~מפגש מחנה~

coolit

New member
~מפגש מחנה~

אז עכשיו כולנו בצ'אט. בואו בהמוניכם.
השאלה הראשונה היא- היכן הקומזיץ? רוב האנשים רוצים לחוף ים, אולם נשאל שוב: מי רוצה שהקומזיץ יהיה בחוף ומי לא? מי שרוצה שזה יהיה בחוף, שישרשר לפה:
מי שרוצה שהקומזיץ לא יהיה בחוף, שישרשר:
מי שלא אכפת לו שישרשר
ומי שיש לו הצעה למקום של קומזיץ, שיכתוב אותה.

coolit

New member
-_-

שמישהו פאקינג יסביר לי למה זה לא טוב בים.

coolit

New member
השאלה הראשונה היא: מי מתכוון לבוא?

זאת שאלה מאוד חשובה לתכנון. הצביעו בבקשה ב
/
.

coolit

New member
../images/Emo45.gif והמפגש ייערך בתאריכים:

10-11/12 באוגוסט.

מי קבע?!

זה ממש מרגיז מה שאתם עושים! כל אחד קובע תאריך\מקום\שעה לפי איך שנוח לו
התכנון המקורי הוא מה10-13! גם אם זה לא נוח לך זה לא אומר שאת צריכה לשנות את זה כאוות נפשך! אוף. בדיוק מה שכולכם עשיתם אתמול בצ'אט. כל אחד חושב רק על עצמו.

coolit

New member
אבל שניצל..../images/Emo12.gif

10-13 זה ארבעה ימים.. ואנחנו תכננו שלושה.

"אתם תכננתם"?

Really?! דיברתי גם עם כמה אנשים באייסיקיו על זה. כתוב בנד"ב מה10-13, זה מה שאני הבנתי, זה מה שלא רק אני הבנתי, ואתם פתאום מחליטים לצמצם את זה. יופי. חשבתם על.. לשאול אנשים? להגיד להם שאתם רוצים לקצץ ימים? לא.. למה, מי צריך. אם אתם לא יכולים ארבעה ימים אז גם האחרים לא. נכון?

De-Panther

New member
ואין לי בעיה 4 ימים|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אבל אמרו שזה 3 ימים עוד בהתחלה לא יודע למה כתבו שזה מ10-13 או מי כתב את זה אבל על ההתחלה אמרו שזה 3 ימים וזה מהיום שבו היה אמור להיות המפגש מסיבה עם הזה של הטלויזיה... ככה שזה יוצא ראשון שני שלישי אני לא ראיתי אף הודעה שכתבו בה שזה עד ה13 אין לי מושג מי כתב את זה
אבל אמרו 3 ימים ושזה מתחיל ב10 ככה שזה דיי ברור שזה לא עד ה13 לא יודע למה התבלבלתם אין לי בעיה שתמשיכו עוד יום אבל צריך למצוא עוד מקום לישון בו ואיך לא הבנתם את זה אם כל הזמן דיברנו על יום ראשון שני ושלישי אף אחד לא דאג להזכיר את יום רביעי בכל מקרה אם את רוצה תארגני עוד יום
רק תמצאי עוד מקום לישון בו כי לא נראה לי שיהיה כזה ואת ההודעה הזו כתבתי בטון נחמד ורגוע

אבל למה זו טעות?

כתבו שזה מה10-13. אחר כך מישהו (אין לי מושג מי9 החליט שזו טעות והפיץ את זה כטעות. אבל למה
יש המון פעילויות לעשות שם בארבעה ימים ואפילו יותר! ונתעלם מהעובדה שזה ממש לא פייר.. (אני הזזתי טיול בחרמון לשבוע אחרי זה רק בגלל שזה יוצא על היום השלישי, למשל. ומלא אנשים הזיזו תוכניות בשביל זה. וחוץ מזה, לפי מה שהבנתי אתמול בצ'אט, קסם לא תוכל סתם ככה להתאדות אחרי היום השני כי היא גרה בקרית שמונה. אז מה, נזרוק אותה לקניותר? לא!) 4 ימים זה כיףףףף

De-Panther

New member
קסם לא גרה בקרית...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שמונה אלא באזור אבל לא חשוב
והיא לא יכולה להתאדות אחרי היום השלישי??
(קסם זה בצחוק
) אני אומר שאין לי בעיה עם 4 ימים אבל צריך ככה למצוא עוד מקום שאפשר לישון בו... וגם ככה אין הרבה

coolit

New member
השאלה השנייה היא:

כן ים או לא ים? הצביעו בבקשה ב
/
.

coolit

New member
השאלה השלישית:

אז שלושה או שניים?.. הצביעו.

coolit

New member
שאלה רביעית?

