מפגש, הודעה אחרונה

inbal287

New member
מפגש, הודעה אחרונה

המפגש יתקיים מחר [17/4] בשעה 13:00. נפגשים ליד הטאוור רקורדס בעזריאלי. רצוי מאוד להחליף פלאפונים במסרים בלבד כדי שתוכלו ליצור קשר עם חברי הפורום במידה ולא תמצאו אותנו. כל מי שמגיע שישרשר לכאן
. הודעות לא קשורות ימחקו.

keroit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo109.gif

מי שבא ורוצה להחליף פלאפונים, בבקשה (
) שישלח לי מסר, אני מגיעה לבד ואני מפחד לא למצוא אף אחד S: ויש לי כמה שאלות: זה המפגש הראשון של הפורום? מישהו מביא מצלמה? (חבל שאין לי
) יש פה אנשים בפורום שנפגשו כבר אחד עם השני? (אתם יכולים להגיד עם מי? שאני אהיה קצת בעניינים
) אה, לא תנטשו (ככה כותבים?
) אותי, נכון?

inbal287

New member
כמה תשובות../images/Emo9.gif

[אני כבר אשלח לך מסר עם הפלא שלי
] 1. אכן, המפגש הראשון
2. אממ אני מביאה כנראה מצלמה. אבל היא לא דיגיטלית, [מקצועית למגמת צילום]... ואני מביאה אותה כדי לצלם דברים למגמת צילום. אז אם אני אצלם אותנו, אני אוכל לפתח את התמונות בשביל כולם [אם יהיה לי זמן, כי בכל זאת זו אני שמפתחת אותן ולא בחנות] ולהביא רק במפגש הבא. 3. אממ אני פגשתי כבר את שני ואת הדר ואתי... אבל נראה לי שרק שני באה למפגש. 4. מה פתאום שננטוש? באנו למפגש בונג' ונשאר ביחד כל הזמן
.

keroit

New member
הו, את נחמדה ../images/Emo9.gif../images/Emo109.gif

אף פעם לא הייתי במפגש ראשון של פורום *מתרגשת*
מגמת צילום
. הלוואי וגם אני הייתי יכולה, אבל כישורי הצילום שלי לא תואמים את האהבה שלי לצילום תמונות
. תודה

back to nothing

New member
אוקיי אוקיי אוקיי ~התרגשות~

אני באמת אנסה לארגן 2-3 חברות שיבואו איתי מחר, ואני אשתדל לבוא למפגש, ואני אשתדל להביא מצלמה דיגיטלית איתי. עאאאאא. ~התרגשות~ אני כ"כ רוצה לבוא. כ"כ כ"כ כ"כ. סו סו סו סו מאצ'.

Fairy Of Music

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo152.gif

אביא מצלמה וטאקי! אולי אח"כ נלך לדיזי סנטר? ^^ יהיה כיף.

keroit

New member
טאקי../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif

כמה שנים לא שיחקתי בזה -__-" (למען האמת, שנתיים
). אני לא בטוחה שאני אוכל לסנטר, אבל זה בהחלט תלוי
(נממ..שלחתי לך מסר
)

corala

New member
../images/Emo103.gifנמ... יש לי בעיה בדקה ה-90

רק אתמול בערב הודעתי לאמא על התאריך הסופי של המפגש, ויש לי בעיות להגיע ברכבת, עם השעות והכל~T.T אז ההגעה שלי לא בטוחה. פאק |:.

keroit

New member
קורלע צ'אן שחכה להודיע..../images/Emo109.gif

אבל היא בסוף באה
(לכל אלו שתהו +__+)

למעלה