מפגש מיכאל- לא שלי..

מפגש מיכאל- לא שלי..

רציתי לספר לכם חוויות מאתמול. אתמול, הייתי במפגש סיום של כיתת מיכא"ל. רפאל, המנחה, שאל אם אני מעוניינת לבוא, וכי למה לא? וואיי, לא משנה בכמה מילים אשתמש, פשוט, אין מילים. חזרתי לצבע, לטעם וריח של מיכא"ל, זה היה אותו הדבר, בדיוק, הדמיון מודרך, ושרפאל דיבר, אני כ"כ אוהבת שהוא מדבר, הוא בנאדם משכנע, ויש משהו בנאומים [אם תרצו] שלו, שמאוד מעניינים ומיוחדים. ישבתי בצד, הרגשתי ממש כאורחת, אבל היה כייף. הם הביאו הורים, ועכשיו אני מבינה ומתביישת בהכנה של המפגש האחרון שלנו, אנחנו עשינו בלי הורים, וזה כלום לעומת אתמול-אתמול זה היה כ"כ חגיגי ומכובד, היה מדהים. שלנו, באמת סתם. אני ממש קינאתי בהם-הם נראו מגובשים כאלה [גם אם עשו פוזות ליד ההורים] ונראה שהם הרבה יותר מעריכים את רפאל. אני אישיתי מעירכה אותו...אבל-אני מדברת על כולם. לרפאל לא היה זמן אפילו להגיד לי שלום, טוב זה דיי ברור-אבל היה נחמד לשמוע אותו, היו דברים שהזכירו לי את הכיתה שלנו. היה מיוחד. חוויה מדהימה, לחזור ולו לכמה שעות למיכא"ל... אני מודה למנחה שלי, רפאל, שהציע לי לבוא.

Yozem55

New member
ואו

שמח שנהנת! בקשר למה שכתבת על המפגש סיום שלך שהיה מאכזב, גם שלי היה מאוד מאכזב, ואני התאכזבתי בכלל מהמחזור שהייתי איתו במפגשים :\ הייתי רוצה גם ללכת עכשיו למפגש סיום מהסוג הזה.

count on me

New member
הלוואי עלי ..!

אני מאוד מרוצה מסדנת הסיום שלנו - אי אפשר להגיד שלא היה מושקע..חח ( מי אני שיגיד את זה... אה?! )...חלק מפה יעידו על כך..! לא?. אין סיבה להתבייש בטקס שלכם...! נכון שעם הזמן אנחנו מבינים כמה הפסדנו. (אולי גם אני אישית אם הייתי הולכת ורואה משהו אחר הייתי אומרת לעצמי שחבל שלא השקענו יותר...) תחשבי על זה שאת המפגש סיום את עברת בזמן לימודים(לא..?) והם בחופש...כך שיש הרבה יותר זמן להשקיע. חח את יכולה לארגן "סדנת סיום חוזרת", כאילו פגישת מחזור של כולכם ולארגן ע"פ יד הדמיון הטובה. ע"פ מה שכתבת רואים עד כמה את מעריכה את המנחה שלך....אמרת לו פעם..? הוא יודע זאת..?. כל מנחה במיכא"ל או מיוחד לכל אחד והדרך שלו. אני לא יסתיר שגם אני הייתי שמחה להיות מוזמנת למפגש שכזה. זה היה יכול להיות חוויתי ביותר אם המנחה הייתה מזמינה מספר קטן של ילדים. ההרגשה של להיות " אורח כבוד" ובוגר מיכא"ל שמסתכל הכל מהצד. פשוט מקסים. אחרי שאתה עובר את החוויה הנהדרת הזאת שנקראת מיכא"ל ולאחר זמן מה מזמינים אותך לראות הכל מהצד, לראות את האור בעניים של ילדים אחרים שעוברים בדיוק אותה חויה שעברנו. להעלות זיכרונות. נראה לי כזה כייף.! המשך שבוע קסום לכולם.

תגובה..

נראה לך שלא אמרתי? התקשרתי אתמול, יום לאחר המפגש, ושיבחתי אותו מאוד, הייתי גאה בעצמי על זה, ומרוב ששיבחתי אותו הוא כבר לא ידע מה להגיד. הוא אמר שהוא שמח שהייתי שם, ושהוא שמח שנהנתי, הוא אמר שאם יהיה עוד מפגש מיוחד שנה הבאה-הוא יזמין אותי. אני כבר ממש מרגישה כמו אורחת כבוד.גם כי הייתי לנו שיחה מאוד נחמדה אתמול. ולהיסתכל מהצד זה ממש כייף.. הוא גם אמר לי שלא הייתי צריכה להתבייש בזה. טוב..עד למפגש הבא..חח

count on me

New member
אני הייתי בטוחה ש

שיהיו יותר תגובות....איזה יבשים..! אתם לא הייתם רוצים להיות מוזמנים למפגש כזה? לפי דעתי זה מקסים!...צריך לאמץ את זה.... ( יפעת - נקודה למחשבה..!חח)

חח...אבל..

אין בעיה שיאמצו את זה, פשוט אולי יפעת או כול מנחה אחר לא ירצה להזמין את כול הילדים-רק הילדים שמגיע להם. טוב זה לא קשור-באמת אפשר לאמץ. נגיד המנחה שלי אמר שלנו הוא לא חשב לעשות את זה והוא מתחרט, אבל אין מה לעשות כבר..חחח ד"א אני לא נוסעת בסוף לשבוע בגלל המצב..

count on me

New member
מעניין...

למה הוא מתחרט..? יש סיבה שמדריך מתחרט שהוא הזמין את התלמידים שלו...? הייתי בטוחה הזמין רק אותך...הוא הזמין עוד ילדים..? את צודקת - אי אפשר להזמין את כולם...רק מי שהמדריך מוצא לנכון.....ולפעמים הוא לא רואה בכך צורך.

לא הבנת אותי בכלל..או שלא ניסחתי

נכון...הכוונה היא, שהוא התחרט שהוא לא הזמין בוגרים לכיתה שלנו, כאילו כמו שהוא הזמין אותי אז הוא התחרט על זה שהוא לא חשב אז, להזמין בוגרים לכיתתנו. הבנתוס?

count on me

New member
רק בגלל שביקשת..או שאני שאלתי?

חחחח אממ המנחה שלכם נשמע לי ממש אחלה....בלי להכיר אותו אני מעריכ האותו מאוד מאוד על היוזמה...!! במיוחד שזה בא ממנו...! ועכשיו הבנתוס..! חחחח שבוע מלא אהבה, אדר.

מבינים אותך בלי התיקונים..חח

אני שמחה שאת מעריכה אותו. מגיע לו. הוא מאוד משקיע ומתאמץ. שווה כול דבר שהוא עושה.

לילי27

New member
ואו, זה נשמע חוויה.

איזה כיף לך שהיה לך הזדמנות להיות במפגש סיום מיכאל בתור אורחת. מה לא הייתי עושה כדי לחזור לכמה רגעים מיכאל. אני הייתי עם אדר במיכא"ל, כך שאני גם לא יכולה להגיד שלא היה מושקע. יפה מאוד מצדו של המנחה שלך שהזמין אותך. ואין לך מה להתבייש במיפגש מיכאל שלך. כל מפגש סיום של מיכאל הוא מדהים, לא משנה איזה. ותמיד הוא מלא בחוויות והתרגשות. שמחה בשבילך!!

תודה רבה..

גם אני חושבת כמוך, כול מפגש סיום הוא יפה. כול הזדמנות שתיהיה לי כדיי להיות במיכאל- אנצל אותה.

למעלה