מפגש חופשה

מבקשת עצה -מה צריכה לעשות אישה אם חרדים - מבקשים ממנה לעבור לסוף האוטובוס. לנוכח הארועים בבית שמש, מפחיד אותי אם יקרה לי דבר דומה ( אני חילונית). לא תמיד הנהג מתערב בעניינים שכאלה . כמו כן מה לעשות אם יש רק מקום אחד פנוי והוא על יד חרדי? לא לשבת?

ריידנער

New member
אם את דואגת לעצמך פשוט תשתקי

אם את דואגת לעם ולאומה, ואני לא אומר את זה בציניות, פשוט תתקשרי למשטרה.

אין דרך אחרת למגר את זה.

ומה עד שהמשטרה באה? מה לעשות אם תוקפים, יורקים, מקללים? איך להגיב, מה לעשות ומה לא לעשות. אני רוצה עצה מעשית. לא נתקלתי בזה, אבל אין לי ספק שזה מאוד מאד מפחיד.

ריידנער

New member
פרקטית הייתי מציע לך לעבור אחורה

ורק לאחר שאת מתמקמת להתקשר בשקט למשטרה, לדווח על מקום הימצאות האוטובוס ולהגיש מיידית תלונה טלפונית.

מה זה "דבר דומה"?

כמו שאת רואה, בינתיים הנהגים לא רוצים להסתבך עם תביעות ומזעיקים מיד את המשטרה, והמשטרה מגיעה מיד ומטפלת במטרידנים. כל זה נעשה בדיוק כדי שנשים כמוך לא יחששו לסרב לעבור, אז למה לא לנצל את זה?

לגבי המקום הפנוי, אם את חושבת שהזכויות שלך פחות חשובות מאלו של החרדי תמשיכי לעמוד, אחרת שבי לידו ושהוא יחליט אם הוא מעדיף לעמוד.
הזוי שבכלל יש לך ספק בכזו שאלה.

אני פעם ישבתי ליד גבר

באוטובוס בקרית ספר, לפני איזה 16 שנה.... סיפרתי את זה פה פעם.

אתה לא מבין מה הלך שם..... כל האוטובוס כמרקחה... בסוף קם צדיק אחד, העביר את כולם מקומות ופינה לי ספסל שלם מקדימה (הייתי בהריון ולא הרגשתי טוב לשבת מאחורה). קטעים...

לי קרה כזה דבר

דוס לא נתן לי לשבת לידו וצעק שאני מסריחה. אז ישבתי על הברכיים שלו ואמרתי לו "אתה צודק אני מסריחה, אני מדממת ! יש לי מחזור קשה" הוא קפץ כמו טיל אני עוד החזקתי אותו קצת תוך אמירה "מדממתת!!!!" לך למקווה ! הוא באמת ברך מהאוטובוס......

תעשי כמוני!!!

nini132

New member
זהירות אנשים

כבדהו וחשדהו ומוטב לחשוד בכשרים מאשר לבטוח בלא ראויים.

כמובן אין הדבר אמור כלפי גולש או כותב ספציפי אלא הזדמנות להזכיר שלא כולם תמימים דורשי-טובתכם.

ריידנער

New member
האמת שלא כל כך הבנתי את הרעיון

איך בדיוק אפשר לערוך מפגש לחרדים אנוסים. זה לא אוקסימורון?

ramyc

New member
מפגשים מהסוג השלישי

יש אנוסים שנפגשים. צריך מאוד להזהר. אכילה בצוותא במקום "לא כשר" בדרך כלל מכשירה כל שייגץ :)))
חשוב שלא לתת לאף אחד את שמך המלא ומאיפה את/ה.

למעלה