מפגש בניו יורק

anatul

New member
מה עם איזה מפגש לניו-יורקים?

עושה רושם שהמפגש עם X כבר לא יקרה.. בואו נעשה את זה לבד!

ניסיון שני!

גם אני פליטת YNET ורציתי לדעת מה קורה עם המפגש ביום ראשון? יש משהו באופק - ניו יורקים? תעדכנו! ביי

greeneyes3

New member
כן ענת! בואו נארגן מפגש בעיר../images/Emo24.gif

נמשיך לדסקס על זה פה ובפורום של ניו יורק.... יש בסוהו בית קפה עם מוזיקה ג´אז חייה שבעליו ישראלי הוא נקרא KAVEHAZ הייתי שם 3 או 4 פעמים בשנה האחרונה וכל פעם נהניתי בימי ראשון זה איזה שני בלוקים מHOUSTON על SPRING אם אני לא טועה שמוליק

Gefen

New member
שלום לנורית

למטה יש שרשור בנושא המפגש שלכם בניו יורק, בהודעה שפתחה ענת, אם רק תרדי קצת בעמוד תראי אותו.... במקרה כזה, רצןי לשרשר את ההודעה שלך להודעה שכבר קיימת באותו נושא - ואם כולם יעשו את זה העמוד לא יעלם תוך שעתיים לנבכי הארכיון. בהזדמנות זו אני רוצה לאמר לכל המצטרפים החדשים שזה מקרוב באו, שכדאי ומאוד רצוי ל ש ר ש ר את ההודעות שלכם להודעות קיימות במקום לפתוח חדשות, כדי שנוכל טיפה לעקוב אחרי מה שקורה וכדי שהפורום לא יוצף. שלומות ממלבורן גפן

greeneyes3

New member
זה רק רעיון למקום,זה בית קפה חמוד!

אז אפשר להעלות עוד רעיונות פליזזזזזזזזזזז

adush

New member
אז מתי קבענו?../images/Emo39.gif

פליטי פורום ניו יורק היקרים!!! "Built it and they will come " - Al Bundi אז מה קבענו?

anatul

New member
../images/Emo5.gifאני בעד יום ראשון!!

וממש לא משנה איפה בכל מקום יכול להיות נחמד רק חשוב שאיפה שזה לא יהיה תהיה לנו כתובת מדוייקת כי אחרת נאבד... אני בעד שמישהו יארגן את זה - אני בוחרת
אגב גריינאייז- מה קורה עם X נראה לי שהוא פרש בלי הודעה מוקדמת

adush

New member
../images/Emo39.gifאחלה!!!

גרינאיז המקום שתארת נשמע אחלה ! יום ראשון בערב נשמע טוב - שבע שמונה מתאים?

greeneyes3

New member
למה לא יותר מוקדם?4 או 5 או6../images/Emo65.gif

אף אחד לא עובד ביום ראשון,זה אחלה יום רגוע...ומי שלא יכול להגיע מוקדם יצטרף יותר מאוחר..יש מוזיקה אחלה שם והמקום גם גדול... אולי מישהו יכול לצלצל ולשאול אם אפשר להזמין שולחן ליום ראשון? בהתאם לעניין העישון או אי עישון... אם לא מעשנים אז ממש אחלה כי אפשר להזמין מקום קרוב יותר לבמה...עם המוזיקאים(אבל אז אי אפשר לדבר בקול רם ממש כשהם מגנים,מאחור יותר נוח) אם לא יושבים מקדימה אז גם טוב! כי אפשר לדבר יותר בחופשיות כמה שרחוקים בקפה מהמוזיקאים מאחור... אז תתחילו בדיאלוג על הנושא ושמישהו יעשה ספירה פה ובפורום ניו יורק בווינאט וייצלצל להם לברר על שולחן או כורסאות שמוליק

adush

New member
../images/Emo13.gif

אז מה היה לנו פה? יום ראשון בחמש שמוליק יצרץ את הכתובת בהמשך... אני מתנדבת לפרסם בynet ברגע שנסגור ובנתיים נחכה כדי לעשות ספירת מלאי- אה אנתול איך זה בשביל ארגון? אז נתראה בסופש ונראה מי מצטרף שיט נשפך לי פה קפה... טוב אחורי זה עדי

anatul

New member
נשמע טוב

צהריי יום ראשון זה זמן מצויין - מצאתי את האתר של הקפה - זה זה?

היי לכל הניו יורקים...../images/Emo168.gif

היי לכל הניו יורקים מכיוון שכבר המון זמן נעשים נסיונות ליזום מפגש של משתתפי הפורום ללא הצלחה, אני מציע זמן ומקום, פאב "לילה" בווילאמסבורג (לא זוכר את הכתובת המדוייקת), יום חמישי הקרוב - 9 בערב. מי שמתאים לו מתבקש לשרשר הודעה..... יוסי נ.ב. אני מרגיש צורך להציג את עצמי, בעיקר בגלל ההגירה ההמונית ל"תפוז"-- קוראים לי יוסי -- בן 23 -- רק חצי שנה בניו יורק (בפעם הזאת...) -- עובד במנהטן -- זהו -- [email protected]

DJNYC

New member
אם אני לא טועה

113 N 7 Street​
היית שם בסילווסטר?

anatul

New member
גם אני הייתי שם בסילבסטר

באמת מקום נחמד אבל השאלה איך הוא ביום ראשון בצהריים? בכל מקרה המקום של גריינאייז נשמע טוב! מי עוד בא?

adush

New member
הי יוסי

מה המצב? אז כה אומנם הלילה נשמע טוב, אבל אישית אני מתה לישון!!! אז נראה לי שאחרי הפרק של פרינדס היום אני פורשת... אבל דיברנו על יום ראשון אחר"הצ - אתה מוזמן להצטרף !!! לפי דעתי מחר נסגור מקום ושעה, אז תעדכן ותעביר את השמועה הלאה- שיהיה לך יום כתום,
עדי

adush

New member
התכונתי להגיד הי גם לנורית../images/Emo13.gif

sorry נורת כמובן וכמובן!!! שהודעה ליוסי, ובטח ובטח!!! שהזמנה היא גם אליך! אז נתראה ביום ראשון ? עדי

מפגש בניו יורק

כדי שפרטי המפגש לא ייעלמו להם בנבכי הארכיון, אני משרשרת אותם לכאן.

למעלה