מפגש הפורום...

Made in ISRAEL

New member
מפגש הפורום... ../images/Emo20.gif

היה לכם ט-עים?? רוצים עוד?? קיצור אני רוצה לקרוא תגובות על איך היה ואיך אתם רוצים שימשיכו המפגשים- אולי חשבתם על עוד מקומות חוץ מהספורטק... אז אם יש תלונות או הערות תכתבו לי מהר כדי שאני אדע לעתיד FUCK DA WORLD MICHAL

mc buhara

New member
דבר ראשון היה ממש נחמד במפגש

דבר שני בקצב של הכמות של האנשים שהגיעו אפשר לעשות את זה אצל מישהו בבית בפעם הבאה ברצינות אבל לא כדאי להחליף כי יש שם מגרשי ספורט (שלא נוצלו כראוי) ויש רק חסר מקומות ישיבה לפי דעתי הקריטריונים למוקם למפגש הבא צריכים להיות דשא+ מגרשים ואם אפשר שתהיה מוזיקה איך שהוא יהיה בכלל טוב ואני יודע שאני לא עוזר בשום דבר אבל בכל זאת

עוNר

New member
פתחחח-תקוווווווווווווה

קודם כל היה אחלה אתמול, אבל אני ממליץ בלי שום קשר לצאת מידי פעם מחומות הבועה התל-אביבית, לדוגמא, אפשר לעשות אחלה מפגש בעיר המטאל, (למי שמכיר, נגיד ביד לבנים או משהו כזה), או בכל עיר אחרת, מנתניה עד חדרה חיפה בת-ים פרדס כץ באר שבע תקומה שעריה :) ועוד... אפשר גם בת"א אבל במקום אחר, כי אם עושים מפגש באותו מקום כל הזמן זה יתחיל לשעמם כבר... ואנשים תביאו מוסיקה איתכם, שמישהו ידאג לטברנות סטריאופוניות, שתיהיה גם מוזיקה להמונים.

sivani

New member
אני אישית די נהניתי :)

תשמעי, הספורטק מקום טוב. זה מקום פתוח ואפשר להגיע אליו בקלות מכל מקום.

fuq

New member
תתחשבו קצת באנשים שקשה להם להגיע

למה שלא נעשה מפגש בחוף קיסריה או בנמל של קיסריה אפילו בחדרה אבל ממש חרא שם ואין מה לעשות אבל כל הזמן ת"א ולרוב הפורום קל להגיע כי הם מהאיזור תתחשבו קצת באלה שלא יכולים ומרגישים זיבי Master Kippy www.rap.kef.li

*בובה*

New member
תודה מיכל!!!!!!!!

אני ממש נהנתי והיה סבבה!!! ולא-אי איפשר לעשות מפגשים בפתח תקווה כי יש אנשים שלא יכולים להגיע לשם בקלות כמו שמגיעים לת"א. זה לא קשור לבועה התל אביבית זה פשוט במרכז...

פ"ת זה לא במרכז?

16 ק"מ מת"א.... וזה יותר נוח לכל מי שבא מכיוון מזרח, ראש העין, כפר סבא, אריאל וגם ירושלים זה יותר קרוב... חוצמזה שיש גרעין גדול של אנשים מפ"ת בפורום וביום חמישי יש פה עיר ערוץ הילדים (וויפי!) מה רע? אולי פתח תקווה זה באמת פתרון? (פשוט אין לי כוח ליסוע רחוק...)

עוNר

New member
עיר ערוץ הילדים?!?!!?!?! ישש!!!!!!

הפעלות... הפעלות לילדים... נרגילות לילדים... שבק"ס... אחי פעם אחת לא יזיק לעשות מפגש בפ"ת זה ממש קרוב לת"א, וזה אפילו קרוב יותר להרבה מקומות אחרים שבאים מהם המון אנשים (אגב, אתמול היו מפ"ת יותר אנשים אפילו משהיו מת"א) לדוגמה: ראש-העין, כפ"ס, ירושלים... כל המקומות האלה יותר קרובים לפ"ת מאשר לת"א... יאללה מה כבר יקרה אם תצאו פעם אחת מת"א ותבואו קצת לעיר אחרת...

חחח, ואתה יודע איפה בפ"ת זה יהיה?

