מפגש בניו יורק

מפגש בניו יורק

מה דעתכם על מפגש בניו יורק ואולי נוכל ליצור קהילה יותר חמה ואנושית כאן בניו יורק אתם הישראלים בניו יורק תתפקדו נכון אני די חדש כאן בפורום אבל,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, מלאו את החסר

ruben53

New member
הישראלים נעשו אמריקאים..

ישבתי והשקעתי זמן לפני כמה ימים לנסות לעניין ולעורר את הישראלים שבפלורידה,דרום פלורידה למען הדיוק..היתה רק תגובה אחת (1 !!)מצרף את ההפניה.. "למה אתם מחכים? בארץ(באיזור המרכז כמובן!!)לא היה ערב שבו לא יצאנו לבלות,אם זה לרקודי שנות הששים ועד היום(כולל סלסה!)או מפגשים בבית של מישהוא,או ירידה לחוף בים,או נסיעה לאילת/ים המלח/טבריה וכו´.. תפסיקו להיות יבשים,הזמן שנשאר לנו לעשות את מה שתמיד נהנו אוזל,הוא יקר מידיי לבזבז על כלום !! אני מוכן להרים את הכפפה ולרכז את כל הכתובות (אימיילים ו-# טלפונים)של המעונינים/ות(צריכים להגיע לבערך 40-60 משתתפים/ות),לארגן אולם,דיג´י וחטיפים זה לא דבר מסובך..לוקח על עצמי גם את צילום האירועים.. בואו נעשה במקום סתם לדבר.. מחכה לתגובות ועוד יותר למצטרפים/ות.." ההודעה היתה מופנת לפו"פ בגילאים של 35 עד 55...

אני לא רוצה לאכזב אותך......

אבל אני כבר בפורום כמעט שנה (עד לפני כחודש - רק כצופה קבוע)....עד שהתחלתי להגיב ולהשתתף היתה רק הודעה אחת ממישהיא מפלורידה. בימים אלו, אם ניקח גם את מורן בחשבון (למרות שלא שומעים ממנה מאז שהיגיעה למיאמי) אז יש בסה"כ 3 משתתפים (אתה, אני ואולי מורן) מפלורידה. אני בספק שתוכל להגיע למספר משתתפים כפי שציינת למעלה.....מסכים שזה חבל מאוד אבל זו המציאות לצערי...

תודה על החיזוק

אבל יש לנו כבר שלשה משתתפים מפורום אחר שאני חבר בו. ולשמחתי, אנחנו כאן בניו יורק, ואני רוצה להאמין שכאן זה יותר אפשרי, בכל מקרה אני מתכוון לבקר בפלורידה בתקופת מאי (פסח), ואז אשמח לפגוש אותכם,

ruben53

New member
חבר/ה מביא/ה חבר/ה..לא לותר עדיין..

בכל בית כנסת יש גם פעילויות חברתיות..שווה לנסות..

yanivfel

New member
יש המון ישראלים בפלורידה והנה רעיון

שימו לב: קודם כל, מורן בריאה שלימה ועסוקה מתמיד אצל המארח שלה במיאמי. בקרוב נשמע ממנה יותר. חבר שלי, אריק לב, הוא שדרן ברדיו "גלי ישראל" במיאמי. ניתן לשמוע את השידורים באינטרנט בלחיצה על הקישור. יש באתר תמונות וקהילה צומחת של ישראלים. כמו כן, יש רעיון לבנות אתר לקישור בין כל הישראלים שם. מעבר לכך - למה שלא תפנו לעשרות ומאות מהמאזינים דרך הרדיו? אני ממליץ לכם לכתוב דואר אלקטרוני לאריק לב: [email protected] בו תבקשו להשתתף באולפן בשעת שידור ולקרוא לכולם להתארגן!!! חוץ מזה, אריק הוא תקליטן מקצועי שעשוי להסכים לתקלט בערב כינוס ישראלים. הוא שידר בארץ ב-"כל השלום", רדיו 99FM, גלגל"צ, ו-103FM. יש לו מאות אלפי תקליטים וחומרים נדירים!!! עוד דבר שעולה לי סתם כך בראש - בעבר הייתי בקשר עם JDATE העולמית, בלוס-אנג´לס. יש להם במאגר, לא רק יהודים אלא גם ישראלים רבים השוהים בחו"ל ובתוך כך גם במיאמי!!! כדאי מאוד לפנות אליהם ולבקש מהם להפיק אירוע שכזה. הם יודעים לעשות אירועים עם מאות משתתפים - הם מקיימים כמעט כל חודש אירוע שכזה בלוס אנג´לס, כולל הזמנת כרטיסים מראש דרך ענק מכירות הכרטיסים בארה"ב - TicketMaster. בקיצור - אם אתם רציניים ויש לכם מעט פנאי, אפשר להרים פרוייקטים גדולים עד כדי כך שיניעו גם אנשים מהארץ לקפוץ ולהשתתף בהם!!! בהצלחה! יניב פלדמן, תקוע בארץ (לשעבר תושב לה-לה לנד).

