מפגש חורף..

k o d u

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo47.gif

מיכל זה היה בדיחה נכון? בחנוכה אין חג וחוה"מ! זה 8 ימים "חג לייט" אם אפשר לקרוא לזה ככה...כאילו זה חג אבל הולכים לעבוד, ומדליקים אש ועושים הכל כרגיל חוץ משני דברים: אין בצפר (ואף אחד לא יודע למה אבל אף אחד לא מתלונן (חוץ מההורים)) ובכל ערב מדליקים חנוכיה... חחחחחח חול המועד חנוכה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Sweet Fantasy

New member
זאת לא בדיחה

סורי לא מסורתית ולא מתיימרת להבין את החגים (הטיפשיים לדעתי) יש דברים נחמדים בחגים מעבר לזה אני לא מבינה כלום.. אם הכל כרגיל אז כל הימים פנויים?

k o d u

New member
תלוי למי...אני מניח שלרובנו ../images/Emo47.gif

חנוכה פנוי כי רוב האנשים (שוב-אני מניח) עדיין לי הספיקו לתכנן אבל אני יודע כבר מעכשיו שיש לי מתכונת בחיבור (בגרות חורף
) ואולי טיול של בני עקיבא אני עדיין לא בטוח בנושא...ככה שאני מקווה מאוד שהתאריך שתחליטו יהיה טוב גם בשבילי

N a d a v 1 6

New member
במידה וייתקיים מפגש..

אשמח להגיע ולהכיר אותך כבררררררררררר.......חוץ מזה שיש לך בבית הרבה חיות מעבר לחמוסים כמו הכלב הקטן הזה:)..קיצר ממש בא לי..אשמח לבוא.!:) ואואוא איזה גשםםםםםםםםםם.................ק=====ר ועוד לחושב שרק הרגע נכנסתי הבייתה.

Sweet Fantasy

New member
כולם מוזמנים

(חברי הפורום כמובן) הבית שלי לא ענקי כמו של איילת (נראה לי) אבל אני מאמינה שנסתדר, מקסימום נחמם אחד את השני (מהקרבה)

Linimfin

New member
../images/Emo6.gifאני שמח לשמוע!!!!!

אני אשמח להגיע (בתקווה שזה יסתדר עם הצבא שלי....)!!!

Sweet Fantasy

New member
טוב חבר'ה, אז תאריכים ../images/Emo27.gif

26.12 - יום ב' 27.12 - יום ג' 28.12 - יום ד' 29.12 - יום ה' ה30 וה31 - שיוצאים שישבת, מן הסתם לא.. ואז יש את- 1.1 - יום א' (שזה יוצא אחרי הסילבסטר למי שחוגג אז לא נראה לי שיתאים) 2.1 - יום ב' (אם יש חופש עדיין) נא הצביעו לתאריך המועדף

למעלה