אצל מי אפשר לישון? הצביעו ב
(וכמה שיותר יגידו
- יותר טוב)

coolit

New member
התכנון שלנו:

יום ראשון, העשירי לאוגוסט: מסיבה בבית של גל ורוני. ואז אני חושבת שישנים אצלן. ואז אני חושבת שקמים בבוקר, וביום אין לי מושג מה עושים (מפגש?) ובערב הולכים לעשות קומזיץ ~איפשהו~. ואז הולכים לישון אצל ~מישהו~. ובבוקר קמים. ואחר כך הולכים. וואזאפ.

De-Panther

New member
ונראה שאני צריך כאן|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לכתוב מה שלא יצא בצ'ט ושתבינו כמה מעט זה היה וכמה זה יכל לחסוך לכולם כאב ראש למרות שאני אנסה להרחיב עכשיו על הכל... תקראו את ההודעה זה חשוב יום ראשון המסיבה זה כולל שינה אין לנו מושג באיזו שעה כדאי שכולם יבואו אז צריך שעה נוחה וזה כמובן גם תלוי בגל ורוני הבנתי שאפשר שכולם ישנו אצלן אבל אם אין מספיק מקום אז חלק כנראה יוכלו לישון אצל גוני... אלו דברים דיי בטוחים משיחות שלי עם גוני
בבוקר קמים ומתארגנים רצינו לעשות קומזיץ אבל כמה זמן?? איפה?? איך?? לא כדאי לעשות על האש במקום?? מי מביא חטיפי חתוץ?? האם זה בטעם תות?? מי הזיז את הגבינה שלי?? מי מביא ספרי ה"פ כדי לשרוף?? ועכשיו ברצינות לא כדאי שזה יהיה כל היום כי לאנשים ימאס אולי נעשה אותו בשעות הערב ובמשך היום ניהיה אצל גל ורוני ותזכרו שאנחנו צריכים גם לעזור לסדר שם והכל זה לא בסדר שנבלגן להן הכל לילה לפני ואז הן יצתרכו לדאוג להכל אז כמובן שתזכרו להתנהג יפה שם(היו כמה דברים ששמעתי בבתים שונים שממש הדהים אותי) ואחרי זה כשנחזור מהקומזיץ לפי מה שהבנתי כנראה יושנים אצל סיגל אבל זה בכלל לא בטוח אז רצוי למצוא מקום שבו זה יהיה בטוח אז אם אתם יכולים לנדב את הבית שלכם לשינה אז סבבה תזכרו עדיף שזה יהיה רק לשינה ואז ביום למחרת כולם יוכלו ללכת הבייתה אנחנו לא רוצים להכביד סתם ככה על הורים של מישהו המשך יותר מכוון לתוך הדברים בהודעה הבאה

De-Panther

New member
המיקום של הקומזיץ..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ומה יהיה שם בקומזיץ אנשים רוצים לעשות את זה בים זה קצת קשה להעביר עצים ממזכרת בתיה למקום רחוק וזה גם יוצא יקר לעשות הלוך חזור בנסיעות במונית שזה כנראה איך ניסע אז יש את האפשרות לעשות קומזיץ במזכרת בתיה קסם - במזכרת בתיה אנחנו לא נשב על המדרכה ונעשה את הקומזיץ תיהי בטוחה שיש שם שטחים מספיק גדולים של חול כדי לעשות את הקומזיץ ובקשר להסעות... נצתרך אחרי זה רק הסעה לבית שבו נישן בלילה השני לא הסעה למקום הקומזיץ ואז הסעה לבית של הלילה השני ושתבינו אני בעד מה שתבחרו... אני רק נותן את כל ההצעות ואם בכל זאת אתם מעדיפים לעשות את הקומזיץ בים הייתה ההצעה לעשות בים באשדוד לפי מה שנדב אומר זה מקום יפה ולפי מה שאני מבין יש שם פורומיסטיות באזור השאלה אם הן תדע איפה לאסוף קרשים והכל והשאלה אם נוכל לישון באשדוד ואז לא לבזבז יותר מידיי כסף על הסעה או שנצתרך לישון במקום אחר ועכשיו אחרי שעברנו את המיקום של הקומזיץ שוב אני אומר שנתתי את הרעיונות שהכי נראים לרוב האנשים אם יש לכם רעיון יותר טוב תציעו אותו רק בלי יותר מידיי בלאגן בבקשה בקשר למה נאכל שם בקומזיץ סיגל אמרה שהיא יכולה להביא 100 פיתות פיתות זה טוב מאיפה סיגל מביאה את זה??
אבל אנחנו צריכים לדעת עוד דברים מה תעדיפו לאכול בקומזיץ כמובן שיהיו תפוחי אדמה(לא עדיף שכל אחד כבר יביא את שלו עטוף בנייר כסף כמו בל"ג בעומר?? או שאולי נעשה חלוקה של מי מביא מה ומה בכלל צריך להביא?? האוכל והכסף על האוכל זה סיפור אחר להודעה אחרת וזה יהיה בהודעה הבאה