efigil

New member
אתר חדש לישראלים במיאמי פלורידה

Hi Yaniv Thanks for mentioning the website in Miami The name of the website is efigil.com (http://www.efigil.com) I´m the owner of the site and I know arik lev, the website is new and I´m building all kind of modules "features" If you tell people about it, I would appreciate it very much, and people like you and others can enjoy the web site If you have any suggestion in regards to the site and what you or others would like have in the site please let me know there is anew Forum in the site and you’re welcome to start connecting users to use it Again thanks Efraim Rosner

pachanga

New member
זה רעיון מעולה../images/Emo45.gif

אני דורשת עוד מפגש שאני אטוס לניו יורק

למה שלא תשני כיוון לפלורידה?

מאחת שהיתה בסאן פראן (מקוצר כמובן) אני בטוח שתאהבי את השמש
פה יותר מהחורף בניו יורק.... שמה קררררררררררר וגשוםםםםםםםםםם ברררררר

מורןFL

New member
"פורום ישראלים בניו יורק ....

עדיין לא נפתח בתפוז חחח אבל גם אני רוצה גם אני רוצה. קצת התייאשתי בפלורידה משעמם לי פה ואני לא מכירה אפחד למרות שהמזג אוויר פה אחלה שבעולם. חברים יקרים בניו יורק here I come To check whats´ up. אם אני ישרוד מהקור אני מזמינה את כולכם ללופט שיהיה לי.

לוו

New member
פורום ישראלים בניו יורק ....

עדיין לא נפתח בתפוז , אבל נפתח השבוע בוואי נט

ruben53

New member
יש מקומות יופי גם בפלורידה..

בהתחשב שעכשיו זה לא ה ה ה"עונה" של פעילות מלאה,הייתי בסוף השבוע האחרון ב"לאס אולס" שבפורט-לודרדאל..שווה לבקר,מקום שמתאים לפגישות חברתיות בבתי הקפה הרבים וגם לפעילויות כמו לרקוד ו/או סתם להסתובב ולהנות ממבחר עצום של כל מיני יצורים מכל העולם.. הצרף קישור ומקוה שאצליח.. http://mappoint.msn.com/map.aspx?L=USA&C=26.1214712301356%2c-80.1068826072525&A=7.16666666666667&P=|26.1214712301356%2c-80.1068826072525|1|Las+Olas+Cir%2c+Fort+Lauderdale%2c+FL+33316|L1|זה בעזרת האתר של "מפות" של MSN...

ןמה חסר ב-South Beach?

ומה חסר בטיילת בהוליווד? או בבתי הקפה והחנויות מסביב ל"יינג סירקול" בהוליווד? מקומות יפים לא חסר רק צריך להפיץ ולעניין עוד חברים שישתתפו בפורום ואז לארגן מיפגש ראשון ולקוות שזה ימשיך. אני מצידי אפנה מחר לכמה ישראלים שיושבים פה הרבה זמן ואנסה לעניין אותם בנושא.

?????????????????

מה קורה כאן? האם זה נהפך לתחרות בין הפלורידאים לניו יורקים? כל מה שרציתי זה מפגשון קטן ונחמד, (OK גדול ומדהים) ולהכיר עוד חברה ישראלים בנפשם שנמצאים בחו"ל אז בואו נתחיל מחדש ישראלים בניו יורק שרוצים להפגש, תכתבו לי, ואשמח לארגן מפגש, המיקום תלוי במספר המשתתפים, אולי אצלי בדירה, או באיזה בר/מסעדה.

למה לא תחרות...זה רק יכול להועיל :

איך יכול להועיל שאלת?? כל עיר או סטייט תנסה לארגן מה שיותר חברים ולשכנע אותם גם להשתתף באופן פעיל לפורום כך שלא יהיה משעמם. ובנוסף לזה אולי נוכל לארגן מפגש משותף באיזה עיר בערך בחצי הדרך בין מיאמי לניו יורק, לדוגמה באטלנטה..עיר של צעירים ועיר נהדרת עם הרבה לראות ביום והרבה לעשות בערב...(אפילו אלטון ג"ון גר שם). ואם לא אטלנטה יש עוד מקומות נהדרים שאפשר לארגן סוף שבוע נחמד. נראה לך?? חוץ מזה, תחרות זה תמיד טוב לנשמה....

ruben53

New member
South beach ?הערב יוצא לבדוק..

כן,הרי אין ספק שיש הרבה ישראלים האיזור..איך מוציאים ומרחיקים אותם/ן מהטלוויזיה?

למעלה