מפגש הכרות

Lir האחת

New member
מפגש הכרות../images/Emo20.gif

מחר אני נוסעת לאוניברסיטת חיפה למפגש הכרות עם ראשי המגמה. אולי זה מוזר, אבל אני טיפה מתרגשת..
להתחיל (או יותר נכון להמשיך) במקום לימודים חדש, היכרות עם אנשים חדשים, הסתגלות לסגנון קצת שונה של סביבת לימודים...אחרי הכל את התואר הראשון עשיתי במכללה, ועכשיו אני ממשיכה באוניברסיטה. אני מרגישה כאילו אני לפני תואר ראשון ...
מתי המפגשים שלכם? למי שיש כמובן ...

שלי עוד שבוע../images/Emo9.gif

אני מתה מפחד.שנים לא למדתי, ולעשות פתאום תואר ראשון...עבודות, מבחנים, חרדת מבחנים
לפעמים אני חושבת"מה צריכה את זה עכשיו? למה לא לעבוד קשה וזהו?" כדי לשפר את מצב רוחי, התחלתי לתפור תיק חמוד בפוזה סוטה
שיהיה למרצה מעניין ואני אעשה משהו עם היצירתיות שלי סוף סוף... וקניתי קלסר יפה.

Lir האחת

New member
../images/Emo13.gif

התחלה חדשה...כיף ומפחיד קצת יחד. שיהיה לך בהצלחה!

תודה ../images/Emo9.gifזה הגיוני שאני נכנסת לכאלה סרטים?

רגע אחד אני שמחה,כי תואר זה קידום בעבודה{ לא בעבודה הקודמת שלי לצערי} וזה חשוב מאוד בשבילי, קודם כל בתור אדם. מצד שני בא לי לברוח ולהודיע לבוסית שחזרתי...לעוד שיגרה מוכרת ושוחקת,בלי דאגות,אבל עם מינימום שכר. מה עובר עליי?! זה יעבור לי נכון?

לי אין שום מפגש...

היה לי מפגש לפני שהתחלתי את שנה א' בחוג להיסטוריה באונ' בן-גוריון בנגב, מפגש שמיועד רק לתלמידי שנה א', מן הסתם... המפגש היה עם מרצה בכיר מן החוג, שהסביר לנו על תכנית הלימודים, הדרישות האקדמאיות לכל קורס (מהו ציון עובר, הדרישות לתלמידי שנה ב' בקורסים מתקדמים, אילו קורסים הם חייבים וכו'), הסביר לנו על מבנה תכניות הלימודים (חוג ראשי, משני, חטיבה וכו), ואז התפנה לענות על שאלות הסטודנטים. יום המפגש היה מספר ימים לפני הרישום לקורסים, שמתבצע דרך האינטרנט, וכך גם מצא לו המרצה זמן להסביר לנו כיצד נרשמים באינטרנט לקורסים, ומה עושים במקרה שיש התנגשות עם שני קורסים ועד כל מני עניינים. לפני שהתחלתי תואר שני גם כן נערך מפגש בין הסטודנטים לבין המרצים, אבל למפגש הזה לא הגעתי, כי החתול שלי מנפרד היה חולה והייתי צריך לקחת אותו לווטרינר... כיום, אם אתם כבר שואלים, מנפרד בריא כמו שור. סליחה, כמו חתול. דאנטה

LadyWolf

New member
../images/Emo45.gif גם לי היה רק בשנה שעברה (א')

ראש המסלול הסבירה איך יהיו הלימדים באופן כללי ודברים לוגיסטיים שאלה אותנו קצת שאלות היכרות בשביל שנכיר אחד את השני - אנחנו 9 במחזור דברים כאלה

@יעל@

New member
למה לי לא היה מפגש הכרות בתחילת התואר הראשון?

אוף לא פייר

amitk80

New member
גם לי לא היה מפגש הכרות

בחוג למערכות מידע וסטטיסטיקה בשנה שעברה באוניברסיטת חיפה. את עוד קצת מזליסטית כי יש לכם מפגש וידברו אתכם וזה קצת יפיג את החששות. בכל מקרה lir, tal באמת שאין לכן מה לדאוג. לחשוש זה דבר טבעי אבל תזכרו משפט חשוב. "הפחד זה האויב הכי גדול של האדם" גם אני פחדתי שנה שעברה פחד מוות מהלימודים כי בכל זאת לימודי השכלה גבוהה שונים מלימודי תיכון. כמות החומר של תיכון נכנסת בשבועים באוניברסיטה. תמיד תזכרו שאפשר לבוא הנה ולדבר על זה ולהוציא הכל החוצה. מי שרוצה מוזמן לדבר איתי במסרים ובאמת שיהיה בסדר. תלכו בגישה חיובית ותזרמו עם הלימודים. אני כבר למדתי שלפעמים זה לא נורא לעשות מועד ב' בקורס כלשהו. זה מלחיץ אבל לא נורא. אתה לא סטודנט אם לא עשית מועד ב' פעם אחת. בואו אני אשתף אותכם במשהו. אני עוד שבועיים וחצי נוסע לבד עם חבר לחו"ל וזאת פעם ראשונה שלי. האמת שזה קצת מפחיד. לילה טוב, עמית

למעלה