מפגש הפורום

GLGGM

New member
מפגש הפורום

שמחתי לקבל את ההזמנה, אך עקב מחוייבות קודמת ומחייבת מאוד לא אוכל להשתתף. בהצלחה ומקווה להיות נוכח במפגש שלאחריו. הערה: אולי יש מקום לחשוב על מקום פחות רועש ל"בללינד דייט" הראשון שלנו, מקום בו נוכל לדבר, להכיר אחד את השני ואולי הנגנים והזמרים שבינינו ינעימו לכולנו את הזמן. בדייט השני... נוכל לצאת ולבלות!

xבישי

New member
שלום לך ידידי

חבל מאוד מאוד שלא תוכל להשתתף אני באופן אישי מאוד היתי רוצה שתתשתף ותחכים אותנו מהידע הרב שיש לך. ובקשר למיקום כבר אמרתי במסרים אם למישהוא יש הצעות לגבי מיקום אחר מוזמן להעלות אותם בידידות אבישי

המסרים

מה זו החייה הזו, מסרים? אני מעולם לא קיבלתי שום הודעה במסרים. וכתבתי כאן באותיות קידוש לבנה, שחור על גבי תכלת, שאני מאד מעוניין להשתתף במפגש, אך בכל זאת לא קיבלתי שום הודעה על כך.

מאירקה

בוקר טוב מסרים - החיה הזו הנה הסבר,,, מצד שמאל למעלה יש לך את שמך ולידו כתוב לך "מאירקה יש לך מסר חדש" או "מאירקה אין לך מסרים" אם יש לך מסר, תהבהב לך מעטפה,,, אתה לוחץ עליה ונפתח לך חלון, שם אתה רואה את המעטפות של המכתבים שעדיין לא קראת ואתה לוחץ על הכותרת (לא על שם השולח) אני אשלח לך עכשיו מסר לניסיון

מסרים

חה חה חה אומרים שהצחוק יפה לבריאות, אז אני צוחק. ברור שאני יודע מה זה מסרים אבל אמרו כאן בפורום שהודעות נשלוח במסרים ואני לא קיבלתי, לכן אמרתי מה זו החיה הזו. אני פנסיונר של חברת החשמל - אגף המחשבים (בנוסף להיותי מוסיקאי), כך שאני "קצת" מבין. בכל אופן, תודה על התגובה. בברכת מפגש מוצלח מאיר כהן

o l i v i a

New member
גם אני הייתי מעוניינת להגיע למפגש

הזה, הבא כפי שציינתי נושמת מוזיקה י ו ו נ י ת. אשמח לקבל פרטים

למעלה