מפגש חורף..

Sweet Fantasy

New member
מפגש חורף..../images/Emo124.gif

רציתי לדעת מה דעתכם, על קיום מפגש חורף, (בחנוכה כנראה) שיוצא חודש הבא, כנראה אצלי בבית.. אני ממש מתה לראות את כל החמוסים בפרוות החורף שלהם
וגם בלי קשר אתכם, כי לא הייתי במפגש הקודם.. אז מה דעתכם?

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif כעעעעעעעעעע

היה כיף מפגש שעבר ^^ וזיגי מתגעגע
ואני אוהבת מפגשים
וזה חורףףף וזיגי פשוט מדהים!!! והיום הכלב שלי הבהיל אותו וכולו סמר ואני נראיתי ככה -
יואו הוא מדהים ושמן וחתיך
טוב חפרתי
אל

Sweet Fantasy

New member
מצטערת את לא מוזמנת

הכניסה רק לבעלי חמוסים.. סתם סתם
.. חיחי אבל תתחפשי לחמוס יהיה מעניין.

Sweet Fantasy

New member
מה זהו? אין עוד אנשים?

אסתריקה, את תהיי בחו"ל נכון? את מביאה לי את מזל? (לפחות היא תהייה במפגש חח)

אז זהו, שאם אני לא בארץ,אז אני אגיע

תלוי כמובן במזג האויר באותו היום,ואם אין לי עיסוק אחר. ואם אני נוסעת אז מזל תהיה אצלך (כמובןןןןןןןןןןן) והיא תבוא איתך (אבל אל תיבהלי, יש לה כבר מבטא תימני, אבל רק קצת חחחחחחחח)

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif המף, שמעו... ../images/Emo13.gif

אם יש כבר משו שעומד להיסגר כמו תאריכים וכאלה, אז זה יהיה די מועיל
ואני מניחה שאני אצטרך להגיע איכשהו, אז מיקום ורכבת וכאלה זה יהיה מצויין... [אני צריכה לנסוע לחברה שלי ביבנה, ככה שזה כבר כסף..
] [כן אני צריכה לתכנן מראש
]
אל

Sweet Fantasy

New member
תאריכים

מה26 לדצמבר עד ה-2 לינואר זה חנוכה אני לא בדיוק יודעת מתי חג ומתי חול המועד, מי שיכול לברר שיברר ויתן תאריכים.. מהתאריכים של חול המועד נעשה הצבעה והתאריך הכי נוח יבחר בקשר לשעה אני בעד שעות הבוקר המאוחרות מ-11 בבוקר עד 13 בצהריים (כזמני הגעה) להזכירם החושך מגיע בשעה מוקדמת כמעט ב4 וזה לא נוח ולא הכי נעים.. מיקום- יבנה, אצלי. ורכבת מגיעה עד ליבנה יש רק תחנה אחת אם מה ללכת לאיבוד, הליכה מהבית שלי זה 10 דקות רבע שעה נחכה לכולם ונלך יחד מחירים ותחנות אפשר לראות באתר של רכבת ישראל.

skarlet ohara

New member
לסטודנטים אין חופש בחנוכה...

כנראה שנס חנוכה לא חל עלינו... אולי יש לנו יום אחד חופש. רק ב 1.1 יש לנו חופש חנוכה (וזה יום אחרי מסיבת סילבסטר...)

למעלה