מפגש הפורום ב17.3

Sabre Runner

New member
אני אומר שתביא את המשחק שלך

אם אתה רוצה לבדוק אותו אז לא תמצא מקום יותר טוב עם חבורה יותר נלהבת. אם זה בהרצליה אז אין לנו בעיה להגיע אבל לא נגיע ב-15:00.

BluePrint

New member
תהנו

לא אוכל להגיע מפאת התחייבויות משפחתיות, ומספר מועט מדי של שעות ביממה.

BluePrint

New member
נקראתי לעזרה.

אחי הגדול שחזר מחו"ל צריך עזרה בשינוע דירתו מאיכסון אל מבנה מגורים, ועלי להקריב שעות שינה לשם כך, שעות שינה שלא אוכל להחזיר אם אסע למפגש. גם אחי הקטן היה "נקרא לדגל" אם לא היה עובד באותו זמן. בנוסף, אחי הגדול השני יגיע לביקור, עם חברתו ובטח גם אוסף המשחקים שלהם, כך שגם כאן אוכל לשחק GROS, Ninja Burger, או משחקים אחרים שעדיין לא הכרתי, ולחסוך לעצמי את הסיכון בנהיגה בזמן עייפות.

BluePrint

New member
אולי יכול להיות שתזדמן האפשרות...

שנגיע. אני, אחי, ואחי. לא בטוח שאזכור לאן אנחנו רוצים להגיע, אבל יש לי כמה מספרי טלפון שבטח יניבו מידע מועיל.

ogmios

New member
דני, אפשר לנעוץ את ההודעה הזואו

או איזושהי הודעה סיכומית בנושא? תודה מראש.

ogmios

New member
אני אדיוט...

לא שמתי לב שהת'רד של ביגור גם כן נעוץ, ולכן הוא מופיע למעלה... my bad.

DDN

New member
אני אצא מתוך הנחה שכתבת את ההודעה

ההיא ב5 בבוקר. . .. לא מחזיק את זה נגדך

snift

New member
סיכום

מתי : יום שישי הקרוב, 17.03.2006, החל מהשעה 15:00. איפה : בביתי שבהרצליה. הוראות הגעה מדוייקות ינתנו במסרים/טלפונים. להביא : מאפים/עוגות תוצרת בית, חטיפים למיניהם (ביסלי, במבה, אפרופו וכו'), שתיה וכסף לפיצה. רצוי שכל אחד ישרשר מה הוא מתכנן להביא כדי שלא יהיו כפילויות וחוסרים וכן כדי שנדע מי מתכוון להגיע.

DDN

New member
מה אני מביא

אני מביא אוזני המן ובקבוק פפסי מקס

DDN

New member
אה כן,

אני מביא גם את DIDGIN וSERPANT AXIS אבל הם לא למאכל.

DDN

New member
מבחינת ציוד

מתכנן להביא משחקי קלפים בסגנון GRAVE ROBBERS FROM OUTER SPACE את SETTLERS OF CATTAN והרחבותיו לCITIES AND KNIGHTS את הסרט "חתונת הרפאים של טים ברטון" ובלי נדר: מקרן.

למעלה