מפגש מורים - פרסום

Elishabb

New member
מפגש מורים - פרסום

כפי שהבטחתי, אני מצרף מאמר שכתבתי בנושא המפגש. אתם מוזמנים להגיב. מי יכול לעזור בהבאת החומר לפירסום בעיתוני החינוך? אלישע

toy toy

New member
בהחלט משקף...../images/Emo45.gif

אלישע- ממצה ומשקף את התהליך, כל הכבוד.

itu1

New member
פרסום + תוספת

עוד היום אעביר את שכתבת לצורך פרסום בשעור חופשי לצורך קידום הפורום אוסיף למה שכתבת משפט אחד המזמים את המורים להצטרף לפורום וכתובת הפורום אריה

אולי כדאי בעוד משפט או שניים להרחיב

על הפורום? על הנתינה, על השיתוף, על ארכיון העזרים, על מאגר הנתונים הגדול הנבנה בפורום, וזאת מאחר וכדאי לנצל את המומנטום של החשיפה של הכתבה לבמה להזמנת מורים נוספים לבוא ולהצטרף לפורום.

כל הכבוד אלישע..חסר לי משהו במכתב

מצטרפת לדעתה של הדס. גם אני חושבת שיש מקום להוסיף במשפט או שניים על מאגר הקבצים והקישורים, שלדעתי הוא הגדול ברשת המשרת את האוכלוסיה שלנו. וכמובן את הכתובת המקוצרת לפורום.כי ההיפר קישורים הקיימים במכתב עצמו, חסרי משמעות בעיתון. לכן, יש לציין גם את הכתובת. בנוסף, מה שיש כאן זה דיווח יבש, ממצה על פעילות.. אבל חסר לי החלום ומימושו. אני חושבת שעם כל הצניעות שלך יש מקום גם להזכיר את שמך בסופו של דבר, אתה זה שיזמת ארגנת ביצעת וממשיך לתמוך במפגש וכמו שאתה מזכיר ובצדק את הדס. כך יש מקום גם לשמך. כל הכבוד אלישע

motyka

New member
לדעתי לא קצר מספיק

כדאי לדעתי להכנס לאתר rename ולבחור קיצור, זה חינם ונוח ראי למשל את הכתובות study.at/shlomi stop.at/shlomi שמאחריהן מסתתר קישור ארוך מאד

זה לא תלוי בנו, אלו הקיצורים שקיבלנ

שקיבלנו מתפוז. לדעתי זה דווקא בסדר.

Elishabb

New member
חיה מנסיוני אני יודע שהמפרסמים

מבקשים דיוח עובדתי - החלומות לא כל כך מענינים אותם. השתדדלתי להצטמצם לדף אחד בלבד כדי שלא תהייה טענה שזה ארוך מידי. בכל מיקרה, אני אכין גירסה נוספת מורחבת יותר ואריה ואחרים יוכלו להציע את שתי הגרסאות לבחירה. אלישע

גם בעובדות יש מקום לשימך

אלישע גם בגירסה המקוצרת, אתה יכול להוסיף .. אחרי שאתה מתאר שהחברים רצו לדעת איך בונים אתרים .. "אלישע בביוף הרים את הכפפה ויזם....." אלא אם אתה מסיבות השמורות איתך, לא מעוניין ששמך יוזכר בהקשר הזה. אני באמת חושבת שללא איזכור זה... אפילו בגירסה המקוצרת... זה לא יהיה שלם.

חסר וחסר משהו חשוב אלישע

לא יתכן שלא תוזכר בכתבה לכן.... אני אכתוב מחר(כרגע אני בלמודים עד הערב) ואפרסם ומי שירצה יוסיף.קטן עלינו שתוף פעולה שכזה. הכוונה היא להוסיף פאן של מי שהשתתפה במפגש. בי אסנת

Elishabb

New member
וואו - רעיון מעולה

ממש עכשיו ישבתי והחלטתי לכתוב שקשה לי לכתוב על עצמי בגוף ראשון. מקבל את הרעיון של אוסנת. קחו את החומר שכתבתי והכינו גירסאות ואני כבר אחבר למסמך אחד. אלישע

טלי ב

New member
בשמחה

אלישע שלום שלחתי את העתק מכתבך למרכזי המחשבים ברחובות, בכפר סבא ובפתח תקווה , בתפוצה לכל הרכזים והמנחים באותם האזורים. כמו כן לקורסי מורה מוביל במחשבים שמתקיימים באוניברסיטת תל אביב.

טלי, חבל. הגירסה הזו עדיין לא להפצה

אלישע הדגיש שהוא מביא אותה כאן כדי לשמוע תגובות ולהכין גירסה סופית. אם היית קוראת את השרשור היית רואה שהיו כמה הצעות לשיפור. חבל.. אבל לא נורא, תמיד אפשר לשלוח גירסה מתוקנת

למעלה