מפגש בפוטנציה!

Bassman

New member
מפגש בפוטנציה!

בצפת מתקיים בתאריכים 6-7-8 לאוגוסט (ימים שלישי רביעי חמישי) פסטיבל הכליזמרים זה פסטיבל של מוזיקה יהודית (למרות שיש מלא ג´אז) הורים אוהבים את זה צפת זה מקום בטוח שלא היה פה אף פיגוע. בואו!!!!!!!!!!! תביאו שק"שים, הופעות בחינם! תתקשרו אליי אם אתם רוצים לבוא, אם ההורים עושים בעיות תגידו לי אני אתן לכם נימוקים... 064732552 בבקשה בואו! שכנעו את כולם!

Bassman

New member
הקפצה! + בקשה לגל

גל שים את זה בטאג ליין בבקשה... אני רוצה שיבואו כמה שיותר...

הייתי באה בשמחה, אבל יש שתי בעיות

1. ההורים שלי בחיים לא יתנו לי לנסוע לצפת לבד (למרות שכבר נסעתי כמה פעמים בלי ידיעתם המלאה [ז"א שהם ידעו שאני נוסעת לאנשהוא, רק לא ידעו לאן] לכל מיני מקומות ברחבי הארץ. 2. אין לי הסעה אחרת חוץ מאוטובוסים, וזה נשמע לי מעייף יותר מידי לנסוע לצפת כל הדרך מירושלים לבד -אלא אם כן אתם רוצים שאני אשן במשך כל המפגש. אם יש איזו שהיא דרך שבה אפשר לבוא לקראתי-להפגש בחדרה או בחיפה, ומשם לנסוע ביחד? כמאמר כוורת-טוב(ע)ים השניים מן האחד... אוהבת, יערה, שאם לא יעזרו לה, תאלץ לבלות שעות ארוכות בגפה, ליד אישה שתפליץ כל הזמן, תינוק שצורח, וזקן שמסריח מתרופות.
(סליחה על ההגעלה, הייתי צריכה אמצעי שכנוע)

../images/Emo141.gifבואווווו ../images/Emo23.gif

בואו נבוא כולנו! יכול להיות ממש מגניב! מי שלא בא- מרובע

עטלף77

New member
בהמשך לשיחתנו...

אין לי מה להגיד אבל סתם בא לי לכתוב. אז אני מדליף לציבור שישנם מגעים ביני לבין ארבל על הקמת הרכב מוזיקלי של פורום משצי"ם. כל מי שיכול לתרום בצורה כלשהי מוזמן לשרשר עצמו בזמנו החופשי
.

ואוו ../images/Emo6.gif

הקמת הרכב מוזיקלי של פורום מש"צים, זה נשמע ממש מגניב חבל שאין לי כשרונות מוזיקליים! בהצלחה לכם!

Bassman

New member
תהיי גרופית!../images/Emo13.gif תמיד צריך גרופים../images/Emo70.gif

Bassman

New member
כן ותזרקי ../images/Emo39.gifים ו../images/Emo141.gifיות על

הבמה!

Bassman

New member
דרך אגב (רחל../images/Emo70.gif)

המגעים ביני ובין גל הם עסקיים בלבד

למעלה