השמועות מספרות שזה יהיה בשעריה!!!!! חחחחחחח נשבע לך אחי....

עוNר

New member
יופי! סוף סוף ילמדו אותם קצת מסורת!

הילדים הקטנים יצאו תימנים מסורתיים כראוי... המנחים התימנים השמנים והדוחים של ערוץ הילדים (ויש הרבה כאלה) ילמדו אותם, לדוגמא, שאומרים ג´יחנון במקום ג´חנון, מהו לחוח אמיתי, איך מכינים פטוט, ועוד... מה שנקרא צעד קטן לתימני, צעד תימני לילדים

HaWk34

New member
גנג´ה תקווה!!

גנג´ה תקווה aka גני תקווה אין סיכוי שתבואו לפה סתם הצעתי....

MC JaNaNa

New member
ג´ננה תקווה!!!

בואו נעשה מפגש בגן הכושים בתקומה המקום הכי שקט ורומנטי בכל ישראל. ת"א זה אחלה מקום למפגשים ומסיבות....אני לא חושבה שתהנו כל כך בפ"ת... אני רוצה ביקורת על נרגילת הפלא ג´ננית... PEACE ג´ננה

ng גבאי

New member
אאאממממ אני חושב שהייה אחלה ....

ביקורות על מה שהייה אני לא יכול להעביר ... כי אין מה לבקר פשוט מי שטרח להגיע נהנה והייה נחמד לראות תפרצופים שמאחוריי השמות למרות שרוב הזמן הייתי לייד החברים שלי והאנשים שאני כן מכיר.... חוץ מזה יש 3 מקומות שאני יכול לחשוב עלייהם בתל אביב ... והם פארק ולפסון אחלה מקום עם המון דשא קצת מיים ומגרשי כדורסל גני התקווה למרות שאני לא מאמין שאתם תרצו ללכת לשם מקום עם דשא והמון ערסים ופארק לאומי ... המון מיים המון דשא וזהוא ... בה בייי

עוNר

New member
ביקורת רצית, ביקורת קיבלת

אז ככה, ג´ננית היתה לא רעה, הטעם היה שחוק במקצת אך מענג, הזכיר מעט טבק ביצי-חתול ברוטב אננס, אבל בטעימה שניה היה ניתן להבחין שזה תות. בעקרון הנרגילה היתה לא רעה אבל התפרקה כל הזמן, רואים שהיא מתיישנת ועוד כמה דקות היא עלולה להתפרק לחלוטין, לדעתי יש לה רק עוד כמה ראשים לשרוד. ציון: **** ציון לאחר ההתפרקות: ** וחצי לדעתי הנרגילה ששלטה היתה הנרגילה שהביאו מרמה"ש, נרגילה סופר-קוסמו-אקסלוסיבית עם ראש מיוחד מעוצב בסגנון מודרני התואם את רוח התקופה, ציון סופי: **** וחצי ומה שבאמת שלט אתמול, ללא ספק, זה הנאצי 250 גרם. ציון מושלם. *****.

MC JaNaNa

New member
מה אתה מזלזל בג´ננית???

אין עליה בכל פ"ת לנרגילה יש עבר עשיר ביותר....היא הגיעה אלינו הישר מטוריקה אל פ"ת הקטנה...עברה הישרדות בהפסקות בעמל א...ובילתה בגן הכושים בתקומה לאחר השקיעה...עברה בין למעלה מ-500 אנשים שונים(ואין בה איידס...) ועברה שבחים רבים מאומני נרגילות ברחחבי הארץ (כגון TN) צריכים להשתחוות בפניה הנרגילה היא אלילה בביתי הקט. PEACE ג´ננה

B-BALL

New member
היה סבבה

אני אומר שהספורטק זה המקום הכי טוב לעשות את המפגש, כי יש שם את כל התנאים הדרושים(דשא, כדורסל וכ´ו), אבל יש מקום לשיפור מהמפגש שהיה אתמול. למשל, בפעם הבאה שמישהו יביא כדור(סל) כי את שלי גנבו לי, בפעם הבאה שמישהו יביא איזה רדיו-טייפ או מיני סטריאו או משהו כזה שיהיה מוזיקה, בפעם הבאה שיבואו יותר אנשים!!!!, ושלא יפריעו ללוקאץ´ לעשות את ´´המטבח´´....

למעלה