מפגש חברי הפורום !

מפגש חברי הפורום !

לילה טוב חברות וחברים...מה שלומכן\ם? לפני שאני מדבר על מפגש היום כפי שנילי כתבה יש בגלגל"צ בחצות תכנית ספיישל - אלביס ! מפגש ! אני רוצה לארגן מפגש בבית קפה בת"א ! ביום חמישי בשעות הערב. מתי שנח לכן\ם: החל מ:19:00 בערב. יש את "ארקפה" ו"קקאו" ו"מקס ברנר" אחד ליד השני בשדרות רוטשילד. שזה גם קרוב לתחנה המרכזית למי שבא מחוץ לת"א. כמובן לא שכחתי את הרקחוקים יותר בצפון או בדרום. קודם כל נארגן את המפגש ה- 1 בת"א. ואח"כ באשדוד . והמפגש ה- 3 אפשר באזור הרצליה או נתניה . אז חמישי הקרוב בת"א . מתי נח לכן\ם? רישמו נכונות ושעה מתאימה וקדימה נסגור. ליאור

מפגש חברים! איזה כיף !!../images/Emo24.gif

ליאורצ'וק, מה קורה ??? יפה שיש כבר מועד לחמישי הקרוב..זה ממש נחמד להיפגש שוב אחרי מופע שכזה! תשמע, אני שמחתי לראות התחשבות בפני הצפוניים והדרומיים. אני אשמח לבוא למפגש באשדוד. השעה והיום מאוד תלויים בהורים שלי, כי הם יכולים להיות בעבודה באותו יום, ואני ממש תלוי בכך...(האוטו). אני אשמח לבוא למפגש, ולדתי אפשר להתחיל אותו מהשעות - 18:00, 19:00. תודיע בקרש למפגש באשדוד ואני אשמח להצטרף !!! לילה טוב !

MissPop

New member
מקס ברנר מצוין

אך חייבת לציין שהייתי שם עם קבוצה של הרבה אנשים וזה לא נוח. כל אחד יושב בקצה אחר. מה גם שבטח יש אנשים שירצו לשיר וזה לא יהיה אפשרי במקס ברנר. את המקומות האחרים אני לא מכירה. ומה גם אני בכלל לא יכולה ביום חמישי, יש לי מבחן... אז סורי. תהנו.

YGep

New member
ליאור,נשמה,רק לא חמישי../images/Emo9.gif

נשבעת לכם איזה יום שתירצו רק לא חמישי כי יש לי ארוע ביבנה בערב.... PLEAS PLEAS PLEAS בבקשה....

בסדר, שבוע הבא כמה אפשרויות.

יום א' - 26.8 יום ב' - 29.8 יום ג' - 30.8 בשעה 18:30 \ 19:00 באותו המקום בשדרות רוטשילד ת"א. כיתבו מתי נח ליאור

tcbelvis

New member
שש וחצי../images/Emo12.gif אנשים עובדים לא ניתן לקיים מפגש

לפני 9 .ריבון העולמים זהו לא קייטנה ואני לא תלמיד תיכון.לגבי התאריך לצערי ה26 בלתי אפשרי אני עסוק עם אהבת חיי הפועל ת"א וב30 לחודש בלתי אפשרי אני בחופשה בסיני לכן ה27 הוא בהחלט תאריך אפשרי רק בשעה נוחה

Jen74

New member
אני חושבת שהשעות האלה מוקדמות מדי.

לדעתי אפשר להתחיל ב- 20:00 ומי שגם זה מוקדם לו יכול להגיע גם יותר מאוחר. אני בטוחה שנשב לפחות שעה. השאלה אם רוצים רק לשבת ולהכיר אחד את השני ולדבר או שרוצים גם מקום שאפשר לשיר בו?

levron11

New member
מתאים לי מפגש

ליאור דבר ראשון זה רעיון מצוין לעשות מפגש,אני מציע מקס ברנר שמעתי על המקום הזה. שמעתי שיש רק שוקולד,אז אני אומר מקס ברנר שעה 19:00 בת"א אם יש מקס ברנר בת"א.

Jen74

New member
הו!!! שלום לך, מר אורח ../images/Emo6.gif

שמעת
התעוררת???

Jen74

New member
חשבתי שמדברים על מוצ"ש הקרוב...

בחמישי הקרוב כבר מוזמנת ליומלדת של חברה שלי. בעיקרון אין לי בעיה עם ימי חמישי בערב. בגדול הייתי שמחה במקס ברנר לשבת אבל אני לא בררנית ואיפה שיוחלט על ידי הרוב אני אבוא. אבל חמישי הקרוב לא כל כך מסתדר לי. למה לא מוצ"ש?

veybybv

New member
אז מתי זה?

חשבתי להגיע אבל אני צריכה לדעת מתי ואיפה זה.. -יהיה מעולה אם יהיה מפגש בנתניה מתישהו..

YGep

New member
את מנתניה????../images/Emo12.gif

יייאאא גם אני.... אנחנו יכולות ליסוע יחד..... איזה כיף!!! אם לא מנתניה אז בטח קרוב....

A m i r א

New member
kלא יכול יום חמישי הקרוב

אפשרי מוצאי שבת הבא. מתי ליאור את מופיע

תראו אני מופיע במוצ"ש הקרוב אם מעוניינים...

בבית הקפה של היכל התרבות החדש פתח תקוה שעה 21:00 ! רחוב המכבים 5 . 5 דקות הליכה מהתחנה המרכזית פ"ת ליאור

Jen74

New member
../images/Emo45.gif לי זה נשמע מעולה

דרור שבא איתי למופע ביום חמישי ביקש שאני אעדכן אותו מתי אתה מופיע, הוא מעוניין לבוא לראות אותך בהופעה.
מי עוד מצטרף במוצ"ש הקרוב לראות את ליאור מופיע? זה בית קפה, זה ליאור שלנו, לדעתי זה מעולה... אני בכל מקרה מגיעה

למעלה