מפגש בניו יורק

ככה בורחים?

לא יפה. מצד שני גם לחסום את כל האתר בטעות זה לא יפה במיוחד. בכל מקרה, יש איזה 5-6 שהביעו עניין במפגש של ynet, אפשר מבחינתי לאחד את המאמץ ואפשר לעשות את זה או במקום שהיה בו המפגש הראשון או במקום אחר שאין בעיה לשבת בו כמה שעות ולדבר. רק כדאי להחליט הלילה אם רוצים לעשות את זה בסופ"ש הקרוב. ועדי, כמו שאת יכולה לנחש, כבר נפגשנו פעם, במסיבה של Fezzik על החוף ובעוד כמה הזדמנויות

greeneyes3

New member
איחוד המפגש נשמע טוב!תארגן X

שמוליק... כמה שיותר גדול מספר האנשים, יותר שמח לדעתי.... LET THE PARTY BEGIN

מה??? מי??? מו??? ../images/Emo12.gif

אתה לא יכול לירות ולברוח, מה זה פה?? להזכיר לי תקופות נשכחות מן העבר הרחוק ביותר ולא לגלות לי מי אתה?? אז יאללה מהר במסרים כי זה בכלל לא פייר.

greeneyes3

New member
החמודים מניו יורק!../images/Emo23.gifשבאים למפגש!

שילחו לX אימייל בשני התיבות שלו...והמשיכו פה בשרשור לתקשר את האינפורמצייה של המפגש..ובוא נלך על מפגש מאוחד.. יהיה כיף.. רק תדמיינו לכם חוץ מהסקרנות הטבעית להכיר אחד את רעהו.. כמה מיליארד נושאים "חמים" באקטואלייה שיש לנו לדסקס בהם שמוליק... שמתכוון מאודדדד לבוא למפגש....
X פרסם את 2 התיבות אימייל שלו בפורום ניו יורק ב"למה נאט"...

adush

New member
אז מה נסגר???

אנשים יקרים מה הוחלט היתה הצעה ליום ראשון בחמש ועכשיו נשאר רק איפה, אז - איפה ,כבר אמרתי?

greeneyes3

New member
אם זה מקום מהפעם הקודמת,אז זה

באר מסעדה חמוד ואינטימי אירי בשדרה השנייה ליד האום...ממש חמוד עדיף שתקבלי את האינפורמצייה ישירות מX....כך שרק מי שמגיע ידע את הכתובת... אנחנו חיים בעולם מטורף...ומסיבות ביטחוניות עדיף לתאם כך לדעתי.. שמוליק

anatul

New member
../images/Emo185.gifשלום לכולם!!

איזה יופי שנפגשים... כמה נחמד ומה נעים אני כבר שלחתי מייל לX אז נראה את כולם ביום ראשון איזו התרגשות... ואל תדאג שמוליק חבר שלי לומד קארטה- הוא יגן עלינו..

לכל מי שמעוניין

מחר ב 6 בערב יערך מפגש פורום (שהתחלתי לארגן ב ynet, אבל זה לא ממש משנה) - פרטים לגבי המקום אפשר לקבל באימייל ([email protected]) או בהודעות הפרטיות כאן בתפוז. אני לא מבטיח שיהיה cool כמו בוויליאמסבורג או ג´אזי כמו kavehaz, אבל אני יכול להבטיח שיהיה מפגש ולהיות די בטוח שיהיה נחמד
X

greeneyes3

New member
דווקא מקום חמוד מאודX!אני עזבתי

לפני שהתחילו לנגן...איך הייתה המוזיקה של הקבוצה באותו הערב? אני ממש מתכוון להגיע... אם זה אותו המקום,אז אני אפילו לא שולח לך אימייל.פשוט אגיע בערך ב6.... שמוליק

למעלה