~מפגש מחנה~

De-Panther

New member
הצרה היא שזה לא ממש|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מספיק רק 10 שקל כי תחשבי על זה ככה זה אוכל לערב לבוקר וכנראה לצהריים את חושבת ש10 ש"ח יספיקו לכזה דבר?? צריך לעשות חישוב של האוכל והכל... אי אפשר ישר לקבוע 10 ש"ח וזה בטוח יצא יותר

HaMsTeR

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהיכנסו!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo118.gif

קודם כל, אתמול, כשיצאתי מהצ'אט- לא היה קשר אליכם, אני עכשיו אצל נטע ואבא שלה רצה את המחשב... לא נעלבתי או משהו כזה
עכשיו, בקשר לקומזיץ- אם עושים במזכרת בתיה- השטח כבר מאורגן. אני יודעת איפה כדאי לעשות (בסביבה שאנחנו עשינו בה בל"ג בעומר השנה. יש שם המון קרשים, זאת שכונה שבונים עכשיו והיא מאוד קרובה לבית של גל ורוני- 3 וחצי דקות הליכה אם לא דקה.) וכל אחד יצטרך להביא משהו כמו 10-15 ש"ח, ואז יהיו כמה שילכו ל"סופר סנטר סיטי" המאגניב שמזכרת בתיה (אני מתנדבת! וזה 15 דקות הליכה בערך מהבית של גל ורוני, ו3 דקות הליכה מהבית שלי, אז נוכל לעצור אצלי אם מאוד נתעייף מהדרך הקשה). ויקנו תפו"א, כי אתם באמת רוצים להסחב עם תפוחי אדמה כמה ימים? לא כדאי! אם סיכמנו לעשות במזכרת בתיה, אז כמה אנשים יצטרכו לעזור בלקנות את כל הדברים וגם להעביר עצים. בקשר לשאר האוכל של הקומזיץ- ה10-15 ש"ח יספיקו גם לזה (אני מקווה). עשיתי חישוב קצר, והגעתי למסקנה שרק האוכל לכל אחד לשלושת הימים האלה (מה10 לאוגוסט בערב, עד ה12 באוגוסט בצהריים) זה בערך 50 ש"ח, לא כולל ה10-15 ש"ח לקומזיץ, ואם אנחנו מתכוונים גם ללכת לקניון (ואנחנו מתכוונים), אתם בטוח לא רוצים רק לאכול שם... אז זה יחסית הרבה כסף. קחו את זה בחשבון.

Gizmo14

New member
גוני.... למה את מתעלמת../images/Emo35.gif../images/Emo28.gif

לפני שאת אומרת את כל זה... שאלת את אמא של גל ורוני אם היא מוכנה
אם היא מוכנה שביום ראשון בצהריים יהפכו לה את הבית לדיסקוטק (
), יעשו לה מסיבה רועשת שם, יתעוררו בצהריים, ירוקנו לה את המקרר, ואז ילכו לאנשהו ובערב שוב יחזרו, מפויחים ומפוחמים להתקלח ולהשחיר לה את המקלחת
את לא חושבת שהן תרצנה קצת שקט אחרי המסיבה, האמא והבנות

HaMsTeR

New member
אני לא אמרתי שנחזור לבית שלהן../images/Emo118.gif

רק נתתי רעיון, שנעשה את הקומזיץ במזכרת בתיה.

coolit

New member
האאאאאאאאאאאאא

מי אמר שנאסוף עצים במזכרת?
נו, בכל מקום יש עצים, זה לא כזה בעייה.. שכל אחד יאסוף עשרה קרשים במקום מגוריו ויביא בשקית, זה יספיק..

De-Panther

New member
את מדברת על קרשים..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כאלה גדולים או פשוט ענפים קטנים שרק עוזרים להדליק אש?? במזכרת פשוט יש איפה לאסוף בזמן קצר במקומות אחרים אין חוצמזה כנראה אנחנו נביא עוד דברים בשקית אז כמה כבר אפשר לסחוב??

coolit

New member
הא.

