מפגש הפורום

מפגש הפורום

היה נהדר פגשתי אנשים שרציתי לראות שנים כמו שוגי היחידה שבאמת היא יחידה במינה, אשה מדהימה ונעימה כל כך. רציתי להודות לבחורה הנחמדה שאירחה אותנו שבמקרה היא למדה עם אלון (החתול) ????
מתי היו הצילומים מוכנים?

../images/Emo41.gifמפגש הפורומים../images/Emo41.gif

וגם אני באופן דיי ספונטאני החלטתי להגיע.ומה אגיד לכם, כזה ערב מהנה מזמן לא היה לי. קודם כל אני רוצה להודות לרעות המקסימה שטרחה ועמלה למען הערב (וגם להורייך ) ,רעות דאגה שכל חבר מוכר יותר או פחות,ירגיש בנוח. השונה במפגש הזה, היה בעיקר האפשרות לדבר ולהכיר וגם..לרקוד! ברקע נשמעו כל הזמן שירקודים
, והוליום היה כזה שמאפשר שיחה נעימה. יענק'לה לוי האחד והיחיד
לימד ריקוד זוגות שלו ועשה זאת כתמיד באופן משובב לב .נהניתי גם לשמוע את הסיפור אודות הריקוד "חזור אהובי"
שהוא יצר. היה המון אוכל ושתיה
ותודה לכל מי שטרח. הכרתי חברי פורום מקסימים.ובמיוחד ברצוני לציין את השיר המצחיק ("תנו לו צ'אנס")
:-
Dלכבודה של רעות,שקרא בעלה של אחת מחברות הפורום המכובדות.. וצחקנו כמה שצחקנו במפגש הזה..
אז לך רעות המתוקה
ולכל מי שהשתתף..היה נפלא!!!

זה הזמר - רעות , תודה רבה

נהננו מאוד ממיפגש הפורום. מסרו להוריך תודה על שהעמידו לנו את ביתכם החמוד. הגג מקסים. הפשטידות של אמא טעימות מאוד. החברים שבאו מקסימים. אני לא אזכיר שמות, כדי לא "לשכוח " מישהו.וכדי להפעיל את סקרנותכם. אציין נקודות אופי שונות. היה מפעיל מחשב ומרקיד , היה תימני אצלי, היו מנהלי פורום בעבר ובהווה, היתה נערה חמודה, שנראית כילדה ומטעה בהערכת גילה, היתה חברה בשם של פרח, והיתה חברה יפה משיר השירים,היתה מורה, בעלת שיחה מענינת, היתה מנהלת חשבונות. היה בוגר אולפן מוכשר, חובב נוסטלגיה, היתה נציגה של הרוקדים בגלגלי ראשון לציון, היתה חברה שהלהיבה את חברי, המרקיד מחו"ל. היתה אשה שבאה עם בעלה. היו בנות יפהפיות. היה גבר , ממש גבר - ממודיעין. היה חבר , רקדן מצוין, שנכנס בתחילה בהיסוס ואחר כך לא הפסיק לרקוד, והיתה החברה הידועה בכל הפורומים, שכותבת יפה , ומוסיפה "אשקן " בכל מקום בו היא נמצאת. והיו והיו והיו... חסרו כמה דמויות מהפורום , שדברנו עליהם - נשארו וירטואלים על כולם ניצחה רעות - (זה הזמר) הלבבית והחמודה. הוריה המקסימים עזרו לידה. חזרתי מרחובות לקרית ביאליק לפנות בוקר עזבתי ב - 0100 , וכל הדרך עלצתי ושמחתי על החוית שעברתי. ירבו שמחות בישראל ובפורום. יענקלה לוי

ליענקל'ה המקסים

רציתי להגיד לך שאתה פשוט בן אדם מדהים ומקסים והיה לי כל כך כיף שבאת אתמול, זה היה שווה את כל הנסיעה הארוכה שלי. מקווה מאוד לראותך בקיבוץ זרע ביום שישי, הבטחת שאולי תבוא. פליז בוא. אני מחבקת אותך חזק מפה...... כמו אתמול.

זה הזמר....

תמסרי בבקשה דרישת שלום להורייך הנפלאים שאיחרו אותי וסיפרו לי סיפורים וריתקו אותי לסלון ביתך.... וגם תמסרי את אהבתי לחתול החמוד שדומה לאריה אמיתי. ושׁוּב תודה רבה לך על האירוח אני ממש שמחה שבאתי. מחכה בסבלנות לתמונות. ברגע זה אני מתקשרת לאלון לספר לו על התלמידה שהוציאה בזכותו 98 בבגרות. ואני אספר לך אם הוא זוכר.

אליק 31

New member
זה הזמר, קראתי, ראיתי, כולי התפעלות

ממבצע האירוח שלך, כנראה שאנו הנעדרים החמצנו חוויה מיוחדת, מה לעשות, לא לכולם יש שכל על הראש. אבל תמהתי על דבר אחד: אם את מרחובות, ואני רוקד באזור, איך זה שלא זיהיתי אותך על פי התמונות, כמי שרוקדת באזור?

זה הזמר

New member
כי אני לא רוקדת באזור בד"כ

אני רוקדת בעיקר בבית דני וחולון. לעתים אני עושה גיחות להרקדות של שמעון עשור ואכן הפסדת חוויה מיוחדת

מפגש - ../images/Emo45.gif הייחוד והמיוחד....

