מפגש - מחר ב16:30 המפגש יתקיים רק אם תהיה היענות סבירה. אז מי בא, חבר'ה?
N Nimst New member 24/7/05 #1 מפגש - מחר ב16:30 המפגש יתקיים רק אם תהיה היענות סבירה. אז מי בא, חבר'ה?
W WalkOnTheWildSide1 New member 24/7/05 #5 לא. טחח סתם, בוודאי שכן! מחר, 4 וחצי בעזריאלי מול הטאואר רקורדס. ופרות הן בכלל לא מגניבות! הן הן גדולות ומפחידות ורעות!!!
לא. טחח סתם, בוודאי שכן! מחר, 4 וחצי בעזריאלי מול הטאואר רקורדס. ופרות הן בכלל לא מגניבות! הן הן גדולות ומפחידות ורעות!!!
M marinaaa New member 24/7/05 #6 אוי ואבוי../images/Emo2.gif איך אני אגיע לת"א? לא משנה ולגבי הפרות אני אעשה כאילו לא הבנתי מה כתבת:]
W WalkOnTheWildSide1 New member 24/7/05 #7 רכבת, אוטובוס, אבא,אימא, במבה [אוקיי דיי.] אז אני מבינה שזה לא? והחתימה שלך גורמת לי לפרוץ בבכי היסטרי!
רכבת, אוטובוס, אבא,אימא, במבה [אוקיי דיי.] אז אני מבינה שזה לא? והחתימה שלך גורמת לי לפרוץ בבכי היסטרי!
H hemmlin New member 24/7/05 #8 מצטער חברה אני חייב לבטל, צץ לי משהו לא צפוי לצערי... מצב משפחתי אז תאחלו לי בהצלחה בכל מקרה.
W WalkOnTheWildSide1 New member 25/7/05 #19 אחלה, זהו אותי בעזריאלי, אני עם החולצה השחורה שכתוב עלייה RAMONES. וקוראים לי תום.