מפגש הפורום

sela v

New member
מפגש הפורום

מכיוון שהמפגש מתקרב רק עוד קצת יותר משבועיים. מעניין אותי לדעת אם יש לכם רעיונות לגבי מה ואיפה להפגש.

sitvaniyot

New member
קח רעיון

מציעה להפגש ביום ששי בצהרים, או בסביבות 6-8 בערב של יום חול בתחנת דלק כלשהיא בכביש החוף שיש בה בית קפה. נראה לי שהשעה תתאים לרוב האנשים, החניה בתחנות הדלק היא חינם, הירידה מהכביש נוחה, אז אנשים לא יתברברו בדרך, וכביש החוף הוא במרכז הארץ, כך שזה יהיה נוח לכולם. למי שיש הצעה אחרת שיציע כאן.

shaishoo

New member
תרמילאים רק באינטרנט קפה

אם כבר קפה , ותרמילאים למה לא לארגן מפגש על איזה פינגאן של קפה שחור (למרות שאיזה חייל במילאוים הכין לי נס על חלב פיצוץ במילואים על הגזיה), אפשר להיפגש ביאזה פארק (למשל פארק הירקון\ספורטק חניה חינם ) ובכיף ... אבל שוב מכוון שלצערי לא אגיע זו רק הבעת דעה לא מחייבת

sela v

New member
ומה אם ירד גשם?

נקים אוהל ושם נעשה את המפגש? גם מחשיך די מוקדם, ואמנם הרעיון לחזור לטבע נשמע מעניין נראה לי עדיין שאני עדיף לעשות את המפגש לא בצורה טיולית. ויש גם רעיון שקיבלתי במייל מיובל להקרין דברים, ואז אי אפשר לעשות את זה בחוץ בצורה פשוטה.

הלו ילד...

מה אתה עושה פה? לך מהר ללמוד

אם כבר לימודים וכאלה...

סיימתי רבע מעבודת הסמינריון שלי... נשאר לכתוב רק עוד שלושת רבעי...

sela v

New member
רעיון שלי

שמתאים לשניכם הוא איזה בית קפה בהרצליה פיתוח. גם קרוב לרכבת וגם למי שמגיע ברכב.

natyh

New member
בחרמון במטולה או באילת

אם כבר פורום תרמילאים אז משהו מעניין . אני מאמין שכולם כאן מסוגלים להגיע בתחבורה ציבורית או אחרת ליעדים הללו שהזכרתי שללא ספק קרובים יותר מאשר היעדים אליהם אנו מגיעים בדרך כלל : כי זוהי מהותו של טיול תרמילאי להגיע למקומות שמטיילים קונבנציונליים לא יגיעו אליהם לעולם . אז מה דעתכם על הנ"ל : מפגש בפרק קנדה החלקרח החלקה והמשך לסקי בחרמון . האם זוהי צורת טיול לא קובנציונלית או אולי מתאימה ? נתי

sela v

New member
ומה עם מנהל הפורום לא מעוניין בסקי?

לפני כחודשיים ניסינו לארגן טיול, שבסופו של דבר לא יצא אל הדרך מכל מיני סיבות. מכיוון שאתה יודע, ואני חושב שגם רוב חברי הפורום הקבועים יודעים שאני לא גר בארץ אין באפשרותי לתכנן משהו גרנדיוזי כפי שאתה מציע. כמו שאמרנו טיול תרמילאי הוא החוויה שלי עצמי מול הסביבה, ולא שבקבוצה נכבוש את פסגת החרמון. אני מעוניין להכיר את חברי הפורום, שמעוניינים בכך. להפגש להחליף חוויות, ולספר סיפורים. יש גם את הבעיה, שחלק מחברי הפורום הם סטודנטים, ולפחות שלושה רשמו שכנראה ולא יוכלו להגיע, ואם נרחיק עד לחרמון אני כמעט בטוח שהם לא יוכלו להגיע. לכן אני אמשיך בתוכנית המקורית של להפגש היכן שהוא באזור המרכז.

למעלה