מפגש לונה פא[ר]ק~!

Lust chan

New member
מפגש לונה פא[ר]ק~!../images/Emo135.gif

אמ, כן. טלוש הפעיל עליי לחץ מתון, הצ'יבי 3>. ועד שאני מסיימת עם זה, הילד הולך לישון. אני אבעט בו%^$% בקיצור, יש לנו משהו כמו תשעה[?] ימים של חופש, ותתפלאו שזה לא הרבה. יש לנו כמה אפשרויות:
ה6.10, יום ההולדת של ליסע ושרונע [שנעלמה], לא ממש בא בחשבון- יום שישי וכו' וכו'. כמובן זה לא מונע מאיתנו להביא לליסוש דברים למפגש הזה, או בשביל לא להיסחב עם דברים- למפגש באייקון. ממ, רק שקודם צריך |הדגש+לארגן את המפגש באייקון, ועל זה אני כבר לא אחראית.
יש גם את ה7.10 שהוא יום שבת, אז עליו נוותר מראש.
ה8.10, יום ראשון, נראה לי בסדר- רק שאנאי חוזרת אלינו רק ב12 אז מי שנוח לו גם לפני ה12 וגם ב12 ואחריו- שיצביע גם ל12 ואחריו [בקיצור תצביעו לכל האפשרויות הנוחות לכם, כפרות].
ה9.10, יום שני. גם כאן יש בעיה כקודמתה, ואני כבר בירברתי על זה למעלה.
ה10.10 [יומולדת של בלטריקס 3> שלצערי, כמו מתן, לא באה למפגשים], יום שלישי. אותה הבעיה שציינתי מקודם ואותו הפיתרון.
ה11.10, יום רביעי. כנ"ל כנ"ל, בלה בלה בלה.
ה12.10, יום חמישי. אם התאריך לא נוח למישהו שיגיד, אני בינתיים מוצאת אותו כתאריך האידיאלי. כמובן שיש גם את ה13 [יום הולדת לחן צ'אן] וה14, אבל הם ימי שישי ושבת אז הרעיון פסול מראש. אני משרשרת כאן _תאריכים_, ואתם, עצלנים יקרים שלי, תזיזו את העכבר והמקלדת ותתחילו לכתוב על כל תאריך אם הוא נוח לכם או לא. בעוד שלושה ימים התאריך הסופי נקבע, אז מהרו עם הערות\הארות\תלונות\פיסטוקים.

SaijinKun

New member
3>~

ו-וזה לא היה תלוי בי, שלחו אותי לישון בדם קר T_T; חוץ מזה, אמרת שתפתחי היום :ם אמ, נוח לי בכל התאריכים, לא אכפת לי לפספס את החוג שלי. ^^

נוח לי בכל תאריך, ו... @_@;

אל תביאו לי דברים ._. או מתנות @@ או לכל מה שהיא התכוונה@_@; *ארון*

BlackEyedSpirit

New member
הייהיי >.< ../images/Emo29.gif

צאי מהארון >.> אני אצייר לך אקיטו. D= בתקווה שיצא נורמלי ם-ם

*יוצאת מהארון*

אני הומו *-* אהמ. כן. ... אקיטווווווווווווווו!@#!@?#<!@#<!@<> *-* כאילו דה, ברור שהוא יצא נורמלי BD

Nittle Grasper

New member
XDDD גם את רוצה בתוך הלב ~.~

אל תכחישי, אני רואה דרך אנשים #@_$IM@#I$@# אומשו ._. בקיצור אני קונה לך מנגה אומשתרצי DDD=

XD;

אין לי לב B[ אני איש הפח! {נו, זה שעושה כל הזמן "פחחחחח";;} ואני אקפוץ עלייך אם תקני משו!<@#<?!> >O< XD;

למעלה