מפגש בפסח

קרניjack

New member
מפגש בפסח

מישהיא רצתה לארגן את זה ופסח קרב... כמו שנכתב פה, לא התקיים בפורום מעולם מפגש, וחשבתי שיהיה נחמד לפחות שנפגוש את מי שנמצא מאחורי המסך. אז דבר ראשון מי שמעוניין ויכול להיפגש בחופשת פסח שבבקשה יסמן
כמה שעות, לא הרבה מזמנכם, אף אחד פה לא נושך (מקווה)...אז למה לא?
החופשה בבתי הספר יוצאת בין ה21.3 עד ה6.4. ערב פסח יוצא ב29.3 וחול המועד מתחיל מה31.3 (החג) עד ה5.4 נראה לי שרובינו כאן אחריי התיכון, אבל גם אם לא, בבקשה תכתבו איזה תאריך נוח לכם, ונראה שמתאים למפגש!

Anna Banana25

New member
אני זו שרציתי לפתוח שירשור

לגבי המפגש, ולצערי בזמן האחרון לא יצא לי להיות כל כך בפורום בגלל יותר מדיי דברים שקורים אצלי כרגע, בצפר שיעורים פרטיים מצב בריאותי וכו'. תודה שפתחת את השירשור במקומי וסליחה שאני לא עשיתי זאת!
אני לא יודעת אילו תאריכים מתאימים לי בגלל שאני מחכה לטלפון בו יודיעו לי מתי אני מתחילה את המחוייבות האישית שלי (איכס), כך שאני מעדיפה שכל שאר חברי הפורום יקבעו תאריך ואני פשוט אנסה להגיע למפגש. שוב סליחה שלא פתחתי את השירשור כמו שהבטחתי!

lilith93

New member
אממ..

אני אשית מעדיפה לקראת תחילת הופש כי יש לי השנה איזה 7 בגרויות ואני ממש צריכה לחרוש ל2 מהן, ובתחילת החופש יותר אני יכל לבוא") (אכן אחת מהבגרויות היא לשון:()

מאיסרה

New member
נראה לי שכל יום בשבוע של ליל הסדר

יכול להתאים. חוץ מיום ראשון, כי עדיין יש עבודה

משי22

New member
לפני פסח אני לומדת...

בחג עצמו אני יכולה בימים רביעי-חמישי (31-1). יש לי המון דברים מתוכננים לחופש, אבל אני ממש רוצה לבוא. מקווה לדחוף את זה איכשהו

G Baby

New member
הצעה-

אולי נרשום תאריכים אפשריים וכל אחד יסמן את התאריכים הנוחים לו וככה נדע איזה ימים יותר טובים למפגש?

שנינוש 1

New member
../images/Emo45.gif

אם יש אישור אני יכולה לשבת ולכתוב תאריכים וכל אחד יגיב ב-
או משהו כה על כל תאריך שהוא/היא יכול/ה והתאריך עם הכי הרבה מגיבים יבחר!

קרניjack

New member
אני אפתח מחר ומקווה שתיהיה היענות

או שאתן מוזמנות לפתוח מוקדם יותר עוד היום...

למעלה