מפגש דובים הבא - 11.01.07 20:30

מפגש דובים הבא - 11.01.07 20:30

אותו מקום, קפנטו החביב.. כולם מוזמנים (דובים, חובבי דובים, עוברי אורח וצלמי פפארצ'י)

intobears

New member
מפגש דובים הבא

איזה סניף של קפנטו, איפה?, אני חדש בפורום ומעולם לא הייתי במפגש כזה...

lizush

New member
../images/Emo9.gif

אם תראו מישהי בצד עומדת ומריירת, תדעו שזו אני...

אפשר גם לבוא לרייר? ../images/Emo8.gif

אבל בעצם אז חבר שלי יקנא... גם אתם הייתם מזילים ריר על השמנמן שלי. יאם יאם, יאם יאם.

alchimist19

New member
בעיונת...

אני אשמח לבוא רק שזו פעם ראשונה שלי במפגש פורום כלשהו בעצם.. אני לא מכיר אף אחד :( ובטח כולם באים בזוגות? :)

little cub

New member
אני חושב ש

שזו באמת יוזמה מבורכת... יחד עם זאת, אני פחדן! וביישן..ו.. כאילו..מה אני אבוא וארצה ליקבור את עצמי, אני לא טוב באירועים חברתיים ראשוניים... אז אני לא אגיע
אני עוד צריך קצת להתבשל עם עצמי.... אבל אשמח לשמוע תגובות על המפגש הקרוב...ודרך אגב- אחלה מקום קפהנטו :) שבת שלום

eli2709

New member
האוירה במפגשים נינוחה וידידותית

כל אחד מתקבל בברכה. לא מסתכלים עליך בעיניים שיפוטיות. בכלל, זה לא מפגש המוני. מקווה שתחשוב על זה שוב, ותתגבר על הרתיעה. אלי.

eli2709

New member
סה"כ היו שם עד היום 2 מפגשים

במפגש הראשון (לפני כ- 4 ששבועות) היו 4 אנשים. במפגש השני (לפני כשבועיים) היו 3 אנשים. אין טווח גילאים מוגדר מראש. האנשים שהיגעו היו בגילאי 25 עד 50 בערך. ומה עושים תכל'ס? שותים קפה, ומדברים על כל דבר שבעולם. זו הזדמנות נעימה ולא מלחיצה להכיר אנשים.

eli2709

New member
סה"כ היו שם עד היום 2 מפגשים

במפגש הראשון (לפני כחודש) היו 4 אנשים. במפגש השני (לפני כשבועיים) היו 3 אנשים. הגילאים מגוונים: החל מ- 20 ומשהו ועד 50. פשוט יושבים, שותים קפה ומדברים על כל דבר שבעולם. זו הזדמנות להכיר אנשים באוירה נעימה ולא מלחיצה.

mountain0goat

New member
גם נוטשי פורום וויתיקים יכולים

להגיע? :) השתחררתי לפני חודש ועכשיו שיש לי חיים אפשר גם לבקר בפורום בקביעות.

eli2709

New member
אכן, גם נוטשי פורום ותיקים יכולים

אתה מוזמן, ואפילו תזכה בתואר "נוטש כבוד". ברכות על השחרור ועל זה שיש לך חיים. מקווה שיהיו חיים טובים... אלי.

למעלה