מפגש בננות (ופירס)

ToryMaster

New member
../images/Emo4.gif.

אני חושבת שיש לזה הרבה חשיבות מעבר להנאה של הגברים...

נשמע נהדר

אפשר גם להחליט שעושים משהו מודע ונעים רק לבנות, ואח"כ עוברים לכוס קפה איפשוהו, שגם הגברים הכן-חביבים של הפורום (לא גילי, אתה לא חביב) יוכלו להצטרף.

ToryMaster

New member
אוי, זה נשמע לי ממש טוב

מפגש בשני חלקים
.

dafnaaa

New member
אפשר גם לבוא?

נכון כתבתי פה רק איזה פעם אחת אבל אני קוראת כאן הרבה והייתי ממש שמחה להצטרף למפגש

ToryMaster

New member
בטאח שכן

אבל מה שאני כן חושבת שרצוי להבהיר, זה שהמפגש מיועד לחברות הפורום, ולא סתם לאנשים מזדמנים שרואים מפגש נשים ומתלהבים. לא?

כאלה שכותבות כאן.

אפילו פעם במיליון שנה. עם כל הכבוד שיש לי לקוראות האלמוניות, ובאמת שיש לי, לדעתי אנחנו לא יכולות לשים את עצמנו במצב של קביעת תאריך ומקום ושכל מי שרוצה יגיע. זה נראה לך פייר, שקוראת אלמונית תגיע למפגש, היא תדע מי אני ולי לא יהיה מושג מי היא? זה נראה לך פייר? הכל כאן הדדי. אם הקוראות האלמוניות מחליטות להישאר מאחורי הקלעים, אז גם כאן. אני אומרת את כל זה בעיקר בגלל שאני יותר מפחדת מ-הקוראים האלמוניים- הזכרים, אלה שמזילים ריר על חצי מההודעות שלנו.

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

ואני גם חושבת שעונג צודקת, וכדאי שפרטים סופיים לגבי המפגש נעביר במסרים.

מסכימה ../images/Emo13.gif

המשתתפות במפגש הן אלה שמשתתפות בפורום. בפועל ולא רק כקוראות. ולגבי פרטי המפגש, הם יינתנו רק במסרים, כך ניתן למנוע אורחים בלתי קרואים
מי בעצם מארגנת את המפגש הזה כרגע?

ארטימיס

New member
חחח... טוב :))

ת'אמת שאני די הרבה בת"א למרות שאני שונאת העיר הזו :/ יש מצב.. אבל אני ארגיש לבד :(( אוףף הייתי בכמה מיפגשים פורם אחרים ותמיד באתי עם מישהו שהיה ממש קרוב אלי פה אין אחד כזה לצערי :(( פירס, יא מאנייק, ככה שומרים על קשר? תתחבר למסנג'ר מדי פעם!!

שיוווווווווווווווווווווווווווו

איך, איך נפלו גיבורים....... ( ולא, לא מו להם רגליים.....) אם תעני סוף סוף למסנג'ר שאני תמיד שולח לך.... בכינית... חוצמזה......תשבי לידי במפגש..לא תהיי בודדה....
או שתביאי את.......השניה מהתמונה..חח

ארטימיס

New member
חחחחחחחחחחח......

השניה מהתמונה לא תרצה לבוא.. היא לא בקטע של אינטרנט וכאלה :)) היא בקטע שלי :)) מואהאהאהא! טוב נראה.. תתקשר אלייייייייייייייייי

למעלה