מפגש הפורום

aYaLoLy

New member
יאייי../images/Emo171.gif

אני כן באהההההההההההההה יאיייייי

גל GS

New member
../images/Emo2.gifיואוו קניון הזהב?!?!?

איך אני יבוא לשם זה רחוק מאוד!!!
לא קבענו בכלל בעזריאלי?!? אבל אם אין ברירה אני יבוא

love alex

New member
אני...

לא יכולה לבוא...
אין לי איך ללכת... ובכלל חשבתי שזה יהיה בעזריאלי אז כבר תכננתי עם דודים שלי שאני אבוא לישון אצלם בת"א וכל זה... אוף איתכם!!

וווווווהווווווווווו!!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אני באה אני באה אני באה!!!! חחח קניון הזהב זה ממש בחצר האחורית שלי!!!! יאאאא מגניף!
*מתרגשת--->מפגש פורום ראשון שלי
* יאי! צריך להביא משהו? מתנות? פרחים? חחחחח...

crazy4tc

New member
כמו שאמרתי ליולי

מה לגבי אוטובוס\רכבת\מונית??? גם אני עוד לא כל כך בטוחה שיהיה לי איך להגיע אבל אני מתכוונת לנצל את עניין ה"זה היום הולדת שלי" עד הסוף!

juliajk

New member
....

אנשים זה שכמה לא יכולים לבוא זה מבאס גם לי לא כלכח נוח לבוא לקניון הזהב אולי בכל זאת ניפגש ב אזריאלי???? לשם יש יותר אוטובוסים

crazy4tc

New member
גם לי יותר נוח עזריאלי אבל

יש הרבה שלא יכולים בתל אביב... אז כנראה שנצטרך לעשות את זה שם...

אז קניון הזהב נכון?!

טוב.. אם אני באה, אני מביאה חברה, כי אני לא מכירה אף אחד אישית מאוד, אז אני מעדיפה לבוא עם מישו שאני בטוח מכירה... מבינים?! טוב.. כבר יש לי אחת.. מאוד חמודה.. אתם תאהבו אותה.. אוהבת -

גל GS

New member
אז אני חושבת שצריך לעשות

הצבעה מחדש כי זה להרבה אנשים לא נוח קניון הזהב... אני אישית מעדיפה בעזריאלי וזה גם בתל אביב במרכז זה הכי אחלה אני יסתבך עד שאני יצליח להגיעה לזהב.....

Magical me

New member
הממ..../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

נראה לי שאני באה, ואני אנסה להביא איתי גם יורי ותמי. ובקשר לפעילויות-אפשר לארגן משהו חמוד כמו של מי השורה הזאת בכלל, לשחק העיירה, אבל מעבר לזה... יש לי ניסיון לא קטן עם מפגשי פורום, ולארגן דברים זה בדרך כלל בזבוז זמן. מסתדרים לבד, תמיד יש מה לעשות יחד. בייחוד בקניון כל כך גדול כמו הזהב...

crazy4tc

New member
אמממממ...

מי את??????? לא נראה לי שהיית כשאני הגעתי...

Magical me

New member
הדר../images/Emo99.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

שנטשה גם את מכושפות

למעלה