אוי..אחרי ההערה הזאת..כ"כ לא
Shiri from the block Active member 1/7/06 #1 מה../images/Emo2.gif אתם בכלל ראיתם אותה עם מכנסיים שאתם כל כך מעדיפים חצאית?? :|
ה העכביש2 New member 30/6/06 #14 נראה לי ש../images/Emo31.gif סתתתתתתםםםם נראה לי ש . אני מקווה מאוד להגיע ולהכיר מקרוב את הדמויות הפועלות כאן בפורום...ולראות אותם מקרוב...ממש פנים מול פנים...במגע יד...עם... בעצם אני לא בא
נראה לי ש../images/Emo31.gif סתתתתתתםםםם נראה לי ש . אני מקווה מאוד להגיע ולהכיר מקרוב את הדמויות הפועלות כאן בפורום...ולראות אותם מקרוב...ממש פנים מול פנים...במגע יד...עם... בעצם אני לא בא
S SHANY4E New member 30/6/06 #23 ../images/Emo28.gifנראה לי ש../images/Emo45.gif אבל זה לא יהיה קל כמו שחשבתי
M Mrs Brightside New member 30/6/06 #28 מה זה אם אני בכלל אבוא../images/Emo12.gif למה יש שם מילת תנאי?
Y yuval moyal New member 1/7/06 #33 תהייה קלה [אפילו שזה חצי הצפה XDD] כמה מכם הולכים לבטל יומיים לפני? כמה מכם יגיעו בכ"ז למרות שהם ביטלו יומיים לפני?
תהייה קלה [אפילו שזה חצי הצפה XDD] כמה מכם הולכים לבטל יומיים לפני? כמה מכם יגיעו בכ"ז למרות שהם ביטלו יומיים לפני?