מפגש הכרות ראשון!

Amaterasu

New member
מפגש הכרות ראשון!

אתר חלום מארגן מפגש הכרות לקראת קורס חלומות צלולים: http://www.halom.co.il/k מפגש ההכרות ללא כל עלות. כל המתעניין הרי זה משובח. עדיין אין לי פרטים נוספים לגבי המפגש. זה יהיה תלוי במיקום של האנשים שנרשמים.

blackorpheus

New member
כסף כסף כסף

אויי זה היה כל כך ברור שבסופו של דבר אתה תעשה את כל זה בשביל הכסף..בהצלחה עם זה ( או שלא )

Amaterasu

New member
כסף כסף

כמו שאתה רואה האתר (www.halom.co.il) בחינם, אפילו ללא הרשמה מינימלית, ויישאר כזה. יש בו הרבה מידע שאני לא מבקש עליו שום דבר. מעבר לזה אני גם כן צריך להתפרנס ממשהו, ונראה לי הגיוני לעבוד במה שאני אוהב. כל אחד לומד בדרך שלו, ומעבר למידע שבאתר אני מציע את הזמן שלי להיפגש עם אנשים ולהסביר פנים אל פנים, לשבת איתם וללמד אותם איך להיכנס לחלומות צלולים מבלי להסתפק בכתיבת מאמרים מאחורי המחשב. צר לי שזה פוגע בך באיזו דרך, אבל חשוב להבין שמעבר לפרנסה, יש אנשים שלא יצליחו להבין חומר עד שהם ישלמו עליו, ויש כאלה שזו הדרך שהם מעדיפים. אתה מאמין שאני צריך לעשות קורסים בחינם ולהתפרס ממלצרויות במהלך הלילה? אני אשמח אם תסביר לי למה זה כל כך מכעיס אותך שאני מנסה לקדם את תחום החלומות הצלולים בישראל.

blackorpheus

New member
תקרא..

אתה צודק, אולי אני סתם מקנא כי גם חשבתי על לעשות על מה שאתה בדיוק עושה. אני פשוט ירדתי מזה כי הנושא הזה תקוע כל כך עמוק בתוך החשכה שזה פשוט מפחיד לקחת את זה בתור "עבודה" וכן זו לא ממש עבודה אלא יותר הנאה. אני מאחל לך בצלחה בהמשך דרכך.

Amaterasu

New member
תודה רבה!

תודה רבה! אני בטוח שבעתיד תהיה עבודה לכל אחד בתחום החלומות הצלולים.

למעלה