@~ מפגש בצ'אט ~@ בחצות בדיוק כולם להיות בצ'אט של הפורום
ה הד0וש היחידה New member 11/7/04 #2 סבבה../images/Emo70.gifחשיפה ראשונית שליייייייייייי חחחח.....קנו לי מצלמת אינטרטט !!
M mominman New member 11/7/04 #7 סיכום ! ../images/Emo88.gif../images/Emo96.gif../images/Emo124.gif../images/Emo6.gif מצחיק מגניב ומטורף היה כיף!
סיכום ! ../images/Emo88.gif../images/Emo96.gif../images/Emo124.gif../images/Emo6.gif מצחיק מגניב ומטורף היה כיף!
א אוש7יתי New member 11/7/04 #9 למה החלפת כינוי? אווף חבל שלא ניכנסתי לפני זה לפורום כדי ליראות את ההודעה.....
R Ronush14 New member 11/7/04 #10 ../images/Emo4.gif הפסדת! הפסדת את אליאור ואת הדס ואותי לא הפסדת! חחחחח
M mominman New member 11/7/04 #11 נצל"ש .. כל מי שיכול שיכנס בבקשה../images/Emo70.gif מישהו יכול להכין לי שלט בפוטושופ שכתוב: מ.ק22 עם הדמויות והכל
נצל"ש .. כל מי שיכול שיכנס בבקשה../images/Emo70.gif מישהו יכול להכין לי שלט בפוטושופ שכתוב: מ.ק22 עם הדמויות והכל
M mominman New member 11/7/04 #13 העיקר שיהיה תמונה.. ../images/Emo13.gif ../images/Emo51.gif וראית את השאלות שלי אליךך בשרשור שפתחה HAAALLLLOOO ??
העיקר שיהיה תמונה.. ../images/Emo13.gif ../images/Emo51.gif וראית את השאלות שלי אליךך בשרשור שפתחה HAAALLLLOOO ??
N NimaZ New member 11/7/04 #16 בעעע לא הייתי בביתץ..... בואו נעשה מתישהו עוד אחד כזה ובנתיים... אני סקרנית... מישו יכול לתת לי סיקור מלא של מה שקרה שם?!
בעעע לא הייתי בביתץ..... בואו נעשה מתישהו עוד אחד כזה ובנתיים... אני סקרנית... מישו יכול לתת לי סיקור מלא של מה שקרה שם?!
ה הד0וש היחידה New member 11/7/04 #17 חחחחח.....מה יש לספר../images/Emo35.gif אני אלי ורוני שידרנו......חחח זה היה איזה 10 דקות כולה
ה הד0וש היחידה New member 12/7/04 #19 ../images/Emo46.gif אני לאאאאאאאאאאאא דייי הייתי בעוד מפגש פורום צ'אט כזה אתם מעצבנייייייים ומי שיפה זה את ואלי
../images/Emo46.gif אני לאאאאאאאאאאאא דייי הייתי בעוד מפגש פורום צ'אט כזה אתם מעצבנייייייים ומי שיפה זה את ואלי
D DAND00SHY New member 12/7/04 #20 חחחחחחחחחח אתם ממש מבאסים אני מתביישת לבוא למפגש פורום! כולם פה דוגמני על... ואני... מה אני??? אני לא יפה... ואני ממש ממש נמוכה... (יחסית!) ואני גם הכי קטנה בפורום...! יא אנשים יפים שכמותכם
חחחחחחחחחח אתם ממש מבאסים אני מתביישת לבוא למפגש פורום! כולם פה דוגמני על... ואני... מה אני??? אני לא יפה... ואני ממש ממש נמוכה... (יחסית!) ואני גם הכי קטנה בפורום...! יא אנשים יפים שכמותכם