מפגש התנסות בדיבוב

shiranav

New member
מפגש התנסות בדיבוב

לחברה שלי יש יום הולדת בקרוב והחלום שלה להתנסות בדיבוב (כתחביב). מישהו מכם אולי יודע האם יש אפשרות לקיים באולפן דיבוב כלשהו מעין מפגש היכרות עם עולם הדיבוב, שמאפשר גם התנסות בכך.ואם קיים דבר כזה, מהי בערך העלות של מפגש שכזה?

Hawkgirl

New member
הלוואי עלי חבר כמוך P:

אני משערת שאם אתה רוצה להביא את חברה שלך לאולפן כלשהו שתראה את עסק הדיבוב, תנסה להתקשר לאולפן כלשהו ולנסות לתאם אולי שתבואו לראות הקלטות של סדרה כלשהי(כי אני לא מאמינה שיש משהו יותר רציני מזה שיוכלו להזמין אתכם אליו). ועדיין גם זה לא בטוח X: למספרי טלפונים של האולפנים שיש בארץ תעבור קצת על ההודעות, צריכים להיות כמה נושאים עם המספרים כי אני לא זוכרת את כולם O.<

shiranav

New member
תודה על העזרה

תודה רבה על העזרה... ביררתי בג'פטו ורוצים 500 שקלים לשעת הדרכה כזו. אני מקווה למצוא משהו קצת יותר סביר מבחינת מחיר.

BeDaZzLeD

New member
אם אני לא טועה

יפה ציינה שהיא עושה גם שיעורים פרטיים ב-300 שח לשיעור. הייתי אומרת שזה דיי זול בהתחשב שמי שהולך לקורס שלם, משלם 2310 שח (בג'פטו) חלקי 7 זה יוצא 330 שח לשיעור, עכשיו, שיעור בקורס זה 20 דקות לכל אחד.. כי כל אחד נכנס לדבב רק 20 דקות. ואני משערת ששיעור פרטי 300 שקל זה לשעה, ולא 20 דקות. אתה יכול להתקשר לאולפני ג'פטו ולברר.

למעלה