מפגש הפורום

מפגש הפורום

שלום רב לכל חברי הפורום היקרים שלי :) לצערי הרב מאוד, אני ומשפחתי לא יכלנו להגיע למפגש שהתקיים. ברצוני לשאול אתכם האם ייתקיים מפגש נוסף ? ומתי? תודה. שבוע טוב ומבורך לכולם. הסייחית הרוקדת

מישהו יודע אם יהיה מפגש?

איפה הסייח שלי?

לסייחית החביבה, היה כבר מפגש, אברהם

אבינו אירגן אותו, ואני החזקתי לו את הידיים בזמון שהוא אירגן, וזה לא היה קל לארגן, אז אני לא יודע אם הוא יסכים לארגן עוד אחד בזמן הקרוב, צריך לתת לזה זמן, אוליי עוד חודש, אבל אז תתחיל עונת הגשמים, חושבים לעשות בבארשבע, סועאד אמרה שהיא תשמח שזה יהיה אצלה בבית והיא הבטיחה שתכין למען האירוע פאצ'ה, מגלובה, ערוק ברז, כצ'רי, כבה מקליי, סמבוסק בטאווה ועוד מליון מאכלים עיראקיים נוספים, כך סועאד הבטיחה ואני בן אדם שלא יודע לשקר ניראה אך זה, מצטער שלא עניתי בזמן הייתי חולה קצת. למה את ואביך לא הגעתם, היה שם אחד מבצרה בטוח שהיה להם מה להחליף זיכרונות. אנשים שאלו אותי עלייך ורצו לראות אך את ניראת. באופן מדהים ולא ניתן להסבר, כל הנשים שם היו יפיפיות וחתיכות ותענוג היה להסתכל עליהן, ולעומת זאת כל הגברים היו מכוערים, חוץ ממני ומעזרא כמובן. הא הא הא הא. מקווה לראותכם בפגישה הבאה שהיא לדעתי תהיה רחוקה, אבל ניראה, אוליי אברהם אבינו יצליח לשכנע את האנשים להקדים. באהבה ממני,

סועד

New member
הסייח הרוקד, נחליף לך את השם לסייח

הבלפן. היי מנין ג'יבת אל כיל ההבטחות. עליך אפשר להגיד, האדה אישיק' אסלוח'. לגבי ארוח אצלי, זו היתה אפשרות לא הבטחה, ואם אחליט להזמין זה הכייף שלי ובכבוד רב אעשה זאת. לגבי המאכלים שציינת כנראה תצטרך לעמול חדש שלם ולבשל אותם, הבנתי שהמאכל האהוב עליך כצ'רי, אבל לא עם ביצה עיין אצלנו אוכלים עם לבן או יוגורט, והכי טעים עם דגים. אז ביי ולהתראות ואל תעלב ממה שכתבתי. סועד

הא הא הא, ניסית לתכמן מה אני אעשה

זה מזכיר לי שיש לי קרובת משפחה רחוקה שהיא חברה של למנס, כל העליה של 71 מכירים אחד את השני, והיא עושה החשווה והתבית הטעימים ביותר שאי פעם אכלתי, ואני מתבייש לא נעים לי להגיד לה תזמיני אותי לחשווה, זה לא יפה. אז אני ניסיתי לתכמן, מה אני אעשה, בשביל מאכלים עיראקים מותר לבן אדם לבלף, המטרה מקדשת את האמצעים מה אני אעשה. באהבה ממני,

סועד

New member
על זה יש פתגם. אק'יליכ יא בנתי

ואסימאעיכ יא כיניתי. כלומר: אומר לך בתי ואשמיע לך כלתי. מה דעתך על הפתגם הזה האם ידוע לך? בברכה סועד.

לסועד, את זה אני מכיר. ../images/Emo141.gif

יש לי בקשה אלייך, אבל את לא חייבת להתחשב בי. כל פעם שאת פוגשת את הצליל ק גרונית שבא מהגרון תרשמי אותו כ ק. וכל פעם שאת פוגשת את הצליל K תרשמי אותו כ "כ". כך שאני לא אתבלבלבל........כפרה עליי. באהבה ממני,

זַאְ ע' יִזוא בלהג המצרי הוא למשוך.

לזה התכוונת? הביטוי אִלִי יִחִבִּّ נַّבִּי יִזוּאְّ (מי שאוהב את הנביא - מושך) משמש בהוראת "ככה-ככה, מסתדרים", בתשובה לשאלה "איך הולך לך?". יהודה

לסועד ויהודה-תיקון זוא=טעם או נימוס

זוא הכוונה לד'וק = ذوق הכוונה לטכט ונימוס במקור התרגום =טעם בלא תעלום ובהערכה רבה.

למעלה