מפגש מסוג אחר

כוכבית 1

New member
מפגש מסוג אחר

רוצה לשתף אתכם בהגשמת פנטזיה שלי
הוא שלח לי את תמונתה...התאהבתי...והחלטתי שכאשר אני מקבלת את האומץ להגשים את הפנטזיה שלי להיות עם אישה, זה יהיה איתה... אז השתכנעתי. קיבלתי אומץ. וזה הסיפור של אותו סופשבוע מדהים... הגעתי לעיר שלהם. הוא אסף אותי והביא אותי אליהם הביתה. כשהגענו היא בדיוק יצאה מהמקלחת. לבושה בבגדים קלילים, שערה אסוף ברישול מפתה. והמבט... אחח המבט הזה...זה שגרם לי ממש להתאהב בה מהרגע הראשון שראיתי את התמונה שלה...מבט סקסי, מזמין, אוהב... אבל עדיין הכל מאד חברי ומנומס. ארוחת ערב, קוקטייל (שממסטל אותי...). טוב, אני אומרת, הגיע גם הזמן שלי להתקלח. היא קמה מהספה מושיטה את ידה אלי. התקרבתי, עוקפת את השולחן, ונתתי לה יד. נעמדנו אחת מול השנייה. עצרנו. התבוננו בעיניים. לא אמרנו מילה. הנוכחות שלה הכתה בי. עמדנו והתלטפנו...הזמן עמד מלכת. וכל העת בעלה יושב על הספה לידינו ומתבונן. היא לקחה שוב את ידי והובילה אותי אל חדר השינה. נעמדנו על יד דלת המקלחת. שוב. אחת מול השנייה. מגע מלטף על פני כל הגוף. הידיים שלי מגששות כלא מאמינות. הנוכחות שלה בצמוד לגופי מדהימה אותי. היא התחילה להפשיט אותי בעדינות. מרימה את החולצה שלי, מנשקת בדרך כל מילימטר של עור שנחשף מולה. הקולות שהתחלנו להשמיע בשקט גרמו לבעלה להיכנס לחדר. הוא התיישב על המיטה והמשיך לצפות בנו. הכל התרחש לאט כל כך, בעדינות, באהבה. הוא הצטרף. המשיך להפשיט אותי ביחד איתה. מלטפים את כל גופי. מנשקים ומתנשקים. הם הפשיטו אחד את השניה. וכך היינו לפתע שלושה אנשים ערומים...ידיים מתערבבות..נוגעות מלטפות...פיות מנשקים מלקקים. הידיים שלי נעו על גופה והייתי כמרחפת...שדיה חצופים מולי ושתי הפטמות הזקורות והמפתות רק מחכות לי שאגע...שאלטף...העור שלה רך , חלק, קטיפתי...מדהים... השכיבו אותי על המיטה והחלו לפנק אותי. לא נשארה פיסת גוף שלא זכתה לטיפול מסור שלה או שלו. הרגשתי פתאום את חום פיה בין הרגליים שלי...תחושה מדהימה..מתוך הכרה שזוהי אישה אשר לשונה חוקרת את שפתי התחתונות...מלקקת..מנשקת..יונקת את הדגדגן שלי באופן שלא חוויתי לפני כן. הפה של בעלה המשיך לטייל על שאר חלקי גופי, מנשק, מלקק את שדי, צובט את הפטמות...מטריף אותי....הלשון שלה על הדגדגן שלי....גמרתי פעם ראשונה... הוא נעמד על הברכיים שלו, זוקף את גופו ומבליט את הזיקפה האדירה שלו. אישתו התחילה ללקק את הזין שלו, ואני...כאילו עשיתי זאת מאז ומעולם...הצטרפתי...שתינו מלקקות, מנשקות מוצצות את הזין...ובאותו הזמן ממשיכות להתלטף...הרגשתי שאני עומדת לגמור בפעם השנייה...התרחקתי קצת...הם התחילו להזדיין ואני..מתבוננת מהצד ועושה ביד...