מפגש ים

מפגש ים

חשבתי לעצמי, בטח יש עוד אנשים פה שמגיעים ב-18.7 וב-21.7 למופעים בניצנים (הראשון: יוני בלוך, טיפקס וטוב נו, גם שרית חדד, השני של פורטיסחרוף). אז אם מתחשק לכם, אולי אפשר להגיע כמה שעות קודם ולעשות גם מפגש ים לפני ההופעות באחד הימים האלה? (כמובן שגם אנשים שלא הולכים לראות את ההופעות מוזמנים... ^_^)

../images/Emo31.gif

אילתינג.. אבל תהנו

Gizmo16

New member
מגי'ק פאלאס../images/Emo2.gif../images/Emo28.gif

מסתבר
ניפגש^_^ שלח לי במסר את הפלאפון שלך קיי

בטח את עם משפוחה - מלון שווה אכן

(תאמרי במזנונים שאת בת 12 ותקבלי המברגרים ותירס
חינם) אני נוסע עם חברים אז אנחנו נשהה באכסניה שם (זה עדיף לחסוך את העוד 80 שח בערך שיש לנו להוציא על מלון ולבזבז את זה על פעילויות...)

AGENT SHESH

New member
נהה...

כל אחד מגיע עם החברים שלו, ומפגש יהיה מזה לא שייך לזה. (אה, אגב ניצנים - אני מגיע ב11,12, וה17.)

AGENT SHESH

New member
אבל..

אלא אם אתה גר בניצנים או באיזור, מן הסתם כשתגיע תגיע עם החברים, ואז לא נחמד לייבש אותם.

תראה,

יש את הימים שבהם אני יכול להגיע רק עם חברים (ה-12, ה-19), ואז באמת זה לא יהיה נחמד לייבש אותם. לכן בחרתי להציע שני ימים שבהם לא אכפת לי להגיע קודם בלי לייבש את החברים שלי ^_^.

Anthro

New member
נייה.

אני אהיה בניצנים ככל הנראה רק ב-13, כך שכנראה שלא. :|

As I Am

New member
מסתבר שלא. :x ../images/Emo103.gif

אני אהיה ב11-12-13 ו-17. [אביב גפן והתעויות, היהודים, עברי לידר, משינה]. אם אתם באיזור, תתקשרו? o.o

Terra Rocks

New member
המ ../images/Emo108.gif

אני שם בין ב-11.7 עד 13.7 (התלבטתי אם לקחת את שרית חדד וטיפקס בשביל אפרת ויוני.. ויתרתי)

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo31.gif

איכס. שמש. מספיק הלבן שלי כבר נראה לבן של אחת שחייה (ואחד השכנים שלי בטוח שאני קיבונציקיתOo^^), עוד ללכת לים ולהפגין את זה?!! א-ב-ל, יכול להיות שאהיה בהופעה של פורטיסחרוף, אם צליל כן תשיג לי כרטיס/ מחזר א' או מחזר ד' (נו, אז אני ממספרת אותם ><) ייתנו לי כרטיס ואז אהיה הדייט של אחד מהם (והם ימשיכו לקוות שיום אחד אתן להם>>), אז אשמח לראות אותך. זהו. אודיע לך אם אלך, K? ^^

אבל ים זה כיף! ../images/Emo2.gif

אגב, "לבן של אחת שחייה"? המשפט הזה לא צריך המשך? (או שאני צריך ניקוד, גם זה יכול להיות
) וול, נקווה שלפחות תשיגי כרטיס כך או אחרת, גם אני אשמח לראות אותך. ^^ ומחזרייך הם אכן תופעה משעשעת
.

למעלה