באמת (משכנע אה)
ס סתיו גפן New member 3/8/02 #24 יערוצ´קה! יערה, יער´לה! יערה קושקוש הולה! מקסימום תיפגשי איתנו בחדרה או משהו ותבואי איתנו!
י י ע ר ו ל ה New member 3/8/02 #32 סבבה, נדבר כבר, ו.... צאי מהשנטיזם!!!!! (מצטערת מאמי, זה חזק ממני.... נ.ב, אפרופו שנטיזם, מישהו שמע משהו מאלינור?
סבבה, נדבר כבר, ו.... צאי מהשנטיזם!!!!! (מצטערת מאמי, זה חזק ממני.... נ.ב, אפרופו שנטיזם, מישהו שמע משהו מאלינור?
ס סתיו גפן New member 3/8/02 #33 יחי השנטיזם! כן, אני שמעתי מאלינור.. היא גרה לא רחוק ממני... פשוט אין לה אינטרנט, אז הסיכוי שתראו אותה פה.. קלוש..! אבל בשביל מה יש טלפון?
יחי השנטיזם! כן, אני שמעתי מאלינור.. היא גרה לא רחוק ממני... פשוט אין לה אינטרנט, אז הסיכוי שתראו אותה פה.. קלוש..! אבל בשביל מה יש טלפון?
מ מסניפה חמץ New member 3/8/02 #27 ../images/Emo34.gif סתיו די משוחדת ../images/Emo34.gif../images/Emo68.gif
ס סתיו גפן New member 3/8/02 #29 אינני משוחדת! פשוט קשה לי להאמין שהמגעים בין ארבל לגל הם יותר ממגעים עסקיים!
ה הילה 17 חיפה New member 4/8/02 #35 ../images/Emo8.gifנשמע מגניב!!!! האמת נשמע נחמד. בואו נארגן שכולם יבואו. גל תקפיץ את ההודעה שכולם יראו ויבואו. יהיה סבבה 10! רות סוף נקודה.
../images/Emo8.gifנשמע מגניב!!!! האמת נשמע נחמד. בואו נארגן שכולם יבואו. גל תקפיץ את ההודעה שכולם יראו ויבואו. יהיה סבבה 10! רות סוף נקודה.
Z ZoobuR New member 4/8/02 #36 צפת על המפה... כן כן! הבוקר ב9 (מה אני יעשה, אני רגיל כבר לקום מוקדם) קמתי ושמעתי על הפיגוע ליד צפת, ואמא שלי כבר ביטלה לי את הגעתי לצפת!!! , מה אני יכול לעשות??? אז אנשים בצער אני מודיע על ביטול הגעתי לפסטיבל... אז תהנו לכם שמה, ואל תשכחו אותי!!!! וחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מיאו מיאו מיאו
צפת על המפה... כן כן! הבוקר ב9 (מה אני יעשה, אני רגיל כבר לקום מוקדם) קמתי ושמעתי על הפיגוע ליד צפת, ואמא שלי כבר ביטלה לי את הגעתי לצפת!!! , מה אני יכול לעשות??? אז אנשים בצער אני מודיע על ביטול הגעתי לפסטיבל... אז תהנו לכם שמה, ואל תשכחו אותי!!!! וחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מיאו מיאו מיאו
B Bassman New member 4/8/02 #37 אנשים רגיעה! זה היה במירון מאז ומתמיד היו שם טאקלים עם ערבים כי זה נורא קרוב לכפרים ערביים. עדיין לא היה פיגוע בצפת אף פעם (טפו טפו טפו)
אנשים רגיעה! זה היה במירון מאז ומתמיד היו שם טאקלים עם ערבים כי זה נורא קרוב לכפרים ערביים. עדיין לא היה פיגוע בצפת אף פעם (טפו טפו טפו)
B Bassman New member 4/8/02 #38 ורק לידע כללי... יהיה מאבטח חמוש אחד על כל 25 איש... זה הרבהההההההההההה מאבטחים
ה הסיירת New member 4/8/02 #39 בקשר למפגש מה יש לעשות בצפת???? ותחשבו שיש אנשים מירושלים שזה רחוק להם. לדעתי עדיף לעשות מפגש באזריאלי שבת"א. ככה זה טוב לכולם. מה אתם חושבים?
בקשר למפגש מה יש לעשות בצפת???? ותחשבו שיש אנשים מירושלים שזה רחוק להם. לדעתי עדיף לעשות מפגש באזריאלי שבת"א. ככה זה טוב לכולם. מה אתם חושבים?
B Bassman New member 4/8/02 #40 מסכים, אבל יש פסטיבל כליזמרים..... וזאת הזדמנות להיפגש ואם כבר אז בסנטר לא בעזריאלי!