מפגש הפורום ברימון

orbiti

New member
מפגש הפורום ברימון

חזרתי לפני כמה דקות ממפגש הפורום שהתקיים היום ברימון. קודם כל, חבל לי מאד שהגיעו הפעם מעט מאד אנשים. המפגשים ברימון תמיד נראו לי כרגעי השיא של הסצינה, בגלל השילוב של האנשים הנחמדים והאווירה הנהדרת עם התוכנית האומנותית שכללה תמיד מוזיקה חדשה ומיוחדת. הפעם היה את כל זה, אבל ברקע היתה אכזבה מסוימת מכמות האנשים הזעומה (באיזור ה30, אני מניח) שהגיעה, במיוחד בהתחשב בעובדה שהכניסה היתה חינם, והשעות היו נוחות (לעומת רוב ההופעות שמתקיימות היום, המפגש התחיל מוקדם ולא הסתיים מאוחר לתוך הלילה). הוידאו של קרלה בליי היה מעניין למדי, אם כי לא שגרתי בעליל. לא היכרתי את עבודתה של בליי קודם לכן, אבל המוזיקה שהושמעה בווידאו הראתה אישה עם גישה מגובשת ומעניינת להלחנה, והרכב גדול של מוזיקאים שנראה מאד מחובר לכל מה שקרה שם. אמנם בסופו של דבר הוידאו היה קצת ארוך מדי לאנשים שלא מכירים את המוזיקה, והפך למייגע בשלב מסוים, אבל עצם החוויה היה מעניין והתאים לי מאד לאווירה המיוחדת שבשבילה אני מגיע לרוב לרימון. מוזיקה פיקטה נתנו הופעה מצוינת, עם שילוב מעניין בין השפעות קלאסיות כבדות (מכל מיני מקומות ואיזורים), לבין רוק מתקדם קלאסי וסימפוני. ההתרשמות שלי היא שמדובר במוזיקאים מצוינים, בעלי שליטה נהדרת בנגינה, הלחנה ועיבוד, אבל עדיין נוצרת התחושה שבחירת החומרים מעט שרירותית ולא ממצה את היכולות של ההרכב. בסה"כ ההרכב מציג שואו ברמה מאד גבוהה, ואני חושב שהם צריכים לפחות לנסות להקליט קטע או שניים באולפן באיכות טובה כדי למשוך את הקהל להופעות שלהם. לסיכום, היה מפגש נהדר, ואני מקווה מאד שאריק ימשיך לארגן עוד כאלה בהמשך, ושחברי הפורום ישתדלו להראות נוכחות גדולה יותר שתצדיק את העבודה הקשה שמושקעת במפגשים ובמה שסביבם.

מוסיקה פיקטה ברימון

אני רוצה להודות לאנשים הבאים שעזרו ותמכו בהקמת הערב וגם לי באופן אישי: רעיה קוסובסקי אודי קומראן זהר סגל שרית חייט יהודה קוטון ישי זומר תודה גדולה למוסיקה פיקטה ולצורי על הסאונד וכל העזרה. תודה לכל מי שהגיע ואני מקווה לראות את כולם בערבים הבאים

RamiSun

New member
אני רואה שהפסדתי

לצערי לא יכולתי להגיע הפעם, בבקשה לא לקבוע ערבי רוק מתקדם בימים בהם אני חוגג לאשתי יום הולדת!!!

the seventh

New member
פרסום

אני חושב שאם היה למפגש הזה קצת יותר פרסום היו מגיעים יותר אנשים. אני למשל שמעתי על קיומו רק אחרי שקראתי את ההודעה הזו - וחבל.

למעלה