מפגש י'-י'א

מפגש י'-י'א

מזמינה אתכם למפגש י'-יא' בסוף שבוע מהנה בבית הספר בבאר טוביה. נעסוק בכוחו של הנוער וניהול עצמי. 11-12/1/08 פרטים באזורים. מוזמנים לשאול שאלות ולהציע הצעות... מה צריך הנוער היום...???? מחכה לכם, אבי מרכזת גיל תיכון בבני המושבים.

shaked katz

New member
אמממ... שלום...

אם כבר אמרת שאפשר לשאול שאלות אז אני באמת רוצה לדעת על מה 170 ש"ח (ועוד בלי מחיר של הסעה) כאילו עם כל הכבוד אני לא חושבת שסמינר של יומיים (ובדרך כלל הם גם לא באמת יומיים אלא משהו כמו 24-26 שעות...) צריך לעלות כלכך הרבה.... אני אישית גרה מרחק של כשעה מבאר טוביה, מה שאומר אוטובוסים שיעלו מקסימום 60 ש"ח אבל יש כאלו המצפון שאשכרה יצטרכו להוציא עוד 100-150 ש"ח גם על נסיעה... אז למה שהם באמת יבואו לסמינר?! ועוד משהו, היו כאן דיבורים על זה שיש לנו את הכוח להזיז ולשנות ואולי בתנועה יוזילו עלויות, אבל באו נודע באמת, כמה פעמים כבר התמרמרנו על המחירים של טיולים כאלו ואחרים ולא יצא מזה כלום... אז למה הפעם זה יהיה שונה?! לא ממש נראה לי... אני אישית מאוד רוצה לבוא לסמינר אבל שוב, עניין המחיר הוא מה שמשחק כאן... ובכלל לאט לאט דברים ממש משתנים לי בקשר לתנועה... וזה ממש חבל... כי פעם עוד מאוד אהבתי להיות חלק ממנה ועכשיו אני כבר ממש לא יודעת... =\

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאבל להתמרמר זה לא מספיק..

אתם לא צריכים להתקשר לתנועה ולהגיד "אוף בבקשה תורידו את המחיר זה ממש לא טוב לי נווו בבקשהה!" אתם צריכים לברר למה הוא ככה, אם יש דרך להוזיל את העלויות, להביע נכונות לעזור להוזיל את העלויות.. ואז אולי הדברים ישתנו. (אולי.) ואגב, אתם יכולים להתארגן על הסעות.. נגיד עמק חפר+לב שרון יזמינו הסעה יחד (כמו שמזמינים למסיבות וכאלה..
) ואז זה יעלה לכם הרבה הרבה פחות..

shaked katz

New member
אוי שירה תעשי לי טובה...

זה מאוד יפה "על הנייר" להגיד את זה שאפשר לברר אבל תעשי לי טובה, מתי בפעם האחרונה מישהו בכלל ספר אותנו?! כמה פעמים התלוננו על מחירים?! ומשהו זז מאז? לא ממש... ונראה לך שבין כל הלחץ של בי"ס יש לי (לנו) זמן לברר את כל השטויות האלו של המחירים... כאילו מי שקובע אותם בתנועה לא יודע שזה יקר טילים... ושאנחנו נארגן הסעות?! הצחקת אותי, זה כלכך לא יעבוד... הסעה לצוות שלי (שזה 21 אנשים) בקושי הצלחנו לארגן (וזה היה מהמושב למוש ליד) אז לאיזה 100 ילדים (מהשרון/צפון לבאר טוביה) שבקושי אני מכירה אותם ושאף אחד לא סגור על זה אם הוא בא הוא לא... ושלא נדבר על כמות הטלפונים שצריך לעשות בשביל זה, ועם כל הכבוד לא נולדתי לאבא ששם המשפחה שלו הוא רוטשילד... סורי, אבל מישהו שם בתנועה, למעלה, חייב להתעורר ולהבין שאם כל הכבוד סמינר של יומיים לא יכול לעלות 170 ש"ח ללא הסעות...

kedeman

New member
../images/Emo221.gifתמיד יש פעם ראשונה (כנראה)../images/Emo221.gif

בעקבות פניות שלכם מחיר הסמינר ירד ל- 140 ש"ח והוא יכלול איסוף מצמתים מרכזיות בארץ (פיזור עם ההסעות של סמינר י"ב)

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifנתתי דוגמה למועצות שיסעו יחד

כי חשבתי שאולי לא באים כ"כ הרבה מכל מועצה.. אם אתם ממלאים הסעה מלאה, סבבה.. בכל מקרה, זה באמת יפה על הנייר, אבל גם במציאות. אבל אני אישית יכולה להגיד לך שכן מזיז לתנועה מה אנחנו אומרים. ולא סתם כי אני חושבת ככה, אלא כי אני יודעת את זה. ממ.. וההודעה של שקדם למטה מוכיחה שלא רק על הנייר הדברים יפים.

../images/Emo3.gif../images/Emo34.gifמחיר מפגש י-יא ירד ל140 כולל הסעה

אז ככה.. אתם הכי חשובים, ובשבלכם המפגש... אז הקשבנו ומקשיבים כל הזמן הסמינר יעלה 140 ש"ח וכולל הסעות מצמתים מרכזיות עכשיו זה על אחריותכם שיגעו כמה שיותר אנשים, כי קיום המפגש תלוי בכמות המשתתפים... ככל שיש יותר משתתפים ככה הוא יכול להיות יותר זול!!!! שתדעו באופן כללי נפגש שם תבואו בהמוניכם באמת יהיה מגניב ומעולה!!!!

וגם יש מלא סדנאות בשבת

בשבת בצהריים יש זמן לסדמנאות מגניבות, כל מי שיש משהו שהוא יודע לעשות מגניב כמו ג'אגלינג, אקרובלנס, ריקודי עם, הכנת מטעמים, שירים וגיטרות/ ג'ם סשן, סלסה, צמות, תספורות, קעקועים.. ועוד ועוד.. אם יש ציוד שאתם צריכים כדי להעביר סדנא אתם יכולים להתקשר אלי - 0546336087 שי קדם.

shaked katz

New member
אמממ...

אם כבר אמרת שאפשר לשאול שאלות אז אני באמת רוצה לדעת על מה 170 ש"ח (ועוד בלי מחיר של הסעה) כאילו עם כל הכבוד אני לא חושבת שסמינר של יומיים (ובדרך כלל הם גם לא באמת יומיים אלא משהו כמו 24-26 שעות...) צריך לעלות כלכך הרבה.... אני אישית גרה מרחק של כשעה מבאר טוביה, מה שאומר אוטובוסים שיעלו מקסימום 60 ש"ח אבל יש כאלו המצפון שאשכרה יצטרכו להוציא עוד 100-150 ש"ח גם על נסיעה... אז למה שהם באמת יבואו לסמינר?! ועוד משהו, היו כאן דיבורים על זה שיש לנו את הכוח להזיז ולשנות ואולי בתנועה יוזילו עלויות, אבל באו נודע באמת, כמה פעמים כבר התמרמרנו על המחירים של טיולים כאלו ואחרים ולא יצא מזה כלום... אז למה הפעם זה יהיה שונה?! לא ממש נראה לי... אני אישית מאוד רוצה לבוא לסמינר אבל שוב, עניין המחיר הוא מה שמשחק כאן... ובכלל לאט לאט דברים ממש משתנים לי בקשר לתנועה... וזה ממש חבל... כי פעם עוד מאוד אהבתי להיות חלק ממנה ועכשיו אני כבר ממש לא יודעת... =\

למעלה