מפגש חוצות ב24 לחודש.

MAYA20

New member
מפגש חוצות ב24 לחודש.

אוקי. אז יום חמישי עוד שבועיים וחצי יש מפגש חוצות. מי שרוצה להגיע, שישלח לי מסר בו כתובים הפרטים הבאים. כמה כסף הוא חושב שכל אחד צריך להשקיע במפגש. כמה כסף הוא יכול להשקיע במפגש? האם יש משהו מיוחד שהוא יכול לעשות\ לארגן(כלי נגינה טיפ,משהו)? עכשיו כך. אני מניחה שצריך לכמות מסוימת של כסף וכמות מסוימת של עבודה. עקרונית כולם יתרמו את אותה כמות של כסף. והעבודה תהיה בהתנדבות. למי שממש אין כסף שיגיד, ונסדר פתרון.

MAYA20

New member
טוב לא ה24 אלא שבוע לפניו.

אני רק רוצה לראות אם באמת כל כך מסובך לארגן משהו בחוץ. אהה ועוד משהו, בניגוד למחפשת דרך, אתאיסט ועוד אנשים שטרחו לארגן ארוע שלם, זאת לא המטרה שלי. המטרה היא לראות אם כשאומרים לכל אחד להביא 20 שקל ולתרום משהו לטיש כמו לקנות בדרך את השתיה (עם החזר כספי כמובן) או להביא גיטרה או טיפ, כך שחלוקת ה"אירגון" נופלת על כולם במידה זו או אחרת האם במצב כזה אפשר לארגן משהו. כך שמי שחושב שזה רעיון טוב ורוצה לעשות משהו שייצור קשר. מי שרוצה להשתתף שישתתף. ומי שלא לא. אהה וגם לכל אלו שאמרו שהם היו שמחים אם האירוע היה בחוץ. אם זה לא הולך זה רק בגללכם ולא בגלל אף אחד, אין אדם אחד שעושה את כל העבודה יש מאמץ משותף. טוב. זהו.

האם אתם מעוניינים במקום קבוע?

בזמנו הציעו לי להעמיד לרשותנו פעם בשבוע את המקום בו חגגנו בחנוכה פעם בשבוע תמורת סכום חודשי של 500 ש"ח בלבד. לפי חישובי, בהנחה שבכל פעם יהיו כ - 25 משתתפים בממוצע, ניתן לקיים ארוע בפחות מ - 20 ש"ח כולל כיבוד בסיסי. אם אתם מעוניינים אשמח לסייע

MAYA20

New member
נשמע לי רעיון טוב.

לא שסכום של 500 ש"ח הוא כ"כ נמוך, אבל נשמע טוב.

למעלה