מפגש ב-1 במרס

מפגש ב-1 במרס

זמן רב לא כל כך כתבנו בפורום, אבל היינו עם כולכם בכאב, בגעגועים ובהתלבטויות איך וכיצד ממשיכים בחיים. לא תמיד מצליחים למצוא את המלים שמבטאות את התמיכה וההזדהות. רעיון המפגש הנוסף שעלה כאן לאחרונה הינו מבורך ואנו מוכנים, כפי שהצענו כבר בעבר, לקיימו בביתנו בכוכב-יאיר ביום שבת 1/3/03 בשעות הערב המוקדמות. שבת שלום לכולנו.

נראה לי

אישית לפחות שאין בעיה אלא אם כן סאדאם יחליט להפתיע אותנו או שיקפיצו אותי לבסיס

yfat73

New member
מעוניינים להגיע למפגש

אני כותבת כאן בשם הורי, הם מעונינים להגיע למפגש הזה. הם איבדו בת לפני כ5- שנים בהיותה בת 27.5 מסרטן לימפומה. אשמח לקבל פרטים על המפגש.

מפגש ב-1 במרס

שלום יפעת, קיום המפגש מותנה בהסכמה נרחבת של משתתפי הפורום למועד ולמקום המפגש. בכל מקרה, וללא התנייה בקיום המפגש עצמו, נפגש ברצון עם הוריך וכבר נוצר קשר טלפוני בינינו. מובן מאליו שגם את מוזמנת למפגש, במידה ויתקיים אצלנו או בכל מקום אחר.

liat1953

New member
אשמח להגיע

וכמו שאמרה חשובה... תלוי כמובן בסאדאם. להצלחת המפגש אשמח לעזור. שבוע טוב,שקט,נעים ורגוע לכו-לם. ליאת

לונה..

New member
אני מניחה שגם אני אוכל להגיע

אבל אזדקק לטרמפ.. אזור המרכז.. ת"א.. מישהו?

BooBee

New member
לונה, ניסע ביחד

מה את אומרת? (לא שיש לי אוטו, אבל אם לא יהיה טרמפ, ניסע יחד באוטובוס ונקבע שיאספו אותנו מכפר סבא או משהו קרוב).

לונה..

New member
הממ........ תני לחשוב על זה רגע...

אני לא יודעת.. אנחנו גם לא מכירות כל כך טוב... אוי, נו, אני לא בטוחה... מה כדאי לי לעשות?? דההה! (חחח אני מרגישה מכוערת
) בטח, בכיף. רק תהיי איתי בקשר. לא נראה לי שתהיה בעיה. ביי בינתיים.

Curious

New member
גם אני אשמח להצטרף למפגש..

אך נראה לי שכוכב יאיר זה קצת רחוק ועמום עבורי. וגם המועד, לצערי לא מסתדר לי. אני סטודנטית ויש לי בחינה רצינית מאוד ב3/3. מקווה שאם המקום לא ישתנה, אז לפחות יחול איזשהו שינוי במועד. "סקרנית"

bertap

New member
להורים גהים שלום

ברצוני לאשר, מאד רוצה להיפגש ,במה אני יכולה להאיל ומה אני צריכה להביא

ADINA1952

New member
ערב טוב

להורים גאים וכואבים הייתי מבקשת להיצטרף למיפגש, אודה לכם אם תיקחו אותי בחשבון, ואם יש מישהו מאיזור הצפון שמגיע אשמח להצטרף איליו,לי אין רכב. תודה ולהשתמע.עדנה

nypx

New member
טוב חשבתי להגיע אך

אך התאריך מבחינתי ממש גרוע אז תהנו בכל מקרה אני

../images/Emo4.gif

חשבתי שאולי הפעם נזכה להכירך, אבל ניאלץ לחכות לפעם הבאה... לא נורא, לא ממהרים לשום מקום...

מבחינתי אעשה הכל להגיע...

יכול להציע טרמפ מאיזור המרכז לונה? לא חשובה? רויטל?

למעלה