נוגעת ומלטפת פעם אותו ופעם אותה. גמרתי.... נחנו קצת. שכבנו על המיטה, מדברים ומתלטפים בלי הפסקה. ובלי לשים לב התחיל סיבוב נוסף. רמת הגירוי שלי הייתה גבוהה כמו שלא הייתה מעולם. הייתי רטובה בטרוף ולא היה צריך הרבה כדי להדליק אותי. הייתי חייבת להרגיש את הזין שלו בתוכי. "תזיין אותי", לחשתי בתשוקה אדירה. "איך את הכי אוהבת?" הוא שאל. "דוגי" הייתה התשובה המיידית שלי. נעמדתי על ידי וברכי על המיטה והרגשתי איך הוא תופס אותי בשתי הידיים....הרגשתי את הזין שלו מתחכך מול ישבני...מגשש את דרכו אל הפתח שמחכה כל כך...הוא חדר לתוכי בעוצמה אדירה...בדיוק כמו שאני אוהבת. הוא זיין אותי חזק ומהר. אישתו התיישבה מולי כשרגליה פתוחות לרווחה. ראיתי את הכוס החלק והיפה ביותר בעולם... הרגשתי שאני חייבת לגעת, לטעום. הושטתי את היד ונגעתי בעדינות, ליטפתי אותה וניסיתי לקרב אותה אלי עוד קצת. רוצה לטעום....היא התקרבה קצת והלשון שלי טעמה את טעם גן עדן....הגוף המדהים שלה רעד וחשבתי על התענוג שהלשון שלי גורמת לה...הייתי מופתעת מעוצמת החווייה...גמרתי בפעם השלישית... לאחר כשלוש שעות כאלה החלטנו שהגיע הזמן ללכת לישון. להפתעתי ולשמחתי הרבה האיש המקסים הזה אמר לנו "לילה טוב בנות, תבלו" והלך לישון בסלון. נשארתי איתה, עם האישה המדהימה הזאת שלעור שלה מגע של קטיפה וכל כולה אהבה ותשוקה אין סופית. שכבנו אחת ליד השנייה, מחובקות ומלטפות, מדברות, מצחקקות כמו בנות טיפש עשרה. ואז נדלקנו שוב...לאחר ליטופים ונישוקים הדדיים היא השכיבה אותי על הגב והתחילה לנשק אותי בכל הגוף. נישקה וליקקה את השדיים שלי, ירדה במורד הבטן עד שהגיעה אל הכוס שלי, שכבר בער מתשוקה. הרגשתי את הלשון שלה חוקרת וחודרת פנימה מזיינת אותי ממש. ואז החדירה אצבע ועוד אחת....התחילה לזיין אותי עם האצבעות שלה. הצטרפתי עם האצבעות שלי על הדגדגן. אני על הדגדגן והיא בתוך הכוס שלי...גמרתי את הגמירה החזקה ביותר והמדהימה ביותר..!! בסופשבוע הזה הגשמתי חלום כפול ומכופל...שכבתי עם אישה לראשונה בחיי והייתי שותפה לסקס בשלישייה לראשונה בחיי...וכל זה קרה לאחר שנים ארוכות עם בעלי, בהן לא נגעתי באף אחד אחר מלבדו...
שנה טובה וסקסית לכולכם, שנה של הגשמה...
כוכבית

כוכבית 1

New member
באמת היה מדהים...

יש הרבה המשך למפגש הזה...אולי אני אמשיך לשתף אתכם
ואתה...
לבן לפי דברים שלך שקראתי עד היום...אתה יכול להיות הרבה יותר מסתם זבוב על הקיר

חתוללבן

New member
תודה על המחמאות

אני אשמח אם תוכלי לשתף אותנו בחויות שלך. תמיד יש מקום לעוד

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif שלוםכוכבית 1 (אם ניתן

לחיות בשלום אחרי כתיבה חמה כזו.)
שלום חג שמח ושנה טובה וברוכה הבאה, איזו פתיחה וכניסה קלאסית ממש להגיד כך שלום עם פנטזיה חמה ומגרה. ברוך בואך.

כוכבית 1

New member
תודה על קבלת הפנים ../images/Emo13.gif

אני בדרך כלל זבוב על קיר הפורום שלכם....ונהנית עד מאד אשמח לקחת חלק מדי פעם...

למעלה