לא אלאה אתכם בפרטים ארוכים אבל, מה היה בכל זאת הייחוד של המפגש הזה : ראשית הוא לא נערך בהרקדה רגילה - שם חברי הפורום נראים כעבמ"ים (למרות שהם גם רקדנים מן השורה). בהרקדה רגילה באים רוקדים, נעלמים בין היתר ואח"כ עושים באיזה חדר צדדי "מפגש מאולץ" משהו.
ואילו הפעם המפגש היה מפגש לא מאולץ ולא נעליים. אוירה מאוד נינוחה, המקום : גג ביתה של רעות (זה הזמר) שהוא רחב ענק מרוצף כהלכה תפאורה - כוכבים בשמים בהירים.
החברים שהגיעו הצליחו לשוחח, להתבדח, להכיר, לאכול, לרקוד, לשבת בצוותא והרגישו בבית. היה קירוב לבבות
כי כולם הגיעו לאותה מטרה מבלי להיות "ספחים טובעים" באיזו הרקדה. ועיקר העיקרים בלי תכנית נוצרה תכנית : כמובן יענקלה האחד והיחיד שלימד הצחיק, הסביר, ליכד את השורות. והשיר המצחיק (עם הביצוע המבדח) של בעלה של ניצנץ/אורטי.
בקיצור רקדנו, אכלנו, צחקנו, פטפטנו, דיסקסנו......כמעט שלא רצינו ללכת הביתה ואי אפשר מבלי להזכיר את הוריה הנפלאים של רעות שטרחו, הכינו, הגישו, היו איתנו אבל ברקע בצורה מדהימה מבלי שנרגיש את נוכחותם.
התודה והברכה מגיעות לרעות ולהוריה ולכם חברים היה כף אמיתי עם כולכם. בקיצור ערב מהנה ונעים.

0p9o8i11

New member
אני לא זוכר מאומה בבקשה להזכיר

לי אם באתי או הלכתי --בצחוק. למרות שלא הרגשתי בטוב ראתי במעורפל מספר דמויות???? תודה לרעות על אירוח ולאוהבת לרקוד על עידוד. בברכה יוסי

תודה לרעות מכל ה-../images/Emo23.gif על הארוח אמש

שמחנו לפגוש חברים ותיקים וחדשים. הערכה רבה במיוחד לרעות,..
שהשכילה לרשום את הזמנתה בכל הפורומים, בלי יוצא מהכלל ובלי העדפות לפורום כלשהו, כולם הוזמנו. ולהזמנה רחבה ומכל הלב אי אפשר לסרב. תודה וברכה לכל מי שסייע לרעות להפיק את הערב הנפלא, במיוחד להוריה הנפלאים. שאי ברכה רעות. תודה לך.

זה הזמר

New member
ותודה לך דב

שהגעת ביום הנישואים לך (בעצם תודה לרעייתך המקסימה, ועל עצותיה הנהדרות) - שוב מזל טוב ותודה שרקדת איתי

REHVOT

New member
../images/Emo24.gif הנה עוד דוסית

חוזרת בתשובה
העיקר שחזרת אלינו ,,,,אליי

באיחור קל...

מפגש הפורום, למי שכבר שאל, נועד לקרב לבבות, ולראות את הפנים מאחורי השמות. יש פעמים שההפתעה נעימה, ויש שהיא הפתעה נעימה מאוד. כשנפגשים פנים אל פנים, באוירה חברתית לבבית, המחיצות נופלות, ומתברר שחילוקי הדעות בינינו אינם מרוע לב או גחמה כזו או אחרת, אלא מאהבה לנושא המשותף שלנו, ריקודי העם. תודה רבה לכל מי שהגיע ותרם מנוכחותו להצלחת המפגש. תודה מיוחדת ליענקל'ה שהסבריו המאלפים הוסיפו נופך חינני ל"קסמי שאול" וכמובן ל"אהובי חזור". תודה רבה לך על עשרות שנות יצירה, ועל התשוקה שלא פגה ללמוד וללמד. הריקוד החדש שלמדנו אמש "ראש קטן" פשוט וקל, ובכל זאת כייפי. תודה רבה לכל בנות הפורום שזכיתי ופיזזתי איתן בצוותא. ואחרונה אחרונה חביבה, תודה לרעות שהקדישה את ביתה, העמידה לרשותנו מוזיקה לריקודים, והוכיחה שרצון טוב הוא המתכון למפגש חברתי מוצלח ביותר.

המאסף

טוב, הפעם אני במאסף.... אז מה היה לנו, אוכל ושתיה למכביר (כמו בכל הרקדה שמכבדת את עצמה...
) מארחים מופלאים בפרונט ומאחורי הקלעים
מרקיד מקומי ואחד מהקריות צלמים מדופלמים למכביר אפילו משורר אוירה מדהימה ואפילו בשלב מסוים זכינו לבריזה מרנינה.
והעיקר בסופו של דבר, הנוכחים, מקסימים כל איש בדרכו. היה כיף להשלים עוד תמונות לפאזל ועוד יותר היה נחמד לראות איך אנשים חדשים במפגשים הרגישו בבית ולא כנטע זר. המוסיקה היתה נעימה ולא צעקנית ואפשרה לנו לשוחח כמו אנשים מן הישוב. תודה מיוחדת ליענקל'ה שטרח והגיע מרחוק למפגש ותודה על ריקוד הזוגות שלמדת ועל הסיפורים המאלפים ושוב תודה מכל ה
לרעות (זה הזמר) שיזמה והוציאה אל הפועל את המפגש הזה.
אני נהניתי ומקווה שגם אתם. להתראות בהרקדות השונות פזית

תמונה של אוהבת לרקוד ויענקל'ה לוי

תמונה ממפגש הפורומים אצל רעות. את התמונה צילמה לונה, המוצלמים הם אוהבת לרקוד ויענקל'ה לוי בריקודו של יענקל'ה - "ראש קטן", שנלמד באותו ערב.

למעלה