מפגש הפורום...

ICANNt

New member
אני רואה שיש ביקוש גבוה לאיזה בום!!

בוקס!!! אז אם תתארגנו יפה ונגיד עשרים אנשים יביאו 10 שקל האחד אז אני מוכן להביא את שלי (הכסף לבטריות) אם תביאו גם אינסטרומנטלים צרובים אז אפשר לחבר מיקרופון

Mc chameleon

New member
פתחחחח תקוהההההה

כן!!! פ"ת זה אחלה של מקום עם הרבה זקנים פרחות ובני עקיבא אבל מה לעשות אני גם גרה שם.... לדעתי פ"ת זה אחלה של מקום יש הרבה אנשים מפ"ת וגם יש הרבה מקומות מסריחים שאפשר לקבוע.... ואני לא רואה מתנגדים קיצוניים אז יאללה בואו נקבע!!!

עוNר

New member
יש לי כמה הצעות לסיורים...

בפתחחחחח-תקווווה לדוגמא: רח´ פוגל - מתחת לגרפיטי של הקסם השחור, סיור היסטורי ברחוב עוד יותר היסטורי, עם אנשים עוד יותר היסטורים. הסניף המקומי של משרד הפנים - להיכנס לתור ולצאת ממנו כעבור 4-5 שנים (כולל סיור גרפיטי של סאב בסביבה בהדרכת ר.אהרוני) שעריה - סיור מקיף בשכונה שהפכה למותג אופנתי לביגוד תימני - כולל ביקור ב"מובלעת הלבנה" מאת א.כהן רוצים שקט? להרגיש את הטבע? להרגיש שאתם לבד לגמרי - סיור היסטורי בקניונים של פתח-תקוה, כולל סיור בקניון סירקין וביקור בסניף הבורגר קינג המקומי (ואכילת חציל אנושי), הקרנת סרט פרטית באחד מבתי הקולנוע בעיר (אין צורך לתאם מראש, הם ריקים וממתינים רק עבורכם) ולסיום, ביקור בקניונים מתים שעדיין לא נקברו (ברוך, לב העיר). וחוצמיזה, חווית הביקור בפ"ת אינה שלמה ללא הביקור בבנין בו גר ג´ננה ושלושת המוסקטרים (נרגילות הפלא שלו) וקנית ארוחת קומבינה בסניף שמתחת לבית שלו. בחרו עכשיו אחד מהמסלולים, חודשיים ראשונים חינם!

ענק נקרעתי מצחוק

אני גר בפ"ת ואין מילים יותר טבות כדי לתאר את העיר הזו הכל אבל הכל מת וריק שומם הצילו אם בת"א יש מקמות שמסוכן להסתובב בלילה בגלל אנשים בפ"ת מסוכן להסתובב ביום בגלל שיעמום ענק עומר קרעת אותי גב שבור תושב פ"ת מתוסכל נ.ב עדיין כדי לעשות בפ"ת את המפגש

היה נחמד....

לא פתח תיקווה!! אני מראשון איזה פ"ת רחוק לי! ת"א הכי טוב סופסוף שמעתי את המטבח של לוקץ´!!! רק בשביל זה היה שווה לבוא.... Alex

עוNר

New member
נו איזה מאותגר אוטובוסית!!!

אם אתה גר בראשל"צ, לוקחים קו 164, ותוך חצי שעה אתה בפתח-תקווה!!! ויש לי משהו לומר על פ"ת להקים שם מפגש - טוב לגור שם - לא טוב (אבל יותר טוב מנופך, זה בטוח :)

שתוק דור

לטובתך - שתוק... (אם אתה רוצה להביא טברנה לפה...) אל תגלה סודות עירייה! חחחח

lena r

New member
אנשים!

קודם כול אני חיבת לציין שנורא נהנתי במפגש והיה נורא משעשע. 2. באמת היה יותר נחמד אם מישהו היה מביא מוזיקה... קצת היפהופ לאנשים אף פעם לא מזיק. 3. הנרגילה תרמה רבות, תודה ג´ננה ותודה לשני שנראה לי קוראים לו שרון או שירן, עזבו לא משנה. 4. בקשר למקום: בבקשה תוותרו אל לעשות את זה בפ"ת כי יש אנשים שזה מסובך להם להגיע. וגם אם לא, אז פ"ת זה חור שאין לי מושג בו ובתל אביב אני עוד מתמצאת אז לשמה הרבה יותר קל להגיע.

למעלה