מפגש בשבוע הספר

doklin4u

New member
מפגש בשבוע הספר

שלום לכולם התגנבה לאוזניי שמועה על מפגש שיהיה ביום חמישי בשבוע הספר . ברשותי אוסף מטבעות והייתי רוצה להעשיר אותו . אנא הודיעו לי אם יש אנשים שמגיעים עם האוספים שלהם ע"מ שאביא גם את שלי יום טוב ושבוע טוב לכולם

הלו דוק, ברוך הבא.

לא צריך להסתמך על שמועות, המפגשים מפורטים בלוח הארועים של הפורום. ספר לנו קצת יותר על האוסף שלך - מה יש בו, מה עוד אין בו, שים קצת תמונות, תן להנות. המפגש ביום חמישי לא נועד להחלפות וכאלה אלא יותר לשיטוט בין ערימות הספרים, בעיקר כי אני לא חושב שיהיה שם מקום מתאים לזה. מכל מקום, אספני המטבעות יכולים בוודאי להביא את האוספים ולפתוח בורסה מקומית. איך אומר תמיר? "מקווה שתתערה בפורום".

powo

New member
הי דוק

אצלנו להחלפות אין צורך במפגשים.הדואר מתפקד יפה מאד.ספר מה יש לך באוסף. ולבסוף ברוך הבא.ותהנה

תמיר1991

New member
ואגב, יצא לעקלתון בול.

הבול לפניכם. הוא יצא ב- 95'. יש לי גם FDC וגלוית מירב שלו. תמיר.

ברוך הבא דוק.

לא כל אספני המטבעות מגיעים לשבוע הספר,לכן אם אתה יכול לרשום איזה מטבעות אתה אוסף ואז נוכל להעשיר לך את אוסף.

doklin4u

New member
שוב שלום

אני רוצה להודות לכום על הפירגון אני אוסף מטבעות מכל העולם יש לי אוסף של 500 טבעות בערך ואני מעוניין להחליף . במסגרת המטבעות הכפולים שלי יש לי מטבעות מאירופה (צכיה בולגריה איטליה קפריסין טורקיה אנגליה צרפת רוסיה ספרד ועוד מדינות)אסיה (יפן דרום קוריאה פיליפנים תאילנד ירדן -מטבעות משנות ה60 ועוד פריטים בודדים ממספר מדינות) ומדרום אמריקה(ארגנטינה ברזיל ועוד מדינות) כל מי שמעוניין להעשיר את האוסף שלו מוזמן ליצור קשר אני אוסיף תמונות בהמשך יש לי כמה פריטים מעניינים . דוקטור דוקלין

למעלה