מפגש ליילי..../images/Emo29.gif

מפגש ליילי..../images/Emo29.gif

הוא אמר לי שנפגשים הערב.. "תבואי בנעלי עקב, בשמלה , בלי חזיה ובלי תחתונים". ואני הגעתי הביתה, נכנסתי למקלחת, שטפתי את עצמי היטב מעייפות היום, הסתבנתי בסבון ריחני , ואז שמתי על עצמי שמלה קלילה שחורה מטריקו שנופלת בנוחות על קימורי גופי ללא תחתונים וללא חזיה, כפי שהוא ביקש. הוא כיוון אותי ליסוע לחורשה באזור שלי, וכשהגעתי יצאתי מהרכב, הוא בא לעברי, חיבק אותי, נשק לי נשיקה ארוכה ומטריפה ואז תפס בשערותיי, היטה את ראשי אחורה, קצת מכאיב, ושלח יד שניה אל בין רגליי, עולה במעלה ירכי, אל החור שלי, ואומר לי "כל הכבוד זונה שלי", תוך כדי שהוא דוחף 2 אצבעות עמוק, מוציא אותן כאשר הן רטובות לגמרי ודוחף אותן לפה שלי ואומר לי למצוץ. אני מלקקת את האצבעות שלו ואת הנוזלים שלי בתאווה, ואז הוא מכופף אותי על הפגוש של הרכב, מרים את החלק התחתון של השמלה אל מעל הישבן שלי ומתחיל לתת לי ספאנקים . הוא מתחיל חלש ואז לאט לאט מגביר את הקצב, וזה נהיה כואב יותר ויותר עד שהישבן שלי מאדים. אחרי שכבר שורף לי הוא הופך אותי, כשאני שכובה על הגב, מעביר לשון על הכוס החלק שלי, ואז דוחף 2 אצבעות פנימה, ואז מוסיף עוד אחת ועוד אחת ומזיין אותי עם האצבעות שלו , כשהלשון שלו ממשיכה לטייל לי על השפתיים והדגדגן, והשפתיים שלו מוצצות לי את הדגדגן חזק, עד שזה כואב קצת אבל אני כל כך רטובה ונהנית, שאני מתמסרת אליו.ואז הוא מושך אותי אליו, אומר לי לרדת על ברכי על העפר, פותח את הרוכסן של מכנסיו ופוקד עלי להתחיל למצוץ, תוך כדי שהוא דוחף את הזין שלו עמוק לתוך הפה שלי ותופס את ראשי בשתי ידיו. הוא מכניס את הזין עמוק, עמוק מדי, אני מנסה לסגת עם ראשי, והוא אומר לי עוד לא.. תחזיקי עוד קצת, ואני מצליחה להתגבר על רפלקס ההקאה, מרוגשת מכך שהוא שולט בי, שאני בובה בידיו, שהוא עושה בי מה שהוא רוצה ואין לי יכולת או רצון להתנגד לו. אחרי שניסיתי להוציא את הזין שלו מהפה הוא ממשיך יותר חזק, סוטר ללחיי ואומר לי לסתום ולהמשיך למצוץ. אחר כך הוא מוציא את הזין שלו , משכיב אותי על מכסה המנוע, מפשיל את השמלה כך שאני חשופה ועירומה לחלוטין, דוחף את הזין שלו לתוכי וצובט לי חזק בפטמות, אני צועקת והוא ממשיך יותר חזק וסוטר לי בלחיים, ואומר לי תשתקי, אני פה מחליט. הוא ממשיך לזיין אותי, חזק, מהר, עמוק, תוך כדי שהוא מעסה את הדגדגן שלי, נותן לו מכות קטנות, זה כואב אבל אני מחורמנת לחלוטין ורק רוצה להתפוצץ.. הוא ממשיך לזיין אותי עוד קצת ומשחק עם האצבעות שלו, אני גומרת בשרשרת, פעם אחר פעם והוא ממשיך, עד שהוא מרגיש שהוא הולך לגמור. הוא מוציא את הזין שלו, מושך אותי אל הקרקע, מוריד אותי על ברכי, ומשפריץ עלי , על הפנים, אומר לי לפתוח פה ולבלוע מה שיוצא..

bugbuster

New member
../images/Emo142.gifשבעה ימים, שלוש כתיבות,

יפה. ../images/Emo142.gif כתיבות טובות, את השניה, להשתוקק אליך לפעמים אהבתי יותר. עכשיו כבר בלי ברכות ולעבודה? ראשית מבחינת שליטה וכאב, אלה תמיד כתיבות בעיתייות. במיקרה שלך הגבול לא נחצה, אבל קרוב. כל אקט שגורם לכאבים עד לדמעות, או פולשני עד דימום אסור. היה מקום אולי להוסיף משפט המדבר על מילת "הסטופ." הקורא חייב להיות משוכנע ששני הצדדים בטנגו מרצונם המלא, והכרתם המלאה וישנה מילה שבהאמרה הכל נעצר. מבחינה צורנית, ריווח פיסקאות משפר מאוד את צורת הטקסט ומקל מאוד על הקריאה. אפשר לשים שורת דיאלוג בשורה עצמאית וכבר בכך נוצר ריווח. למשל, "... עולה במעלה ירכי, אל החור שלי, ואומר "כל הכבוד זונה שלי." תוך כדי שהוא דוחף ..." לעניין הסיפור. מה הפואנטה? זיון כוחני בטבע ליד מכונית? ניתן אולי להרחיבו? לפתחו יותר. האם המטרה היא לתאר אקט מיני של להוציא להכניס להשפריץ שיעמוד בפני עצמו? ככזה הוא יצטרף למליוני תאורי מישגל שכבר תוארו בוורסיה זו או אחרת. הוספת הרחבה למשל תאור פעם קודמת בה היתנסתה הגיבורה במישגלי טבע ורכב שומרי קק"ל , (טוב נו אין בארץ שומרי יערות כמו ללידי צ'טרלי,) הפריע לחגיגה, או להפך? הצטרף? כל תוספת שמרחיבה מה גרם לאקט היפה הזה, או מה השתנה וקרה אחריו ובמיוחד בגללו, הופכים תאור מכני שהוא יפה ומגרה כשלעצמו, לסיפור עשיר יותר. לא רק <מכניקה> גם <דינמיקה.> ../images/Emo142.gif ממתין לשבעת הימים הבאים. תודה.

למעלה