מפגש- כיבוד

mor mor

New member
מפגש- כיבוד../images/Emo82.gif

שלום לכולן! אז החלטתי בשמחה לארגן את מה מביאה מי , לכן אבקש לשרשר מה כל אחת רוצה להביא, ואז אני אודיע לכן במסר מה הוחלט..... יום נעים... וגשום

../images/Emo4.gif

אני גרה די רחוק..ונוסעת בתחבורה ציבורית.. ככה שאני מאוד בנאלית ואביא..עוגיות או משהו כזה..

../images/Emo94.gifהכיבוד שלי הוא...

מכיוון שגם אני מגיעה ברכבת, ובנוסף אני לא רוצה להרעיל את כולן בבישולים/מאפים שלי...(לפחות לא בפגישה הראשונה!
) אני חושבת שאלך לכיוון הבורקסים...("ארוחת בוקר") וגבינות ליד...

שמיימית

New member
אפשר לבוא רק לכיבוד ../images/Emo8.gif

נשמע מעולה מה שאתן הולכות להכין אוליתכינו צלחות מעיסת נייר שיהיה במה להגיש את כל האוכל הטעים

mor mor

New member
בנות בנות !

המשיכו עם השירשור................... אני רוצה להתחשב בנוחיות שלכן בדברים שיש להביא....

שתיה קלה

אני מגיעה מהמרכז - אז מרחק הנסיעה מכתיב... אגב, האם מישהי רוצה להצטרף לנסיעה משותפת ברכבת מת"א לעכו?

michal_sil

New member
למי שמגיעה מאזור השרון

אני מגיעה ברכב מכפר סבא. נכון לעכשיו הרכב ריק מנוסעות. מי שרוצה להצטרף מוזמנת לשלוח לי מסר.

נסיעה משותפת

יכול להיות שאני אבקש להצטרף אליך, ואם כן - אשמח להשתתף איתך בהוצאות הדרך. אני מתכוות לחזור לאחר המפגש או להישאר באזור הצפון? תודה, יפה

popo11

New member
מה שתגידי

מתוק מלוח (יש לי פשטידת בצל מדהימה) לחם מה שתרצי !

ahif

New member
עוגיות בראונינס או שוקולד ציפס

או עוגת גבינה קרה כי אני מגיעה מקרוב יחסית - מורשת - מישצריכה) או כל דבר אחר שמתחשק.

av_i_va

New member
תגידו?!?!?!?

יא חבורה של פולניות! אתן באות לעבוד או לאכול????

mor mor

New member
בנות הקשיבו !!!!../images/Emo24.gif

אני שולחת מסר עכשיו לכל אחת מה היא צריכה להביא, אם יש בעיה תודיעו לי.. במסר כמובן.

בנות-הקשיבו-המשך../images/Emo13.gif

מעבר לכלי והעיתונים ליצירתכן- נא להביא קופסאות בשביל לארוז אוכל הביתה!!! כמה אנחנו? וכמה אוכל!!!!

למעלה