מפגש מוסיקלי בג'אזיס?

jazzis

New member
מפגש מוסיקלי בג'אזיס?

עד לפני כ נשתיים נהגתי לארגן מפגשים מפגשים לחובבי פרוג במחסן של גאזיס. מדובר על מפגש הכולל הרצאה שאני מכין על נושא כלשהו בפרוג עם הדגמות מוסיקליות, בעאך של שעה וחצי ואחר כך שיחה חופשית ושמיעת מוסיקה ככל שיתחשק. יש קפה וקצת נשנושים ושתיה קלה. המפגשים התקיימו במוצ"ש בשעה 8 בערב. בדרך כלל היו מגיעים כ-20 עד 30 אנשים והאוירה הייתה נחמדה מאוד. לאחרונה פנו אלי מספר אנשין ושאלו האם אני יכול לחדש את המפגשים. מאחר ועכשיו קיץ ואני יותר פנוי - הבטחתי לבדוק את העניין. אז הנה השאלה - מי היה מעוניין להגיע למפגש כזה במוצ"ש ה-31 ליולי בשעה 8 בערב. ההרצאה תהיה בנושא - פרוג פיני (מפינלנד). אם יהיה מספיק אנשים - אשמח לארח אותם :) אגב לאנשי מרכז הארץ - מדובר על נסיעה של שעה בלבד לחיפה ואם מתארגנים 3-4-5 אנשים ברכב, ההוצאה על הדלק שולית. באתר של ג'אזיס יש מפה מפורטת איך להגיע. אז מה אתם אומרים? אדם

urizi

New member
יש סיכוי שאני ועוד כמה חברים נבוא

אבל אני לא בטוח

jazzis

New member
תודה...

שום דבר לא בטוח בחים :) אשמח אם תודיע לי כשתהיה בטוח - חשוב לי לדעת את לכמה אנשים להתארגן מבחינת כסאות, שתיה וכד. כמו כן המקום אינו רחב ידיים מספיק לארח כמות גדולה מדי של אנשים. בתודה אדם

CallMeCavanaugh

New member
בעיקרון, אני אשמח לבוא

ה31 ליולי רע מבחינת כי יש לי מבחן בראשון לאוגוסט, אבל אם יהיה לי איך, אני אשמח להגיע לערבים הבאים (בתקווה שיהיו כאלה)

jazzis

New member
גם לי

יש מבחן למחרת, באמת לא צוחק... :) אומנם אני לא הנבחן, רק הבוחן, אבל בכל זאת... שמע, קצת פרוג לפני מבחן יסדר לך את הראש.... אדם

ofirshw

New member
יום לפני מבחן..

נסה 1 לאוגוסט בערב - הטכניוניים יאהבו אותך יותר.

jazzis

New member
גם לי יש מבחן למחרת

מהצד השני של הבחינה.... אבל מנסיוני קצת פרוג לפני מחחן מסדר את הראש יופי. ממש לא כדאי ללמוד ערב לפני המבחן. אדם

ofirshw

New member
מסכים שלא כדאי

ללמוד בערב שלפני, אבל פרוג לא ידוע כמוסיקה להאזנה שמעוררת שלוות נפש.. זאת מוסיקה להקשבה וריכוז - תזמון רע בערב לפני מבחן..

jazzis

New member
אני חולק עליך...

דווקא האזנה למוסיקה בהחלט משחררת את המוח ממתחים והיא בהחלט עוזרת לרענן את היכולת האיטלקטואלית. בכל מקרה לא הייתי רוצה להיות הגורם שיוביל להצלחה פחותה במבחן - אז זה לשיקולך. באיזה מקצוע המבחן אגב? אולי אתה לומד אצלי? אדם

ofirshw

New member
טכניון - חדו"א 1מ

אני מסופק - שמך היה קופץ לי לעין אם היית בסגר הקורס ובנוגע ל"האזנה" - אני לא מאזין אף פעם. אני מקשיב תמיד. בזאת טמונה המחלוקת בינינו.. באופן עקרוני 1.8 הוא יום בחינות בטכניון, כך שיום לפני לא ייטיב עם הסטודנטים. באם יוחלט לדחות את העניין אני בפנים.

jazzis

New member
אוי חדו"א, חדו"א ועוד מ'

כמה צרות עושה לנו החדוה הזו.....:) שמע כיתה א' (סליחה שנה א') - זה מקצוע בסיסי פשוט יחסית, אין מה להתרגש - קצת גבולות, קצת אינטגרלים, מקסימום ומינימום, חקר פונקציות - בחייך - קטן עליך אני בטח.... :) לא אני מלמד רק שנה ג' או ד' - אבל אולי נפגש. אשמח כמובן. אדם

ofirshw

New member
יהיה בסיידר, כולי תקווה..

מה אתה מלמד? מטעם איזו פקולטה?

jazzis

New member
דרך אגב,

אולי זו הזדמנות לפגוד פנים אל פנים בפעם ראשונה חברים אחרים מהפורום הזה? זה יכול להיות נחמד לראות את האנשים מאחורי השמות המוזרים לפעמים (; אדם

tz6

New member
אני אבוא בטוח

כלומר, אם בסוף זה ייצא לפועל...

MajorWinters

New member
שיואו אני בדיוק בתל אביב../images/Emo19.gif

אבל אני לא יודע אם תהיה לי אפשרות לעשות גם את המרחק הזה...

dpascal2

New member
נשנושים זה במבה או חומוס אסלי ?

אני בשביל פרוג נוסע עד אילת,

jazzis

New member
שבת ודכ'

מספר אנשים פנו אלי באומרם כי השבת יוצאת רק ב-8.30, והם יכולים להגיע רק ב-9. נראה לי כי נזיז את תחילת ההרצאה ל-9 כדאי ששומרי השבת לא יפגעו. אם זה עוזר לך - אני שמח. אדם

למעלה