מפגש ב-23?

slallum

New member
מפגש ב-23?

אי אפשר ב-24 כי יש רכבות רק עד 15:00 בערך.. אז.. ב-23.10, בשעה 12:00 ליד הקולנוע בעזריאלי מי בעד?

לי זה בסדר...

אבל אני בטח אבוא באיחור כי אני אבוא ישר מהעבודה... אולי נעשה את המפגש אז יותר מאוחר ולא ב 12?.. נגיד 15 ככה???

קרניjack

New member
../images/Emo45.gif

יש לי עוד מפגש באותו יום, אני פוגשת חברה טובה, אבל אני אהיה שם כמו פעם שעברה

מורן 1986

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אני לא
יודעת כי אולי
אני בכלל
אקח
רגילה
באותו יום
אין לי מושג

לא יודעת כי אני צריכה להיות בי-ם

ב17:00 לכל המאוחר, אז נראה לכמה זמן אני כבר אוכל לבוא אם בכלל...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifללאאאאאאאאא לעזאזל../images/Emo70.gif בבקשה לא../images/Emo70.gif יש לי עוד 3 מפגשים באותו יום ואין מצב שיהיה לי זמן לכולםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif פליז לאאאאאאאא../images/Emo70.gif וגם תמרי לא תוכל לבוא כי היא בחו"ל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני מתחננת שלא תדחווווווו../images/Emo7.gif

slallum

New member
טוב, ה-22 זה יום שבת :S

אז התאריכים שבאמת אפשר הם: 19, 20, 23, 26, אם יש גשר אז גם ב-27.. אני לא יכול באף אחד מהתאריכים כנראה, חוץ מה-26, שבו אני במילא בעזריאלי במפגש אחר עם שירן.. בכל מקרה, שמישהו יארגן משהו ;]

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifלדעתי אולי פשוט נקדים את המפגש נאמר מ-10 בבוקר, ואז ניקח את הרכבת האחרונה ב-15:00... יהיה 5 שעות... למה לא../images/Emo35.gif

YaEloNeT

New member
../images/Emo45.gif|לירוןלב|

אפילו שזה אומר שאני אצטרך לקום בשבע בבוקר X.X

למעלה