מפגש בפוטנציה!

ZoobuR

New member
הורים=ביטולים...

לא שאני רוצה להסיט אותכם\ן נגד הפגישה בצפת, אבל יש לי הרגשה שהפגישה לא תתקים בשל מה שקרה היום (ולטענת ארבל זה רחוק מצפת- אז ארבל 2 ק"מ או פחות זה נחשב קרוב יחסית) יהיו ויש הורים (כמו שלי ושל סתיו) שיש להם פיצול אישיות ופתאום הם לא מרשים לנו ללכת למרות שזה נראה מוזר שערבים (ולא יהודיים) יעשו פיגוע פעמיים באותו המקום בזמן כ"כ קצר!!! אז אנשים מקסימום וזה יתבטל תמיד יהיה את פסטיבל עכו המצליח מכל שתוכלו לבוא אליו (כן כן, אלי לעכו עירי), או שמקסימום נארגן איזה סתם מפגש באמצע שומקום!!! חבל חבל!!! וחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ZoobuR

New member
ושוב, הורים...

אצל הורים (ולפחות שלי) אפילו כל הארץ זה מרחק קצר!!!

באסה:(

בהמשך להודעתו של שלומי- באסהההה! אמא שלי לקתה באותו פיצול אישיות מדובר, והחליטה שאני לא נוסעת.. איזה עצבים... בכל אופן- כל מי שנוסע... תהנו!

מיצי357

New member
ירושלים של זהב

חברה חברה רגע רגע בוא ניסע לאורשלים אלקודס יהיה סבבה נכיר את המקומות הקדושים (וגם הלא כל כך) יש פסטיבל אוכל כדי לפצות על הנזק בקיבה של הגדנע פצצות לגבות רסיסים לריסים כולם פה אז תבואו ותבקרו הרוב ירושלמים תכירו את העיר בירה שלכם את המורשת, בלה בלה בלה פיזור בכל העיר...... סתם ואם לא אז תבואו למבשרת מי רוצה לפוצץ אותנו בכלל???? זה גם פחות דרך לנסוע

תומר מ

New member
מידע על הכליזמרים../images/Emo168.gif

אני לא אוכל להיות אבל כל מי שרוצה לדעת ולא מעיז לשאול.. סתם יש אתר עם מידע -תכנסו

למעלה