מפגש החוג

shaul011

New member
מפגש החוג

לחברי החוג שלום רב אני רוצה להודות לחברים שעסקו,יזמו,מיינו,תמחרו ארגנו את המכירה בצורה יוצאת מן הכלל ,וזאת למרות הקשיים,(לא אנקוב בשמות כי מטבע הדבריס תמיד נשכח מישהו)ושוב אני מלא תודה והערכה .

תודה מכל ה - ../images/Emo23.gif

מצטרף בכל הלב - אכן הכלים ברמה סבירה פלוס במחירים שווים לכל נפש ו"מצחיקים" בהשוואה לחו"ל (ולמה שאפשר להשיג בארץ). כל הכבוד ותודה לכל העושים במלאכה אשר תרמו מזמנם לקידום אמנות (וחוג) הבונסאי בארץ.

הכרת תודה

לכל אותם אנשים יקרים שתרמו מזמנם כדי שחברי החוג יהנו ממבחר מדהים של כלים.רכשתי מספר לא קטן של כלים במחיר באמת מצויין עכשיו כל שנותר הוא להעתיק את העצים לכלי המתאים.ושוב אני מודה לכולם.משה

סן תאי

New member
ואני מבקש להוסיף תודה

לכל חברי החוג והמצטרפים החדשים, על הסבלנות ושיתוף הפעולה מעורר הכבוד היום חרף הקשיים שצפינו בתהליך מכירת הכלים. כל שנותר הוא להסיר את הכובע.

היה מדהים

תודה אישית למשה כרמי על העזרה והתמיכה בשולחן למתחילים ולכל מי שאירגן את היום הנפלא והפעיל הזה, נתראה במפגש הבא, היה ממש טוב

אולמוס

New member
הפקה מוצלחת

אמנם חיכינו הרבה זמן אבל זה השתלם. הצלחנו להרים הפקה מוצלחת. תודה לכולם! נהניתי והתפעלתי לראות את חברי החוג מתפעלים מהמוצרים ועכשיו עומד בפנינו האתגר לעשות את השימוש הנכון בהם.

דודי5050

New member
תודה מכל הלב לחברי חוג הבונסאי

לכל העוסקים במלאכה שאו ברכה על המאמץ המיוחד בימים האחרונים.

למעלה