מפגש בנות.... בנסיון לעשות מפגש מוצלח נוסף,רוצות לעשות הפעם משהו עם הילדודס ביום שלישי בבוקר?
ד דושניקית New member 12/3/06 #1 מפגש בנות.... בנסיון לעשות מפגש מוצלח נוסף,רוצות לעשות הפעם משהו עם הילדודס ביום שלישי בבוקר?
א א י ו ש י New member 12/3/06 #2 זה לא יום משפחתי../images/Emo9.gif../images/Emo35.gifבעלי בחופש אני חושבת שנהיה יחד.... לא כולם בחופש בשלישי<????
זה לא יום משפחתי../images/Emo9.gif../images/Emo35.gifבעלי בחופש אני חושבת שנהיה יחד.... לא כולם בחופש בשלישי<????
ד דושניקית New member 12/3/06 #3 מפגש.... אין לי מושג , אם כולם לוקחים חופש ביום הזה,במיוחד כשהעבירו את העדלידע ליום שישי. בכל מצב העליתי רעיון....יצא לפועל-יופי , לא יצא לפועל-טופי.
מפגש.... אין לי מושג , אם כולם לוקחים חופש ביום הזה,במיוחד כשהעבירו את העדלידע ליום שישי. בכל מצב העליתי רעיון....יצא לפועל-יופי , לא יצא לפועל-טופי.
א אילנית03 New member 12/3/06 #6 אני נוסעת עם הילדודים לחווה לחווה האקולוגית את מוזמנת לבוא עם הילדים
מ מיקלול New member 12/3/06 #7 גם אני עובדת, אבל יום רביעי בחופש.. עם הבעל והיד. יום כייף משפחתי. לא שוללת מפגשון אחה"צ ביום רביעי.