מפגש ב-31/7

BlackRose

New member
אני שונאת אותך../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

אבל רציני. אתה לא יכול בדיוק בתאריכים שאני יכולה. ולא אכפת לי, לבית של אור אני אגיע.

Kryptonite

New member
13/7../images/Emo168.gif

למשהו יש בעיה עם זה...?

Bohemian kid

New member
מייג'ן צודק אפשר ב12../images/Emo35.gif או ב11../images/Emo35.gif

רק אז אנ פנוי
....

Me 4eVer

New member
אבל זה יוצא שישי ושבת../images/Emo4.gif

אין אוטובוסים וכאלה.. אפשר ב-13 (
) ! או ב-10! ולאאאאא 22...!!!
23 או 24?

HuGo Hell

New member
כן. >.< ../images/Emo1.gif

1. אני רוצה לבוא למפגש הזה. 2. יש מפגש מכושפות. ואני לא רוצה להפסיד לא את זה ולא את זה. 3. אם יהיה מפגש אתי בטח תבוא לה"פ ואני רוצה לפגוש אותה.

מלאכית16

New member
אכן../images/Emo70.gif הרבה בעיה../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

ב-13 אין נפש חיה שתוכל להסיע אותי הלוך וחזור ללונה פארק, ואני לא מתכננת ללכת לאיבוד על איזה קו אוטובוס לקלקילה, לבדי. ככה שאני לא יכולה לבוא. אז זה היה אחרי ה-20, או לפני ה-13 הייתי באה. ואני מתה לבוא ללונה פארק.

De-Panther

New member
אני יודע שעוד כמה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

פורומים עושים בתאריך הזה כבר וגם יום לפני יש של פורום אפי וזה נורא רחוק יהיה אז אין לי כל כך מושג מה מו מי מה... התאריך הזה לא נראה נוח ואני מעדכן את הבלוג שלי לא כמו אחרים http://blog.tapuz.co.il/DePanther/

coolit

New member
אני רציתי..../images/Emo9.gif

לארגן לך מפגש הפתעה השנה ביומולדת.. כי זה גם יצא בדיוק חופש, וגם לך הכי הכי מגיע, את עושה את המאמץ הכי גדול להגיע למפגשים (
).. אבל נו וואי שמישהו יבוא לאילת.
בכלל, אני רציתי לעשות מפגשי הפתעה לאנשים, אבל כל החופשים שהיו לא היה סיכוי שיבואו!

../images/Emo11.gif או שלא...

זה שאתה נוסע לחופשה ליומיים באילת עם סבתא שלך וסוניה זה לא אומר שכל הפורום יסע 8 שעות באוטו או ישלם 300 ש"ח על טיסה לשם רק בשביל לתפוס אותך לאיזה יום וחצי.. אתה לא כזה מבוקש ממי למעשה נשמח לעשות מפגש *לא* באילת, *בדיוק* בימים שבהם תיעדר, כדי שתהיה לנו ערובה לכך שלא תגיע... נה נהנהנה.... סתם בצחוק
רחוק לי אילת.

Snitch

New member
בואו נעשה מפגש בפריז ../images/Emo88.gif

מתישהו בין ה13.9 ל23.9
או אולי מפגש השבוע בהולנד, בשביל קסם

coolit

New member
לי יש רעיון יותר טוב..../images/Emo12.gif

בואו נעשה מפגש בפתח תקווה!

למעלה