זה לא נכון. בכל איזור של בנייה יש כמה קרשים מיותרים. פה, בפתח תקווה-גב"ש, אוספים כל שנה בל"ג בעומר ששה שבטים של בני עקיבא ושבעה של עזרא, ואנחנו לא מדברים על הצופים והנוע"ל שבטח-הולכים-לחפש-במקום-אחר-אם-כי-הם-באים-להציק-לנו-בתפקיד-"הילדים-החילוניים"-הרבה-פעמים, אוספים המון, ונשאר המון במקום שאנחנו אוספים, ונשאר המון אחרי המדורה. ולכל אחד יש ליד הבית, ג'אסט בי שור. צא אל המכולת ותקח משם קרטונים. גם זה טוב. לקומזיץ בבת מצווה שלי אבא שלי אסף כמה קרשים בכמה דקות, לא צריך המווון, זה לא ל"ג בעומר.. מדורה קטנה.

De-Panther

New member
בסדר בסדר בסדר מה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בעצם את באה להוכיח בזה?? אנחנו צריכים מדורה זה בטוח ושהיא תחזיר מעמד כל עוד אנחנו שם ואנחנו לא נוכל להעביר קרשים במוניות נצתרך לחפש קרשים שם באזור שבו תיהיה המדורה זה כל מה שבאתי לאמר
|אייקון של אורן מדבר על אנשים שלא מנסים להבין את מה שחשוב בעצם ונכנסים לפרטים הקטנים בצורה מעצבנת כזו ונטפלים אליהם יותר מידיי וככה השיחה הולכת לכיוונים שלא צריך בכלל|

HaMsTeR

New member
איזה קרשים את מכירה שאפשר../images/Emo118.gif

להכניס לתיק?

De-Panther

New member
התיק שאני בא איתו..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הוא גם התיק של הלימודים שלי אני לא רוצה שהוא יהרס מקרשים
אני מדבר איתך על קרשים קרשים לא ענפים תביני את זה

HaMsTeR

New member
גם נטע ואני לא מוכנות שהתיק ../images/Emo118.gif

שלנו יהרס מקרשים... אז ברית, אולי נוותר על הים? זה כל כך הרבה יותר קל במזכרת... אם אתם רוצים, אפשר גם לעשות את המדורה ליד הבריכה, ואז תרגישו את המים
או לעשות את הקומזיץ ואז ללכת לבריכה, אבל זאת בריכה ממש לא שווה. משלמים 35 ש"ח לכניסה אחת, וכל מה שיש שם זה שתי בריכות- אחת מקורה, השנייה לא מקורה. אה, יש גם בריכה לילדים בני שנה. ויש שם גם סאונה שמוגבלת מגיל 16, וכסאות "נוח" חינם. כן, בטח, זה סתם כיסאות פלסטיק לא נוחים במיוחד. אה, יש גם מגלשת מים קטנה ומטומטמת שפועלת נורא לאט ופעם בשנה בערך.

thebaby

New member
ביבנה יש בריכה שווה../images/Emo9.gif../images/Emo101.gif

הסבר מלא ימצא בארכיון
(אי אפשר לקנות כרטיסים זה רק למנוים
)

De-Panther

New member
וגם אני מתחיל להיות|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הרבה יותר בעד הרעיון שזה יהיה במזכרת
למרות שגם בים זה נחמד

Kryptonite

New member
עדיף פשוט לוותר על הקומזיץ../images/Emo168.gif

וזהו. קומזיץ לא על חוף הים, או באיזו חורשה מאגניבה, זה לא שווה. ללכת לבריכה? באמת. וניראה לך שייתנו לנו להדליק באמצע הברכה מדורה? ולמה ניראה לך שהברכה הולכת להיות פתוחה עד בערך 4 בבוקר?

De-Panther

New member
אני לגמרי מבולבל...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

למתי תכננת את הקומזיץ?? לאיזה שעות בערך??

BlueBeIl

New member
קומזיץ זה בדרך כלל בלילה....../images/Emo142.gif

מתחיל בתשע עשר ככה, נגמר לפנות בוקר.....

De-Panther

New member
אז למה צריך מקום...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בשביל לישון בו בלילה??

=Wednesday=

New member
זאת בדיוק הנקודה..

אבל צריך מקום כלשהו שיהיה אפשרי להגיע אליו לפנות בוקר.

למעלה