מפגש הפורום .......

אביבה1413

New member
לחברות פגישה בקמונה

שלום לכל החברות לומילה יעלי אדזה וכל השאר. כנראה שיש פגישת קמונה והייתי רוצה להצטרף אליכם אז אנא כתבו לי. אני תקוה שאצלכם הכל בסדר. להתראות אביבה

erika6

New member
מפגש הפורום .......

קבענו מפגש לפורום ביום חמישי בתאריך 20.7.06 בשעה 19. הפעם המפגש יתקיים במדיטק בחולון אני מבקשת מהחברים לשריין ערב זה למפגש. יהיה נהדר לפגוש את כ ו ל ם. אותי זה כבר מרגש ומה אתכם.? יהיה נחמד לפגוש את החברים הוותיקים ונשמח להכיר את החדשים. אבקש לכתוב אחרי הודעתי זו אשור נוכחות בפגישה.
סימול כוכב משמע נוכח אחד, אם מצרפים בן-זוג לסמן
כך אדע כמה אנשים מגיעים להזמין מקום. מחר אלך לבדוק את הכתובת המדוייקת ומספר הטלפון. מי שירצה פרטים נוספים, נא לכתוב לי במסר או ליעלי.

erika6

New member
שכחתי לציין מי שנרם בקומנה

אין צורך לרשום כאן

עמליה3

New member
מצטרפת

בוקר טוב אני נמצאת עכשיו עד שבוע הבא אצל בתי (לא בבית)משמשת כאם בית לשלשת נכדי עד שהוריהם יחזרו.פשוט לא הצלחתי להכנס לפורום. תפוז לא בטח בי והנה הבוקר פתח לי שער. אנחנו מבלים גם כאן בבוקר בספורט בקאנטרי המקומי כשהילדים הולכים לקיטנה. אבל מתגעגעים לביתנו ולסדר היום הרגוע. לפגישה במדיאטק נגיע שנינו.

רונה 2346

New member
../images/Emo41.gif היי אריקה ולכולם שלום מצטרפת

אני מקוה כי לכולם שלום חם חם חם רוצה להמליץ לכם על מקום שהולך ומתחדש - נמל תל-אביב הישן מרצפים אותו לכל אורכו בדק עץ יפיפה מסעדות עם הפנים לים טיילת לאורך כל הדרך הייתי בבוקר ולמרות הרוח הנעימה ההליכה היתה בשמש קחו כובע ושתיה המלצה שלי לכו לפנות ערב ובערב אלא עם בוחרים לשבת באחד המסעדות המוצלות להנות מהבריזה צבע המים משתנה וגם גלי הים בהתאם למשבי הרוח יפה לראות למרות החום והלחות אני ממליצה לצאת לשם ולהנות רונה 2346

אביבה1413

New member
פגישה לאריקה ולחברות

קבלתי למייל אנפגשים בחולון אך לא נאמר מתי באיזה יום ושעה.

תותי34

New member
לאביבה 1413../images/Emo201.gif

היי אביבה כיף להיתכתב איתך זו מירי גם אני רוצה להיצתרף למיפגש בבקשה תגיבי ממירי תותי 34. אביבה איך היה לך ביום שישי.

אביבה1413

New member
בוקר טוב תותי 34

מירי תותי בוקר טוב. שאלתי על המפגש ועדין לא קבלתי תשובה. כשאקבל הודיע לך. ביום ששי הייתי עם החברה בראשון זה מקום שיש רקודים ומופעים והכל ברוסית. מה נשמע אצלך אני מקוה שהכל בסדר . איך היה ביום ששי ? ביי

תותי34

New member
בוקר טוב אביבה 1413 ולכולם.

היה
נחמד בדג החברה הקודמים שלך היו. היתה אתי ישבו איתנו, היה נחמד

למעלה