסף בורח... :)

למעלה