De-Panther

New member
אוכל אוכל כסף כסף..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ועכשיו עוד בעיה
אנחנו לא רוצים לגרום לאנשים שאנחנו הולכים להיות אצלם להכנס למינוס בבנק לכן הרעיון הוא כזה או שכל אחד מביא אוכל(אבל אז אם מישהו לא בא בסוף וזה משהו חשוב אז יהיה חבל) או שכל אחד מביא כסף ומישהו קונה הכל במרוכז ואז יחזירו לו את הכסף בכל מקרה אנחנו צריכים לדעת כמה אנשים יהיו כדי לקנות הכל אבל את זה נדע כבר בסוף שבוע הבא מה שאני חושב שהוא הכי טוב(וזה גם ממפגשים אחרים שהייתי בהם) זה שכל אחד יביא כסף ומישהו יקנה במרוכז הכל אבל כמה כסף?? מי קונה הכל?? זה סיפור לשבוע הבא... בינתיים רק מסבירים הכל שיהיה ברור לכולם התכנון מראש בינתיים האוכל שדיברתי עליו זה כמובן האוכל אצל גל ורוני פשוט בקומזיץ יהיה משהו אחר ואולי צריך אירגון אחר וככה גם אצל מי שיושנים אצלו אבל זה כבר יהיה רק אוכל לבוקר אז שוקו בשקית אני מניח יתאים לכולם ועוד כמה דברים קלים לבוקר... או שבעצם נשארים עד הצהריים אבל זה באמת תלוי אצל מי יושנים אז לאוכל בקומזיץ אתם מעדיפים שמישהו יקנה הכל במרוכז ונביא כסף גם לזה?? כאן זה גם נראה לי הכי טוב אבל יש כלמיני דברים שאנשים יכולים להביא מהבית כמו למשל תפוחי אדמה כמו שאמרתי הודעה קודמת... ואני מבין שזה חוזר על עצמו ההודעה הקודמת אבל אני רוצה שהכל יהיה ברור כמה שיותר אם אנחנו עושים איפה שגל ורוני גרות את הקומזיץ אז נוכל אפילו לקנות הכל ביחד באותו יום אחרי שכולם יביאו את הכסף אם אנחנו עושים במקום אחר מי שגר באזור יוכל לקנות את הכל ונחזיר לו ואם אנחנו עושים במקום שאין בו אנשים שגרים באזור כנראה שנקנה הכל במזכרת בתיה וכל אחד יקח איתו כמה דברים בכל מקרה את התפוחי אדמה יש להביא עטופים בנייר כסף מהבית
אנשים אני גם רוצה שכל אחד יכתוב אם יש משהו מיוחד שהוא רוצה ושמישהו יכתוב גם הודעה עם כל האוכל שצריך לקומזיץ יש כאלה שאני יודע שלא אוכלים חומוס או דברים אחרים שנוהגים לאכול בקומזיצים וחבל שלא יהיה להם בסוף מה לאכול בטח אני אוסיף עוד כמה הודעות כשאני אזכר מה באמת צריך אבל עכשיו אפשר לדון בשקט על כל דבר שצריך בלי להזכר כל פעם במשהו גדול אחר מקווה שמכאן יצא משהו כי מהסיפור בלילה לא יצא כלום ואתם מבינים כמה פשוט היה יוצא אם הייתם מקשיבים קצת?? מקווה שקראתם הכל תודה

למעלה